Meni je više nejasno šta se nama desilo ovu noć. Pavlović imao utakmicu života branio bolje nego Kurtoa protiv Liverpoola, Handžić odigrao Lewandowski, a Adukorov ubačaj ko Arnold. Trebalo je 3, 4 razlike i ovdje biti da nije on one lopte izvlačio iz gola haman. I onda nas još prosra sa dva gola ova. U revanšu sve naopako krenulo i isto tako i završilo. Na kraju realno je ukupni rezultat 10:2, al da je prva utakmica bila jedno 5:1 i druga isto tako.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Osnovna stvar je da bi svako trebao imati pravo **** se s kime hoće, kada hoće i kako hoće, a da mu pritom nitko ne viri u krevet. Odnosno u privatnu poštu, ako je **** još u fazi dogovaranja, zavođenja ili elektronski potpomognute predigre.
- Shategabri
- Kontakt:
🏟
Koševo Zapad
- Ferrante071
- Kontakt:
Samo da pohvalim predstavljene dresove za sezonu 22/23 
Bordo dres: Klasika, dobar fol za ovim dvotonskim bordo prugama
Bijeli dres: Pravo svježe izgleda, a opet ima mi neki retro šmek sa ovim bijelim okovratnicima. Moj favorit
HZ dres: Dobra zamisao da se napravi omaž na kultne "Fajerke", mislim da će biti najprodavaniji ove sezone.

Bordo dres: Klasika, dobar fol za ovim dvotonskim bordo prugama
Bijeli dres: Pravo svježe izgleda, a opet ima mi neki retro šmek sa ovim bijelim okovratnicima. Moj favorit
HZ dres: Dobra zamisao da se napravi omaž na kultne "Fajerke", mislim da će biti najprodavaniji ove sezone.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Naruceno 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ode 89 markica, eto sivomaslinastog inshallah 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Treci samo, on mi je bas ekskluziva i zao mi propustit, da se rasproda necu nikad sebi halalit. Nisam inace neki fan dresova, radije uzmem majicu ili duks vise cu koristit, ali ovo je bas za sva vremena da ostane
-
- Kontakt:
Je li ovo već rasprodan XXL? Tu sam veličinu uzeo za prošlogodišnji Errein dres, to je k’o L normalni, a sad već vidim rasprodan ili nema na stranici? Ili je nešto drugačije oko veličina sad?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Pozdrav svima.
Dugo čitam forum jer volim Sarajevo i ima se nekad nešto fino pročitati ali i velika količina gluposti od više ljudi.
Nisam želio nikad pisati iako su me par puta na to skoro natjerali smradovi koji su stavljali Ahmetovića kao nekog dušmana kluba pa sam sad maksuz ušao da im kažem kako vas nije stid jadovi jedni.
Svašta bih još napisao ali je takvim ljudima dovoljno što su takvi.
Jadovi jadni.
Halal bio ban, ionako ne planiram više pisati.
Želim vam svako dobro i da se radujemo uspjesima Sarajeva i što manje trujemo jedni druge.
Dugo čitam forum jer volim Sarajevo i ima se nekad nešto fino pročitati ali i velika količina gluposti od više ljudi.
Nisam želio nikad pisati iako su me par puta na to skoro natjerali smradovi koji su stavljali Ahmetovića kao nekog dušmana kluba pa sam sad maksuz ušao da im kažem kako vas nije stid jadovi jedni.
Svašta bih još napisao ali je takvim ljudima dovoljno što su takvi.
Jadovi jadni.
Halal bio ban, ionako ne planiram više pisati.
Želim vam svako dobro i da se radujemo uspjesima Sarajeva i što manje trujemo jedni druge.
Zajefrknuto uzeti ovako online zbog velicina.
Nazalost morat cu sacekati dok ne budem mogao probati u radnji
Nazalost morat cu sacekati dok ne budem mogao probati u radnji
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Sad ste me sjebali, necu valjda morat smrsat da stanem u XL.

- feniksptica
- Kontakt:
Jbg dres ko dres ko ima stomaka jedan broj vece nego majice sto nosi
Prijavit cu klub zbog diskriminacije na osnovu KG
Prijavit cu klub zbog diskriminacije na osnovu KG
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dajte ba nemojte se zayebavat, ja uzo L a kloc sam pravi, doduse nemam stomaka 

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, GradKamena2, Lavcina, OzmoodPinglewood, ronaldo99 i 76 gostiju.