Za 3 godine, opet ce najbolji igraci seljackog kluba iz Bavarske, zeliti da idu u Barcelonu ili Real

Hebi ga, to je slag na torti u karujeri nekog fudbalera. Zasigurno igranje u slaboj Bundesligi i u seljackom klubu, to nije.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Za 3 godine, opet ce najbolji igraci seljackog kluba iz Bavarske, zeliti da idu u Barcelonu ili Real
Ne mogu ni da zamislim kako si se osjecao dok je taj, kako ti kazes seljacki klub, priredio tvom klubu jednu od najvecih sramota u historiji
Evander inace veliki "navijac" McLarena koji je plakao 3 mjeseca sto je Hamilton izgubio titulu. I naposlijetku prestao pratiti sport. To je taj lik. Sta kaze seljacki klub a ide gledati utakmice
Ti druze nisi vidio stadion na TVu a kamoli da si uzivo bio na stadionu..prvo ne znas rezultat protiv Intera..a kao drugo trebas biti budala pa prozvati najveci gospodski klupi na planeti Zemlji..Evander je napisao/la: ↑26 jul 2022, 16:07Cak i na finalu LP u Minhemu, izmedju seljackog kluba iz Minhena i Chelsia. Protiv Intera u LP, ne sjecam se godine, osmina finala LP, 2:3 za Inter bilo. U prvoj Bayern dobio 1:2, ako se sjecas. I tri puta ih gledao u Bundesligi.
Vjeruj, imam vise letova i putovanja u zadnjih 10 godina, nego sto ti znas nabrojati gradova u Europi.
Na milion stadiona sam bio. Onaj folklor i seljacke face, obuceni sa nekakvim teksas jaknama, poljepljeni amblemi, salovi zavezani oko ruku, ja to nigdje nisam vidio. Veci papanluk su samo navijaci BiH reprezentacije, mahom dijasporci.
Joj da si vidio skomucanja kad je Hamilton izgubio titulu od VerstappenaCentre forward je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:05Tako si isfrustriran i ogorčen da ni slagat' ne znaš.
Kad te babo odvede u Mozaik na picu petkom, to se ne računa k'o let.
A baš kontam kakvo štivo bih mog'o uz kafu kad ti uleti sa tom idejom ko kec na 11.Bundesliga je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:06Joj da si vidio skomucanja kad je Hamilton izgubio titulu od VerstappenaCentre forward je napisao/la: ↑26 jul 2022, 17:05Tako si isfrustriran i ogorčen da ni slagat' ne znaš.
Kad te babo odvede u Mozaik na picu petkom, to se ne računa k'o let.![]()
Pola godine kmečao zbog Hamiltona.Bundesliga je napisao/la: ↑26 jul 2022, 16:47Evander inace veliki "navijac" McLarena koji je plakao 3 mjeseca sto je Hamilton izgubio titulu. I naposlijetku prestao pratiti sport. To je taj lik. Sta kaze seljacki klub a ide gledati utakmice![]()
Kao navijac McLarena, a u forumskoj karijeri napisao pola posta o Mclarenu
Imao sam bojazan da će Verstappen završiti kao Shinzo Abe zbog Evandera.Bundesliga je napisao/la: ↑26 jul 2022, 18:10Kao navijac McLarena, a u forumskoj karijeri napisao pola posta o MclarenuA za Hamiltona kmecao citavu proslu sezonu, onoliko se ni Totto Wolff nije zalio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.