Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kad neko onda kaze Roma mali klub, pa gledaj ovo u pizdu materinu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
E bogami prekucavanje. 
Nisam upratio, ko je rekao za Romu da je mali klub? Da nisu bas konkurentni u zadnje vrijeme stoji, al ne možeš reći da je mali klub koji pripada grupi 7 sestara
Il Club più titolato al mondo!
Govorim opcenito
Danas vecini postoji 10 velikih klubova i tjt svi ostali su
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dybala ako ostane zdrav cijelu sezonu, bice to perverzija gledati, motivisan je kao nikad! Idealan za Romu!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Treba ovo u zivotu zasluziti, a vecina juventina ga vrijedjalo i omalovazavalo.
Nevjerovatno
Nevjerovatno
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
dachodachoni
- Kontakt:
nije to do dijabale koji je tek malo iznad prosjecnog igraca sto ce se i pokazati nego do rome koja nije imala pristojnog igraca od batistute
drzi se rostiljadachodachoni je napisao/la: ↑27 jul 2022, 00:35nije to do dijabale koji je tek malo iznad prosjecnog igraca sto ce se i pokazati nego do rome koja nije imala pristojnog igraca od batistute
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo je predobro. 
- Juventinisimo
- Kontakt:
Roma je uvijek imala navijace, uvijek bila na korak da izmjeni talijanski fudbal iz top 3 u top 4...nikad nije uspjela iz razloga sto nikada nije imala vlasnike kako spada..
Brat je rekao da nece slaviti gol protiv Juventusa...
Neka ti je sretno brate...
Brat je rekao da nece slaviti gol protiv Juventusa...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
ovako vam izgleda kad nemas sta slaviti pa eto i nekog dibalu slavis,kao da je euzebio jbt
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne kontam cemu ovakav smrdljivi komentar. Prevelika kolicina nakupljene zlobe, naka ljubomora, sta?
Ljudi priredili zabavu za divljenje, da sam fudbaler, potpisao bih za Romu za manje para kad vidim ono.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Presao Dybala u klub u kojem moze uzeti neki evropski trofej, za razliku od Juventusa 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nikakav smrdljiv komentar, ovo vise govori o mentalitetu kluba i navijaca nego bilo sta drugo, da ovoliko slavis igraca koji ni minute nije odigrao u tvom dresu, plus dolazi is sezona iz kojih dolazi. Moze biti prihvatljiv neki docek na aerodromu i slicno, ali ovo organizovano okupljanje kao da su trofej osvojili je blago receno pateticno. Ovo moze biti simpaticno jedino da je presao u klub kao sto je monza, a ne u romu koja ima odredjen pedigre, pogotovo u italiji.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:02Ne kontam cemu ovakav smrdljivi komentar. Prevelika kolicina nakupljene zlobe, naka ljubomora, sta?
Ljudi priredili zabavu za divljenje, da sam fudbaler, potpisao bih za Romu za manje para kad vidim ono.
Pod jedan, fantasticno izgleda docek
Ali pod dva, i meni je malo stvorio osjecaj nelagode, sta ljudi slave i kako slave.
Iako, pod tri, ako je u pitanju samo neki dobar pr, dobar marketing, moc soc.mreza, onda opravdano jer hype je danas sve haman medju omladinom.
Ljudi kupili 530.000 dresova prvi dan.
A mozda je dobio takav status jer "mogao je gdje je htio, a odabrao romu i to za manju platu"
Ali pod dva, i meni je malo stvorio osjecaj nelagode, sta ljudi slave i kako slave.
Iako, pod tri, ako je u pitanju samo neki dobar pr, dobar marketing, moc soc.mreza, onda opravdano jer hype je danas sve haman medju omladinom.
A mozda je dobio takav status jer "mogao je gdje je htio, a odabrao romu i to za manju platu"
Pa na kraju je i ispao dobar marketing jer su na osnovu tog mentaliteta koji imaju uspjeli nahajcovati toliki broj navijaca da kupe dresove. A ovo mogao je gdje je htio a izabrao romu mozes povjerovati jedino ako nisi normalan, prije ce biti da suprotna konstatacija naginje ka istini al dobro.dinoo je napisao/la: ↑27 jul 2022, 12:14Pod jedan, fantasticno izgleda docek
Uostalom ako vas neko pita sto ovi klubovi sa sjevera italije od pamtivjeka gaze u seriji a pored ekonomske razvijenosti regije, samo pustis ovaj klip sa doceka dybale i eto jos jedan od glavnih razloga. U napulju, rimu te kuju u zvijezde i ako imas nula trofeja i nisi odigrao ni jedan mec u dresu, a u milanu i torinu ovakav one man spektakl bi mogli imati jedino del piero, maldini i zanetti na nekoj oprostajnoj veceri pred posljednju tekmu.
Znam da ima ovih fudbalskih romanticara koji vole tu bezuslovnu podrsku i slicno al to je za ptice na grani po meni, gdje na kraju kad gajis takav mentalni sklop dobijes taj mentalitet gdje ti izlazak u evropu svake godine predstavlja zadovoljavajuci uspjeh.
- Juventinisimo
- Kontakt:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Kakva je situacija sa Skriniarom, ostaje li u Interu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
jedino logicno objasnjenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.