Ikić i Amoah bi bili bas fina konkurencija za desno krilo.I Avramovski tu moze igrati, ali pitanje je kada ce biti u punom pogonu.Kone realno ne mogu da se ni po cemu nose sa nama i Zrinjskim, e sad jedino možda im je Digišlić poslao neke pare.Ahmoveliki je napisao/la: ↑26 jul 2022, 23:22Neki portal objavio, izgleda mi ili zrinjski otimamo Amoaha komsinicama...
Ili je neka patka da si dole digne tupla koju svakako nece dobit![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ako imate Nike dres XL, Erea je XXL vaša veličina, ako imaš Nike XXL, Erea ide 3XL. Drugačiji je materijal skroz.
Sto se tice Amoaha,izgleda da je odluka kluba da se ide na igrace veceg formata. Dovode se igraci od regionalnog znacaja i ponajbolji iz BH lige,to je bilo u zimskom a posebno vidljivo sad u ljetnom prijelaznom roku,a Amoaha,je tesko u taj rang smjestiti.
Mada ja bih ja volio da ga dovedu ( ne dajem ja pare ionako

- LovacnaJelene
- Kontakt:
Bas.
Citam sta sve pisu o djevojci, a svi bi voljeli da ih bar pogleda, a kamoli jos da umoce
Dal majstore, ti guzi a drugi ce da drkaju.
A koji su nam to igraci dosli od regionalnog znacaja sviju ti?Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 06:30Gledao sam Fanima na Slaven-Dinamo Z. Rezerva,usao u drugom,da ganjaju rezultat,jer su gubili 1-3 i tanko,nista Fanimo pokazao nije.. On nije takva klasa da na njega ne bi imalo uticaja pola godine i vise bez takmicarskog a i punog trenaznog ritma. Nije in ni sjena iz one sezone,kad je blistao kod nas. Slicno kao Tatar,dugo neigranje je ostavilo traga,nije ni blizu onoga sto je pruzao u Sarajevu.
Sto se tice Amoaha,izgleda da je odluka kluba da se ide na igrace veceg formata. Dovode se igraci od regionalnog znacaja i ponajbolji iz BH lige,to je bilo u zimskom a posebno vidljivo sad u ljetnom prijelaznom roku,a Amoaha,je tesko u taj rang smjestiti.
Mada ja bih ja volio da ga dovedu ( ne dajem ja pare ionako),da mu se da sansa,mozda bude nesto a posebno zato da ga otmemo madjarima a narocito zeljeznicarima,da vide ko je hadzo !
![]()
Ma nepotreban nam je Amoah totalno. Jedno je biti najbolji igrac u Prijedoru drugo je pokazati se kod nas. Primjera za to na pretek.. Plus na toj poziciji imamo Ikica, Avrama pa i Catakovica da pokriju. Po meni osim ako bas nije neka klasa od igraca ja nebi nikoga vise dovodio..
- Shategabri
- Kontakt:
Popunjeni smo, nema potrebe gomilati igrače.
Stroj treba da nadođe u hodu i to je to.
Vjerovatno ce to ozvaničiti do kraja prelaznog roka, kad se uvjeri da ga niko ozbiljan nece.
Da su sad pred utakmicu napravili neki fan shop ispred istoka ,i ponudili sve velcine dresova vjerujem da bi bila otimacina ,ali jbg kod nas to sve traljavo i sporo ide.kitkat je napisao/la: ↑26 jul 2022, 23:40Ma nisu pustili puno primjera Xl ako su 10 pustili dobro je a xxl i xxxl nisu nikakokraljlavova je napisao/la: ↑26 jul 2022, 22:59Pokusavam da narucim dres XL ali ne ide izgleda da je sve prodato
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:

Hocu li dobiti na mail kada stigne u fan shop, moram ga tamo preuzet?
Valtere, Ravijojla, Ademe, Miljenko, Mustafa, Pavle, Ahmete, Boriša, Mahmute, Jelena... Neka vam je vječna slava i hvala! Da nije bilo vas, ne bi bilo ni nas!
Ma brate u glavnom tetkice neke pisu na ovoj temi, ovakvi tracevi i trazenje dlake u jajetu da se nesto pozale i jadikuju.
U tebe vazda crnjak. Zlo i naopako.nokee je napisao/la: ↑27 jul 2022, 07:58A koji su nam to igraci dosli od regionalnog znacaja sviju ti?Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 06:30Gledao sam Fanima na Slaven-Dinamo Z. Rezerva,usao u drugom,da ganjaju rezultat,jer su gubili 1-3 i tanko,nista Fanimo pokazao nije.. On nije takva klasa da na njega ne bi imalo uticaja pola godine i vise bez takmicarskog a i punog trenaznog ritma. Nije in ni sjena iz one sezone,kad je blistao kod nas. Slicno kao Tatar,dugo neigranje je ostavilo traga,nije ni blizu onoga sto je pruzao u Sarajevu.
Mada ja bih ja volio da ga dovedu ( ne dajem ja pare ionako),da mu se da sansa,mozda bude nesto a posebno zato da ga otmemo madjarima a narocito zeljeznicarima,da vide ko je hadzo !
![]()
Ma nepotreban nam je Amoah totalno. Jedno je biti najbolji igrac u Prijedoru drugo je pokazati se kod nas. Primjera za to na pretek.. Plus na toj poziciji imamo Ikica, Avrama pa i Catakovica da pokriju. Po meni osim ako bas nije neka klasa od igraca ja nebi nikoga vise dovodio..
U zimskom prijelaznom roku dosli su Avramovski i Suljic,oni mogu igrati u vecini klubova regije.
A u ljetnom prijelaznom roku su dosli : Drobarov,najbolji stoper Bugarske lige.Mulahusejnovic najbolji strijelac slovenske lige, Mussa Muhammed jedan od najboljih desnih bekova HNL a osim njih dovedeni su i Tomasevic,Ikic,Anicic,Cirjak svi oni mogu birati klub u regiji,prema tome svi oni imaju tezinu na regionalnom trzistu fudbalera.
Amoah nije taj kalibar i zato mislim da ga nece dovesti. Da zele,dosao bi. A kupovati uvijek treba. Bolje mu davati platu da kod nas trenira i sjedi na klupi,nego da igra za madjare ili zeljeznicare.
- siroliver69
- Kontakt:
Kakav crnjak, sto kazem da lupas?Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:41U tebe vazda crnjak. Zlo i naopako.nokee je napisao/la: ↑27 jul 2022, 07:58A koji su nam to igraci dosli od regionalnog znacaja sviju ti?Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 06:30Gledao sam Fanima na Slaven-Dinamo Z. Rezerva,usao u drugom,da ganjaju rezultat,jer su gubili 1-3 i tanko,nista Fanimo pokazao nije.. On nije takva klasa da na njega ne bi imalo uticaja pola godine i vise bez takmicarskog a i punog trenaznog ritma. Nije in ni sjena iz one sezone,kad je blistao kod nas. Slicno kao Tatar,dugo neigranje je ostavilo traga,nije ni blizu onoga sto je pruzao u Sarajevu.
![]()
U zimskom prijelaznom roku dosli su Avramovski i Suljic,oni mogu igrati u vecini klubova regije.
A u ljetnom prijelaznom roku su dosli : Drobarov,najbolji stoper Bugarske lige.Mulahusejnovic najbolji strijelac slovenske lige, Mussa Muhammed jedan od najboljih desnih bekova HNL a osim njih dovedeni su i Tomasevic,Ikic,Anicic,Cirjak svi oni mogu birati klub u regiji,prema tome svi oni imaju tezinu na regionalnom trzistu fudbalera
Ma mos si misliti, sve i Dinamo htio al mi im vise ponudili

- napoleon72
- Kontakt:

Mogu, izmedju Belupa, Krskog, Radnickog Nisa itd. Evo sad ce Dinamo otjerat Orsica da dovedu Ikica od nas.

1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sto je najgore ovakvi nas ovamo i brukaju po drugim temama, sa prekucavanjem lige, pisanjem po sirotinji itdnapoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:53E cuj, mogu birat klub u regionu.![]()
![]()
![]()
Mogu, izmedju Belupa, Krskog, Radnickog Nisa itd. Evo sad ce Dinamo otjerat Orsica da dovedu Ikica od nas.![]()
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Austinpowers, boki86, bordobijeli, bordospartanac, cookiech, Cuspajz, Djulboni, Faraon iz Visokog, Fudo, galia95, Hamagara, insimadop, JackW, James1987, juka55, KarloIvandic, laznokrilo, ledesma, maho_sa, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mk1008, mosarajvosa83, Napaceni87, napoleon72, nedimmmm1337, Pantelija, PapakIzSa, Pitar6785, pitara, plisek, Rauber33, relativizam, Riziko, Rokitansky, siroliver69, Strahinja, TETRAPAK, THEC, TheTruth34, USB, Vanja8, Vedolami1, ŠTA_JE i 432 gosta.