tuzlanskinacin je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:47
SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑26 jul 2022, 12:39
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2022, 23:55
Jel to istina? Mislim koji je tacno razlog mislim da mu razloga ne fali, je li zbog plata ili zbog načina rastanaka? Ali kako god mislim da ima pravo.
Duzni mu brdo plata, a kad ga je zvao Radnicki da bude tamo trener nisu ga htjeli pustiti jer je kao pod ugovorom, a kamaru plata mu nisu dali.
Ne znam s čim je Spaha koji je vojnik kluba zaslužio takav odnos prema njemu, uvijek je bio uz Slobodu I u najtežem trenutku prihvatio da bude trener i ovako mu se vraća.
Veoma je izvjesno da će ih tužiti, dugovanja su tu naravno, ali razlog zašto se odlučio na taj potez je uglavnom neljudski odnos. Momak je još pod ugovorom, nije mu javljen datum okupljanja, nije mu javljeno uopšte da li je i dalje trener ili nije, kad već nije zašto nije, zašto nije vraćen da radi sa juniorima, u svakom slučaju je bolje rješenje on od Jahe za seniore, uz to ima važeći ugovor i nisu mu dali da ide u Lukavac... Najgore od svega, vrijeme prolazi a niko ga ne zove barem taj ugovor da raskinu, znači totalno pijačarski odnos...