Ovako sa ukucanima pricaj. Majmune ,jedan kmecavi !!nokee je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:48Kakav crnjak, sto kazem da lupas?Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:41U tebe vazda crnjak. Zlo i naopako.nokee je napisao/la: ↑27 jul 2022, 07:58
A koji su nam to igraci dosli od regionalnog znacaja sviju ti?
Ma nepotreban nam je Amoah totalno. Jedno je biti najbolji igrac u Prijedoru drugo je pokazati se kod nas. Primjera za to na pretek.. Plus na toj poziciji imamo Ikica, Avrama pa i Catakovica da pokriju. Po meni osim ako bas nije neka klasa od igraca ja nebi nikoga vise dovodio..
U zimskom prijelaznom roku dosli su Avramovski i Suljic,oni mogu igrati u vecini klubova regije.
A u ljetnom prijelaznom roku su dosli : Drobarov,najbolji stoper Bugarske lige.Mulahusejnovic najbolji strijelac slovenske lige, Mussa Muhammed jedan od najboljih desnih bekova HNL a osim njih dovedeni su i Tomasevic,Ikic,Anicic,Cirjak svi oni mogu birati klub u regiji,prema tome svi oni imaju tezinu na regionalnom trzistu fudbalera
Ma mos si misliti, sve i Dinamo htio al mi im vise ponudiliDobri igraci za nase uslove i ligu i nista vise. I sjedi oguli jabuku, smiri zivce
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako neko hoce maslinasti XL sa Ahmetovicem nek nruaci isto XL prazan i da mijenjamo kad dodju. 

Ponovo se dresovi mogu naručiti XL 

Niko te uvrijedio nije, a ti bujrum sad nastavi sa svojim strucnim analizama, evo svi jedva cekamo da vidimo sta kazes gdje ce Mussa na zimu, Bayern, Real ili neko treci..Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 10:22Ovako sa ukucanima pricaj. Majmune ,jedan kmecavi !!nokee je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:48Kakav crnjak, sto kazem da lupas?Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 09:41
U tebe vazda crnjak. Zlo i naopako.
U zimskom prijelaznom roku dosli su Avramovski i Suljic,oni mogu igrati u vecini klubova regije.
A u ljetnom prijelaznom roku su dosli : Drobarov,najbolji stoper Bugarske lige.Mulahusejnovic najbolji strijelac slovenske lige, Mussa Muhammed jedan od najboljih desnih bekova HNL a osim njih dovedeni su i Tomasevic,Ikic,Anicic,Cirjak svi oni mogu birati klub u regiji,prema tome svi oni imaju tezinu na regionalnom trzistu fudbalera
Ma mos si misliti, sve i Dinamo htio al mi im vise ponudiliDobri igraci za nase uslove i ligu i nista vise. I sjedi oguli jabuku, smiri zivce
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Fanimo svakako nije klasa. Igrač koji jednu zakuca, drugu izgleda kao amater i sve tako u krug, ne može biti klasan igrač. Draže mi je Ikića gledati na krilu nego njega, koji je usput pokazao koliko je cijenio Klub.Antikloc je napisao/la: ↑27 jul 2022, 06:30Gledao sam Fanima na Slaven-Dinamo Z. Rezerva,usao u drugom,da ganjaju rezultat,jer su gubili 1-3 i tanko,nista Fanimo pokazao nije.. On nije takva klasa da na njega ne bi imalo uticaja pola godine i vise bez takmicarskog a i punog trenaznog ritma. Nije in ni sjena iz one sezone,kad je blistao kod nas. Slicno kao Tatar,dugo neigranje je ostavilo traga,nije ni blizu onoga sto je pruzao u Sarajevu.
Sto se tice Amoaha,izgleda da je odluka kluba da se ide na igrace veceg formata. Dovode se igraci od regionalnog znacaja i ponajbolji iz BH lige,to je bilo u zimskom a posebno vidljivo sad u ljetnom prijelaznom roku,a Amoaha,je tesko u taj rang smjestiti.
Mada ja bih ja volio da ga dovedu ( ne dajem ja pare ionako),da mu se da sansa,mozda bude nesto a posebno zato da ga otmemo madjarima a narocito zeljeznicarima,da vide ko je hadzo !
![]()
Ma budale brate. Izgleda da ne prate dovoljno dugo Sarajevo. Previše smo se puta opekli tako da ja više ništa ne vjerujem dok ne vidim.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
....i FKS kroz cijelu historiju nikad nista lagano nije uzelo!Lecler je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:17Ma budale brate. Izgleda da ne prate dovoljno dugo Sarajevo. Previše smo se puta opekli tako da ja više ništa ne vjerujem dok ne vidim.
Imas Zrinju koji je ozbiljna ekipa za BH uslove i dosta ovih ekipa na blic koji te mugu uzeti ako im je fin dan..velez tuzla zeljeznicar posušje borac, tako da pomalo, mudro mangupski se ponasati.
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 27 jul 2022, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja bih radije da probam, da ne bude to XL, a ja ko trbušna plesačica u njemu

Koševo Zapad
- Objektivac1946
- Kontakt:
Izgleda da sam ugrabio zadnji XL za danasShategabri je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:28Ja bih radije da probam, da ne bude to XL, a ja ko trbušna plesačica u njemu![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Solidne

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje nije, imao si duplu krunu koju su ti u februaru cestitali svi treneri redom kako si koga trpaopropoklopac je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:28....i FKS kroz cijelu historiju nikad nista lagano nije uzelo!
NEMA NAZAD
Postavite sliku da vidimo mi sto smo sezonske uzeli
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Joj ne mogu dočekat, svani subotooo
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
U subotu minimalna pobjeda, teže od očekivanog 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Izvini ali i tad smo se jedva izvukli kad nas dobi Zrinjski s djecom na Koševu. Malo je falilo da sve prokockamo.holyman je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:57Gdje nije, imao si duplu krunu koju su ti u februaru cestitali svi treneri redom kako si koga trpaopropoklopac je napisao/la: ↑27 jul 2022, 11:28....i FKS kroz cijelu historiju nikad nista lagano nije uzelo!
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Beli98, BeYaZ, Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, Konzerva, MSOZ101, napoleon72, Pitaristok, Proximic, Sazg i 102 gosta.