FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
U Messijevom stilu.
Inače sredina terena horor.
Inače sredina terena horor.
Don't hate what you don't understand.
lol crni ce se veceras ispucati za citavu sezonu :mrgreen:
Previse haotican sastav za bilo sta. Fali dosta balansa na sredini. Nico kao da ne igra. Auba nema sta traziti na krilu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pjanic iznenadjujuce dobar veceras. Miglo bi se reci i odlican.
Jel to Lewa nije dao golove Realu i Juventusu? Ne brinite ništa, pročepiće protiv Rayo Vallecana, a možda i prije protiv ovog New York Red Bullsa.
- Shategabri
- Kontakt:
- jasonstatham
- Kontakt:
Pjanić napokon. Ousman u svom elementu. Samo da ne bude kao sa flašom kečapa.
Uporan i Xavi sa Robertom na desnom beku. Džaba.
Uporan i Xavi sa Robertom na desnom beku. Džaba.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Dobro ljudi vidim kuka se na sastave, svjestni ste jbt da covjek ima 30ak igraca na raspolaganju. U ostalom ako u prijateljskim utakmicama nece isprobavati neke stvari kad ce? Pocetni sastav se otprilike 90 % zna vec. Pitanje je samo 1-2 pozicije. Sabura...
@igrajlopte 🐦
Joj Rexa stručnjaka, umiruje on fanove, baš ti hvala, sad će svi prestati kukati i teći će med i mlijeko. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Kakav si ti debil. Al onaj teski a la Haris Zahiragic.
Covjece citiras me svaki dan nevezano sta god da napisem. Nevezano koja ja tema. I uvijek imas neki kontrastav da ne kazem neku goru rijec. Vec neko vrijeme pokusavam s tobom vodit neku normalnu diskusiju ali ocigledno kompleksasima poput tebe nema spasa.
Haj sad na gnjavatorsku listu pa citiraj kolko hos moronu.

@igrajlopte 🐦
Debil nije stigao izvaditi na vrijeme u bordelu pa si nastao, seljačiću švedski. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- NisamInSajder
- Kontakt:
Doktorska disertacija Pjanića, a može još bolje odigrat. Dembele, definitivno igrač sa najvećim pragom kvalitete u ekipi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Što se tiče de Jonga, Neville je najbliži istini, ovo što Laporta pokušava smanjiti platu je sramota. A i svi zaboravljaju istinu. U toku korone, de Jong se dogovorio da plate koje je dobio u tom vremenskom periodu dobije kada se situacija stabilizuje i tokom 2-3 godine. Dakle, u koroni je vjerovatno dobio nešto sitno, a ostatak se razdjelio na neke 2-3 godine novog ugovora i vjerovatno je tad dobio još neko simobilčno povećanje plate. Uglavnom, de Jong većinu ovog novca je već zaradio, i sad bi ovi da mu to ne isplate. Druga stvar cifra se napuhuje izrazito i to sve da bi ispalo da je de Jong neki tvrdoglavi umišljeni fudbalerčić, a da je Laporta spasitelj Barcelona. I to baš mediji i.novinari bliski Laporti najviše pišu o ovoj situaciji. Isto kao i što su poslije odlaska Messija, pokušavali proturit priču da je Messi imao dogovor već pola godine/godinu dana sa PSGom, da je Jorge Messi nije želio pregovarat. A ustvari Laporta je napucao nogom Messija, jer mu je to bilo najlakše.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pjanić ako ovako nastavi, mogao bi ostati. Vidjećemo kakav će biti u narednim mečevima, ako bude na ovom nivou, treba ga ostaviti.
da bi ostao mislim da će morati smanjiti platu... ima preveliku za rezervnog def. veznogGalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2022, 12:04Pjanić ako ovako nastavi, mogao bi ostati. Vidjećemo kakav će biti u narednim mečevima, ako bude na ovom nivou, treba ga ostaviti.
Vjerovatno će ga i usloviti na taj način. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.