Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Ima li jedna tema gdje ovaj spamer Mancini nece pustit korijene
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Neočekivano za Kurir da je više manje objektivan. Zanimljiva emisija.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
"..12.07 Uhr
Moskau: Haben am Sonntag über 100 HIMARS-Systeme zerstört
Die russischen Streitkräfte haben nach Angaben des Verteidigungsministeriums in Moskau bei ihren Angriffen auf die Region Dnipropetrowsk am Sonntag mehr als 100 HIMARS-Raketensysteme zerstört.
Bereits zuvor hat Russland erklärt, es seien mehrere von westlichen Staaten gelieferte HIMARS-Systeme zerstört worden. Die Ukraine hat dem widersprochen. Eine unabhängige Überprüfung der Angaben ist nicht möglich..."
Moskva javlja da su u nedjelju uništili 100 HIMARSa.
Kherson Most, Kahovka most i Željeznički most tri jedine linije za opskrbu Kherson regiona sjeverno od Dnjepra nisu više sposobni da se koriste za kamione, tenkove i oklope tj vozove.
Moskau: Haben am Sonntag über 100 HIMARS-Systeme zerstört
Die russischen Streitkräfte haben nach Angaben des Verteidigungsministeriums in Moskau bei ihren Angriffen auf die Region Dnipropetrowsk am Sonntag mehr als 100 HIMARS-Raketensysteme zerstört.
Bereits zuvor hat Russland erklärt, es seien mehrere von westlichen Staaten gelieferte HIMARS-Systeme zerstört worden. Die Ukraine hat dem widersprochen. Eine unabhängige Überprüfung der Angaben ist nicht möglich..."
Moskva javlja da su u nedjelju uništili 100 HIMARSa.
Kherson Most, Kahovka most i Željeznički most tri jedine linije za opskrbu Kherson regiona sjeverno od Dnjepra nisu više sposobni da se koriste za kamione, tenkove i oklope tj vozove.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Buranija gine a Zelenski se slika za Vogue 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Shategabri
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sve je to smeće. Kakav je to rat gdje se predsjednik u pola rata slika za Vogue, i kakav je to predsjednik uopšte koji bi takvo nešto uradio?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Radi morala.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jul 2022, 13:42Sve je to smeće. Kakav je to rat gdje se predsjednik u pola rata slika za Vogue, i kakav je to predsjednik uopšte koji bi takvo nešto uradio?
I mi smo u ratu sve radili da pokazemo da koliko toliko normalno zivimo, da nismo duhom klonuli i da nas nisu slomili
Pa mi smo ko djeca u podrmu pravili mali slager, pjevali uzivo i neke nagrade cak dodjeljivali. Sjecam se i da smo ulaznice prodavali (imao jaran neku staru pisacu masinu, pa na njoj kucali ulaznice), roditelji djece i ostale komsije dolazili da gledaju nastup...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Drugo je to, a drugo je pozirati za Vogue dok ti ljudi ginu na linijama. Ne znam kakva ti je to paralela. Ovo samo može naštetiti moralu, ljudi će pomisliti vidi onog slika se za Vogue dok ja ginem ovamo.
Ko tako razmišlja neka ostavi pušku odma. Ne ratuju radi Zelenskog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Još jedan u nizu zabrinutih.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- kraljttbvb
- Kontakt:
I mi smo kolektivno svrsavali kad neko kaze da je Alija bio na CNN-u kod one C. Amanpour ili na nekoj drugoj televiziji.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jul 2022, 13:59Drugo je to, a drugo je pozirati za Vogue dok ti ljudi ginu na linijama. Ne znam kakva ti je to paralela. Ovo samo može naštetiti moralu, ljudi će pomisliti vidi onog slika se za Vogue dok ja ginem ovamo.
Na predsjednika se uvijek ugledas i drago ti vidjeti da je negdje na vrhu i da sve oko njega sija i sjaji.
Zato se kod drzavnih udara prvo ganja predsjednik da ga zarobis ili ubijes i da tako ljudima unistis moral, jer im je glavni zavrsio u blatu.
Zato su i Zelenskog na pocetku invazije ganjali po Kijevu da ga skrate za glavu i vise puta izvjestavali da je mrtav, a on se svaki dan javljao uzivo da ga ljudi vide i da vide da je ziv...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Moguće, mada nerealno je koliko ubiše s propagandom obje strane.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
-
nebeskasila
- Kontakt:
Koji su turci supci i k.urci, nemoguce fuj, kako su mi se zgadili a bosnjo ce i dalje govoriti turci braca hahah
A ko su nam braća inače? Srbi, Hrvati?nebeskasila je napisao/la: ↑28 jul 2022, 00:22Koji su turci supci i k.urci, nemoguce fuj, kako su mi se zgadili a bosnjo ce i dalje govoriti turci braca hahah
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako te više nije stid "prosipati" iste "seljačke fore". Dosta više tvojih provokacija ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Istu priču ste pričali i poslije rata u BiH. Klasična "petokolonaška" priča.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jul 2022, 13:42Sve je to smeće. Kakav je to rat gdje se predsjednik u pola rata slika za Vogue, i kakav je to predsjednik uopšte koji bi takvo nešto uradio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.