FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Klepise nam Amoaha ko mi onda Stojana 

Ja koliko znam Amoah je zavrsio sa nama ne znam dalje sta se piše ovo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
nek santos reaguje kod havera pa nek oni sebi traze drugog afrikanca ovaj je nas 

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Ne znam da li misle ba istog Afrikanca, vjerovatno da, prvo se pisalo da amo mi dogovorili saradnju i da bi sve trebalo biti gotovo u narednih nekoliko dana, sada oni dogovorili saradnju, samo što je to potvrdio i njihov čovjek... ****
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Naravno da se može ako se ugovor takav napravi čim se vidi da su potencijali. Samo što nama ne idu u Liverpul nego u Borac, Velež, Hrvatsku. Sve što valja odmah ode. I te kako se može reč ne i zabraniti da trenira ko ne misli početi karijeru u Želji. Tako če nam bit dok se bude razmišljalo kao što ti razmišljaš. Ko ne misli igrat za Želju neka trenira u privatnoj fudbalskoj školi a ne da koristi djaba naše ime i igranje u omladinskim kategorijama u kojim Željo igra.
-
- Kontakt:
E koliko nas svi gaze i pokusavaju posuti sol na ranu to je nevjerovatno. To je i pokazatelj koliko smo mi ustvari najveci klub u ovoj drzavi. A sad sto imamo ovakvu situaciju koju imamo to je problem nase nesposobnosti i nikog drugog pa tako i ovi sto nas gaze, ne mozes im nista reci jer znas da si sam kriv, ali ovaj period nikad ne treba zaboraviti niti zaboraviti sve ove sto nas ponizavaju i smatraju propalim.
Jednog dana kad sve ovo prodje, nabijat cemo komplekse uspjesima u to sam siguran. A ne treba nama puno, imamo ogromnu snagu i zajednistvo CAK I U OVAKVOJ SITUACIJI sto znaci da uz malo bolju organizivanost mi mozemo cuda napraviti.
Ne smijemo zaboraviti kako su mnogi "velikani" bili u ovakvoj situaciji:
Komsinice se u totalnom rasulu prodase nekim tamo zutaljima pa postadose klub pranja novca i jos se hvale s tim. Od tad im se klub svake 2 godine nalazi na piku i trazi se novi kupac.
Celik fol jedan grad jedan klub i ugasi se pred ocima te "fanaticne" publike.
Borac koji je mrtav klub i ispao iz lige, sada zivi iskljucivo zbog politike.
Sloboda, vise se raje skupi u walteru petkom (oni jos uvijek pred gasenjem)
Za zrinjski i siroki se ne moze reci da su imali toliko jake krize da su bili pred gasenjem ali to je i razumljivo za klubove u nasoj drzabi sa predznakom "hrvatski" plus jedan od tih klubova direktno ima covjeka u savezu slicno kao Borac ali ruku na srce i rade dobar posao zadnjih godina.
I kad sve to pogledas, da smo isti kao oni do sad bi ili bili ugaseni ili bi nas neka jeftina politika pogurala ili bi se prodali (a bar imamo sta prodati) nekome da nam postane "amidja" i slicno. Neko ce reci pa evo i mi se prodajemo Diglisicu, ako je sve onako kako se prica u javnosti ne prodajemo se nego radimo na buducnosti jer smo se doveli sami u ova ****. I opet raja dolazi na tekmu i opet gostovanja krcata i opet ti pokusavaju umanjiti broj prisutnih na stadionu, a ove budale i dalje bolesne za plavom bojom u najgoroj ligi sa najgorim fudbalom u Europi. E zbog svega toga nismo.isti i nikad ne treba zaboraviti ovaj period i shvatiti da nikad necemo biti isti kao nasi ostali konkurenti u ligi.
U inat svima bih volio vidjeti popunjenu Grbavicu u nedjelju, za neka bolja buduca vremena.
PS drago mi je sto napokon vise ne pricamo o nasoj slavnoj proslosti koja i jeste sjajna, ali smo nadam se shvatili da se od toga ne zivi i da se moramo okrenuti buducnosti.
mnogo smo snaŽni!
Jednog dana kad sve ovo prodje, nabijat cemo komplekse uspjesima u to sam siguran. A ne treba nama puno, imamo ogromnu snagu i zajednistvo CAK I U OVAKVOJ SITUACIJI sto znaci da uz malo bolju organizivanost mi mozemo cuda napraviti.
Ne smijemo zaboraviti kako su mnogi "velikani" bili u ovakvoj situaciji:
Komsinice se u totalnom rasulu prodase nekim tamo zutaljima pa postadose klub pranja novca i jos se hvale s tim. Od tad im se klub svake 2 godine nalazi na piku i trazi se novi kupac.
Celik fol jedan grad jedan klub i ugasi se pred ocima te "fanaticne" publike.
Borac koji je mrtav klub i ispao iz lige, sada zivi iskljucivo zbog politike.
Sloboda, vise se raje skupi u walteru petkom (oni jos uvijek pred gasenjem)
Za zrinjski i siroki se ne moze reci da su imali toliko jake krize da su bili pred gasenjem ali to je i razumljivo za klubove u nasoj drzabi sa predznakom "hrvatski" plus jedan od tih klubova direktno ima covjeka u savezu slicno kao Borac ali ruku na srce i rade dobar posao zadnjih godina.
I kad sve to pogledas, da smo isti kao oni do sad bi ili bili ugaseni ili bi nas neka jeftina politika pogurala ili bi se prodali (a bar imamo sta prodati) nekome da nam postane "amidja" i slicno. Neko ce reci pa evo i mi se prodajemo Diglisicu, ako je sve onako kako se prica u javnosti ne prodajemo se nego radimo na buducnosti jer smo se doveli sami u ova ****. I opet raja dolazi na tekmu i opet gostovanja krcata i opet ti pokusavaju umanjiti broj prisutnih na stadionu, a ove budale i dalje bolesne za plavom bojom u najgoroj ligi sa najgorim fudbalom u Europi. E zbog svega toga nismo.isti i nikad ne treba zaboraviti ovaj period i shvatiti da nikad necemo biti isti kao nasi ostali konkurenti u ligi.
U inat svima bih volio vidjeti popunjenu Grbavicu u nedjelju, za neka bolja buduca vremena.
PS drago mi je sto napokon vise ne pricamo o nasoj slavnoj proslosti koja i jeste sjajna, ali smo nadam se shvatili da se od toga ne zivi i da se moramo okrenuti buducnosti.
mnogo smo snaŽni!
-
- Kontakt:
Niko nije klepio Amoaha,sutra ce vjerovatno i zvanicno biti.
-
- Kontakt:
Sutra- treci pokusaj 
Ja ga pratim na ig-u. Kontam postavit će kakav story iz aviona.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hahahaha a što od neke afričke ojebine napraviše Redonda, nema spavanja večeras
Sarajevo otima Amoaha hej

- MocMahale444
perodeformero je napisao/la: ↑27 jul 2022, 23:58Hahahaha a što od neke afričke ojebine napraviše Redonda, nema spavanja večerasSarajevo otima Amoaha hej

Koju posluku porati
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Raja jedno malo obavještenje, pored sponzorstva sa Bavariom imati ćemo priliku da u narednim utakmicama na našoj Grbavici konzumiramo pivo ali bezalkoholno(nažalost
) i sokovi Hidra, šankovi će biti smješteni na svim tribinama i ono sto je najbitnije novac od prodaje ide u kasu FK ŽELJEZNIČARA!
SVI NA GRBAVICU!
Volim te Željo!
SVI NA GRBAVICU!
Volim te Željo!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
Ne brinite se, pitari dovode nekog veznog iz afrike, nas je Amoah
Luka Bilbija glavni,pomagaci Senad Ibrišimegović,Davor Beljo,Dražen Marić
AL čuj ti papka kakanjskog "dolazi igrač iz Afrike". Glupane ili šutiš, ili kažeš iz koje zemlje, kluba, ili kako se zove- Šatro ti papak mangup, pa ono "iz Afrike"
Usta ti se ponjamke ćelava.

On daleko vise mrzi Zelju nego sto voli Sarajevo. Bolesna osoba.
Smeće ljudsko, papak, Željo mu je dao sve u životu, tu se izgradio, i počeo ozbiljnu karijeru, da bi pljuvač glavni postao. Vjeruj bježi na drugu stranu ulice kad me vidi....baš hoće da mu se nayebem majke ko ljubavnice...
100% najodvratniji lik mater mu **** usta klosarskuVeteranSA je napisao/la: ↑28 jul 2022, 10:57Smeće ljudsko, papak, Željo mu je dao sve u životu, tu se izgradio, i počeo ozbiljnu karijeru, da bi pljuvač glavni postao. Vjeruj bježi na drugu stranu ulice kad me vidi....baš hoće da mu se nayebem majke ko ljubavnice...
evo ako neko nije gledao
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, SamoDaKazeem, supervizor, TefalTava i 49 gostiju.