FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Da ti kazem unaprijed kakva ce biti bodovanja, Tel, Mane i DeLigt ce imati uvijek dobre ocjene, pa makar i ne igrali, a Zubo ce imati vise minus ocjena nego pluseva.
De Ligt ako krene u sezonu sa par kikseva mogao bi postati novi Sule stručnjacima sa foruma.
Ko je Zubo?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Onaj koga @Bundesliga obozava
-
- Kontakt:
Niko sretniji od mene kada bi me demantovao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Podržavam ocjenjivanje...
Napravim onda temu pa krenemo od Superkupa. Ove sezone mozemo i negativne ocjene ubaciti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno momak.

Bukvalno smo samo zamijenili skaute sa Dortmundom, njima je prije par mjeseci otisao nas glavni skaut za francusko trziste.Der FC Bayern hat bestätigt: Markus Pilawa wird neuer Chefscout
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo ce biti prvi put da Bayern ulazi u novu sezonu sa svega dvije odigrane prijateljske utakmice...
- gerdmuller
- Kontakt:

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Velika borba se vodila za ovoj djecaka ali pored Hase i Neppea ocito rijetko ko moze.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern se vraca ima da karamo sve odreda

barca i arsenal bajernove prcije

Pravda za Tyson Furya
Samo polako.
Jos se nismo rijesili skarta koji dzaba primaju milione.
Nikako da dodje ponuda za losijeg senegalca.
Jos se nismo rijesili skarta koji dzaba primaju milione.
Nikako da dodje ponuda za losijeg senegalca.
sarma brate lagano vidjet cemo u zvanicnim tekmama hoce li biti u sastavu protiv rb leipziga

Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
Neće igrati jer nema pravo. Tek može igrati protiv Frankfurta.
I am not yet born; O hear me.
- Centre forward
- Kontakt:
Mbappe se radja jednom u 30 godina. Ako ovaj bude upola k'o igrač Madrida (jel preš'o) biće top.
Na momente podsjeća na Drogbu.
Na momente podsjeća na Drogbu.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bundesliga je napisao/la: ↑29 jul 2022, 15:43Neće igrati jer nema pravo. Tek može igrati protiv Frankfurta.

Pravda za Tyson Furya
pa dobro istina je da se bas vrhunski igraaci rijetko radjaju ,Mbappe jerste igracina trkacka zivotinja ali sigruno moze se desiti da budemo uboli sa malim telom ,po meni mali imam fizicke predispozije da bude u narednih 10 godina u top tri napadaca svijeta ,samo se mali mora dobro izburisiti i uvesti u sistem cak mi djeluje daleko okretniji mobiliniji jego lewandovski i tehnicki daaleko potkovaniji naspram polusidrasa lewia.Centre forward je napisao/la: ↑29 jul 2022, 15:45Mbappe se radja jednom u 30 godina. Ako ovaj bude upola k'o igrač Madrida (jel preš'o) biće top.
Na momente podsjeća na Drogbu.![]()
-koji

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.