FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo se s vremena na vrijeme znali dovesti u situaciju da u klubu nemamo brza igrača, ostali iz lige su još gori, pa ako bih birao na koju poziciju da dodje taj neki Afrikanac volio bih da to budu bočne pozicije - bekovi i krila, a ako ne drugi pik bi mi bila pozicija zadnjeg veznog. Neka radilica od 190 cm koja se neće puno petljati u napad al' će zato svim drugim igračima dati slobodu da idu naprijed.
Kerim Palic potpisao za Metallurg Bekabad
- Shategabri
- Kontakt:
Inače igrači tih predispozicija rastu na graniArnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:03Mi smo se s vremena na vrijeme znali dovesti u situaciju da u klubu nemamo brza igrača, ostali iz lige su još gori, pa ako bih birao na koju poziciju da dodje taj neki Afrikanac volio bih da to budu bočne pozicije - bekovi i krila, a ako ne drugi pik bi mi bila pozicija zadnjeg veznog. Neka radilica od 190 cm koja se neće puno petljati u napad al' će zato svim drugim igračima dati slobodu da idu naprijed.

Pada mi na pamet Viera i niko više.
Prije su na toj poziciji neki mali prgavi a la Makelele.
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Obi Mikel, Yaya Toure (mada je on itekako bio aktivan i u napadu), a od evropljana tu su Matic, Van Bommel, Javi Martinez, Busquets...Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:06Inače igrači tih predispozicija rastu na graniArnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:03Mi smo se s vremena na vrijeme znali dovesti u situaciju da u klubu nemamo brza igrača, ostali iz lige su još gori, pa ako bih birao na koju poziciju da dodje taj neki Afrikanac volio bih da to budu bočne pozicije - bekovi i krila, a ako ne drugi pik bi mi bila pozicija zadnjeg veznog. Neka radilica od 190 cm koja se neće puno petljati u napad al' će zato svim drugim igračima dati slobodu da idu naprijed.![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Najviše nam je vala potreban neki napadač, klasični napadač. Brz, okretan i da ima kakvu takvu završnicu. Tu bi dobar crnjo legao ko budali šamar, jer ovo što Feđa fura s mnogo rotacija i visoki tempo sumnjam da Nardin i Hamza mogu ispratiti.Arnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:03Mi smo se s vremena na vrijeme znali dovesti u situaciju da u klubu nemamo brza igrača, ostali iz lige su još gori, pa ako bih birao na koju poziciju da dodje taj neki Afrikanac volio bih da to budu bočne pozicije - bekovi i krila, a ako ne drugi pik bi mi bila pozicija zadnjeg veznog. Neka radilica od 190 cm koja se neće puno petljati u napad al' će zato svim drugim igračima dati slobodu da idu naprijed.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja sam u glavi više imao crnog Stanojevića ili Adukora ali nešto bolje od njih dvojce a slabije od Vieire bi bilo idealno.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:06Inače igrači tih predispozicija rastu na graniArnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:03Mi smo se s vremena na vrijeme znali dovesti u situaciju da u klubu nemamo brza igrača, ostali iz lige su još gori, pa ako bih birao na koju poziciju da dodje taj neki Afrikanac volio bih da to budu bočne pozicije - bekovi i krila, a ako ne drugi pik bi mi bila pozicija zadnjeg veznog. Neka radilica od 190 cm koja se neće puno petljati u napad al' će zato svim drugim igračima dati slobodu da idu naprijed.![]()
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro sadnapoleon72 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:14Obi Mikel, Yaya Toure (mada je on itekako bio aktivan i u napadu), a od evropljana tu su Matic, Van Bommel, Javi Martinez, Busquets...Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:06Inače igrači tih predispozicija rastu na graniArnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:03Mi smo se s vremena na vrijeme znali dovesti u situaciju da u klubu nemamo brza igrača, ostali iz lige su još gori, pa ako bih birao na koju poziciju da dodje taj neki Afrikanac volio bih da to budu bočne pozicije - bekovi i krila, a ako ne drugi pik bi mi bila pozicija zadnjeg veznog. Neka radilica od 190 cm koja se neće puno petljati u napad al' će zato svim drugim igračima dati slobodu da idu naprijed.![]()
Prije su na toj poziciji neki mali prgavi a la Makelele.![]()

Poenta je da ih nema baš puno dostupnih, da je to cijenjena pozicija i ako ima fizičke predispozicije sa tehničkim, onda je već zauzet.
A u našem konkretnom slučaju, čisto sumnjam da smo uspjeli nahvatati takvog stranca za dž.
Koševo Zapad
Egipćanin
- Shategabri
- Kontakt:
Stanojević ili Adukor u nekoj prime varijanti, doduše prije Stanojević, Adukor mi je siroviji, al eto imao je i on svoje momente.Arnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:26Ja sam u glavi više imao crnog Stanojevića ili Adukora ali nešto bolje od njih dvojce a slabije od Vieire bi bilo idealno.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:06Inače igrači tih predispozicija rastu na graniArnelv52 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 09:03Mi smo se s vremena na vrijeme znali dovesti u situaciju da u klubu nemamo brza igrača, ostali iz lige su još gori, pa ako bih birao na koju poziciju da dodje taj neki Afrikanac volio bih da to budu bočne pozicije - bekovi i krila, a ako ne drugi pik bi mi bila pozicija zadnjeg veznog. Neka radilica od 190 cm koja se neće puno petljati u napad al' će zato svim drugim igračima dati slobodu da idu naprijed.![]()
Koševo Zapad
https://www.transfermarkt.com/karlo-let ... ler/318707
Ja koliki je ovaj jablan...2metra u njemu ima. Sjecam se kroz maglu da nije los golman.
Ja koliki je ovaj jablan...2metra u njemu ima. Sjecam se kroz maglu da nije los golman.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Jel jos neko smatra da ce igranje u Zenici biti lakse i bolje, nego na Kosevu. Uzevsi u obzir koliko je kvalitetan teren i koliko to ovoj ekipi treba.
Jesmo udaljeni od Koseva, al ne mislim da je to hendikep, cak suprotno.
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Trebao nam je suditi u prvom kolu ali evo ga i sad.
Mateo Musa je na centru protiv Sloge. Mahači su Udovičić i Perić, a 4. je Kazlagić
Mateo Musa je na centru protiv Sloge. Mahači su Udovičić i Perić, a 4. je Kazlagić

Vezni igrac dolazi iz Gane.
Jucer na Skupstini Kantona bila inicijativa opozicije da se daa po 2 miliona FK Sarajevo, KK Bosna, FK Zeljeznicar. Koliko bi samo to znacilo svim klubovima da im se olaksa u radu. Ali jok, Dino Konakovic rece da su sredstva nedostatna, heeeej budzet milijardu i 200 miliona. Oni ne daju najpoznatijim kolektivima u drzavi ukupno 6 miliona. Mrvice u odnosu na sta se sve daje. U Dubai su isli za 4miliona. fuj. Pa od koga vise da ocekujemo da nas pogura kad ni Kanton nece. Pozicija je glasala tako da su svi suzdrzani bili, njih 17, a opozicija glasala za sa 9 glasova. bitno je parade organizovati..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno da je prednost. Odličan teren, samim tim imaš osnovni preduvjet za dobru i lepršavu igru. Čak i kad dođe loše vrijeme, može se igrati na Bilinom. Na Koševu malo kišice kad padne, odmah teren kao puter.LovacnaJelene je napisao/la: ↑28 jul 2022, 10:00Jel jos neko smatra da ce igranje u Zenici biti lakse i bolje, nego na Kosevu. Uzevsi u obzir koliko je kvalitetan teren i koliko to ovoj ekipi treba.
Ko god dosao ne ocekujem neku perverziju od igraca, ma da se nadam da grijesim 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Samo da nije neki novi "talenat" ala Cruz kojeg smo uhljebili par godina a nikakve koristi od njega nije bilo.
Da je za paradu i **** dat izdvojili biGomis99 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 10:27Jucer na Skupstini Kantona bila inicijativa opozicije da se daa po 2 miliona FK Sarajevo, KK Bosna, FK Zeljeznicar. Koliko bi samo to znacilo svim klubovima da im se olaksa u radu. Ali jok, Dino Konakovic rece da su sredstva nedostatna, heeeej budzet milijardu i 200 miliona. Oni ne daju najpoznatijim kolektivima u drzavi ukupno 6 miliona. Mrvice u odnosu na sta se sve daje. U Dubai su isli za 4miliona. fuj. Pa od koga vise da ocekujemo da nas pogura kad ni Kanton nece. Pozicija je glasala tako da su svi suzdrzani bili, njih 17, a opozicija glasala za sa 9 glasova. bitno je parade organizovati..
Konaković šupcina unistio je i KK Bosnu