Mislim da taj tvoj savjet ma koliko sadržavao ironiju i nije loš prije svega kada je u pitanju Cocalić,momak igra dobro u Grčkom šampionatu i što ga ne pozvati bolje njega nego realno starog Rahimića. Ta pozicija čini mi se nekako da je nedovoljna shvaćena kad je riječ o našoj reprezentaciji,a ona predstavlja pa sigurno glavni odbrambeni mehanizam kada je u pitanju razbijanje igre protivnika.hrk je napisao/la:pape zovi kerlu i cocalica da zagrijavaju kopacke igracima prije utakmice
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nisam upoznat sa BrazilicimaScof1eld je napisao/la:to isto i brazilci govoreNYKnicks Fan je napisao/la: Realno,mi smo neki "euforican" narod![]()
Haj pobijedi Francuze,ili velesilu Albaniju,e ne moRe jarane

Atlanta obojena u Bosanske boje...Bio sam u hotelu do reprezentacije, pozdravio se sa momcima. Susic je ovaj put napravio izuzetak i dozvolio jedno odredjeno vrijeme susret reprezentativaca sa navijacima. Time je odusevio Ameriku jer je ovo prvi put da je reprezentacija gost u drzavai gdje ima skoro pola miliona bosancerosa. Svi reprezentativci su bili fantasticno raspolozeni, nigdje traga od one sumorne atmosfere koju su zlobnici, dzukci, poganceri, cete i ustase...najavljivali. Tri sahata pred utakmica stadion je bio "okupiran", kao i obliznji parkovi. Na najvecem se okupiolo po slobodnoj procjeni naj manje 5000 ljudi...Bosno, moja, divna mila, lijepa gizdava... bravo dijasporo, tako se daje support svojoj zemlji bez obzira gdje se zivi, kako, kada i zasto se tamo dospjelo. A ne kada bjelosvetske pobjegulje, sinovi dezertera i moze biti onih koji su se borili protiv BiH, dakle support nije kada takvi djilkani dodju i na pasija usta bez ikakvih povoda i argumenata pocnu olajavati sve sto nas selektor i igraci naprave. Dakle stadodsmo kod parka...VOLIM TE BOSNO, culo se sigurno par kilometara daleko. Ljiljani, ove nove zastave, salovi...sve u znaku BiH. BiH Fanatikosi iz Evrope bili su posebna atrakcija. Malo me razocaralo zvizdanje i provociranje one stare policijake, koja je haman gasila vatru i stjerivala bosance sa krovova automobila (tudjih). Helem neise, sve se to sleglo na tribine i zanimljivo izmjesalo sa Mesksickim navijacima. Cudo nevidjeno, mi razavili nasu zastavu, Mekse njihovu i picimo li picimo. Osim par manjih incidenata , sve je proteklo u naj boljem redu. Veca skupina nas je bila iza Meksickog gola u prvom poluvremenu, yebem li ga ako sada kontam koja je strana svijeta. Utakmica pocinje, na stadionu delirijem, ispreplicu se i paraju noc pokolici; BOSNA, MEXIKO, BOSNA, MEXIKO....I konacno izlaze tih 11 zmajeva, tih momaka koji su dosli bez obzira na to sto imaju jake utakmice za par dana, bez obzira na razliku u vremenu, bez obzira na sve....(IBRO pi.k..e, ucero ti Surjak, Buljan i cijeli Split - **** jedno)
Realno ocekujem lak plijen za Meksikance, medjutim kako vrijeme odmice ne mogu da dodjem sebi....Nasi igraju toliko zrelo, pametno, kontrola i prijem lopte fantasticni, na terenu rasporedjeni tako da se cinilo da Meksikanci nemaju rjesenja...U naj manju ruku ravnopravna igra, s'tim da nasi napadi izgledaju smisljenije, zrelije...Mekse pokusavaju naj vise preko desnog krila, sedmica je strahovito brz igrac i jos bolji dribler, par puta je posteno izlomio Seju, koji se opet hrvao i na kraju i odnosio lopte, presjecao napade istrcavao kontre...Meni se igra cinili bolja od one protiv Slovacke, mozda i zato sto sam tu utakmicu gledao na TV, nisam imao sansu vidjetu kompletnu sliku na terenu. Vedo fantastican, trci, ganja...i za razliku od nekih prethodnih utakmica i naj nezgodnije lopte "lijepi" na noge, grudi. Mujdza "brije" po desnoj strani, Lulic kidise sa lijeva, MRAVAC siguran, stalozen...NAJBOLJI igrac nase odbrane u ovoj utakmici, kontam - Boze, koliko nepravdi smo mi nanijeli tome momku, par situacije je rijesio poput naj vecih svjetskih stopera, predaja lopte perfektna, postavljanja, pregled igre...za cistu desetku. Spaha po obicaju, srce kao Srdj, potura glavu gdje drugi ne bi noge, a noge tamo gdje bi se i kamikaze dvoumile. Hasagic siguran, par pravovremenih istrcavanja, par lopti sa distance koje su prohujale blizu naseg gola je imao i sigurno bi ih skinuo da su isle unutra...u situaciji jedan na jedan bravurozno postavljanje koje je itekako doprinijelo da Mekso promasi. Besic je izgledao kao momak koji imao desetine reprezentativnih nastupa, aferim momce. Medunjanin solidan, Misimovic - u globalu prolaznu, ali MORA vise, brze...inace nekoliko ono bas lopti "koje imaju oci". Pjana drzak (pozitivno), bez kompleksa "igraca sa klupe", u par navrata je izlomio omalene Meksikance tako da im se zavrtjelo u glavi. Subasic je pokazao da je kvalitet, dovoljno je bilo ono sto je igrao da se vidi da tu ima stofa, definitivno bi trebao startirati sa Salihovicem na lijevom boku, a Lulica sa Mujdzom desno, Pjana u sredinu te uz Rahimica i Medunjanina (Besic), mislim da bi imali sredinu kadru i "stici i uteci i na bojnom pollju postojati". Muslimovic - bez komentara, danas pisem samo i lijepom, Vranjes ne dovljno igrao za bilo kakvu ocjenu, u svakom slucaju kapa dole za odnos prema reprezentaciji. IBRO I BEGOVIC - smradovi, ne trebaju nam ni jedan ni drugi. Dzeko - dobio dozvolu, nema se sta prigovoriti mada...
Nadarevic, Rahimic, Pandza - steta sto nisu uspjeli regulisati te administrativne stvari (necu da vjerujem u bilo kakve konspiracije)
Sa manjim oscilacijam u igri, manje vise smo i zavrsili utakmicu kako smo i poceli. BRAVO MOMCI, BRAVO PAPE. Rezultat - ma yebaji ga u krajnjem slucaju, daj Boze ovakve igre, ovakvog odnosa prema dresu reprezentacije pa nek pogubimo sve ako je bas sudjeno i ako nas dragi Allah, sveti Petar, Mojsije ili sta ja znmo ko - bas tako mrze. Penal u vecini "zvanicinih" utakmica ne bi bio sudjen, medjutim - nije da kontakta nije bilo, mislim da je Spahu malo ponijelo, iako je Mravac vec bio spreman zatvoriti toga yebenoga Chichirita...
Gol posle penala, drugi gol - desava se. Neiskoristene sanse....sta sam ono rekao o Allahu dz.s, svetome Petru i drugim svecima i "Bogovima"? Valjda ce i nas pogledati.
Realno ocekujem lak plijen za Meksikance, medjutim kako vrijeme odmice ne mogu da dodjem sebi....Nasi igraju toliko zrelo, pametno, kontrola i prijem lopte fantasticni, na terenu rasporedjeni tako da se cinilo da Meksikanci nemaju rjesenja...U naj manju ruku ravnopravna igra, s'tim da nasi napadi izgledaju smisljenije, zrelije...Mekse pokusavaju naj vise preko desnog krila, sedmica je strahovito brz igrac i jos bolji dribler, par puta je posteno izlomio Seju, koji se opet hrvao i na kraju i odnosio lopte, presjecao napade istrcavao kontre...Meni se igra cinili bolja od one protiv Slovacke, mozda i zato sto sam tu utakmicu gledao na TV, nisam imao sansu vidjetu kompletnu sliku na terenu. Vedo fantastican, trci, ganja...i za razliku od nekih prethodnih utakmica i naj nezgodnije lopte "lijepi" na noge, grudi. Mujdza "brije" po desnoj strani, Lulic kidise sa lijeva, MRAVAC siguran, stalozen...NAJBOLJI igrac nase odbrane u ovoj utakmici, kontam - Boze, koliko nepravdi smo mi nanijeli tome momku, par situacije je rijesio poput naj vecih svjetskih stopera, predaja lopte perfektna, postavljanja, pregled igre...za cistu desetku. Spaha po obicaju, srce kao Srdj, potura glavu gdje drugi ne bi noge, a noge tamo gdje bi se i kamikaze dvoumile. Hasagic siguran, par pravovremenih istrcavanja, par lopti sa distance koje su prohujale blizu naseg gola je imao i sigurno bi ih skinuo da su isle unutra...u situaciji jedan na jedan bravurozno postavljanje koje je itekako doprinijelo da Mekso promasi. Besic je izgledao kao momak koji imao desetine reprezentativnih nastupa, aferim momce. Medunjanin solidan, Misimovic - u globalu prolaznu, ali MORA vise, brze...inace nekoliko ono bas lopti "koje imaju oci". Pjana drzak (pozitivno), bez kompleksa "igraca sa klupe", u par navrata je izlomio omalene Meksikance tako da im se zavrtjelo u glavi. Subasic je pokazao da je kvalitet, dovoljno je bilo ono sto je igrao da se vidi da tu ima stofa, definitivno bi trebao startirati sa Salihovicem na lijevom boku, a Lulica sa Mujdzom desno, Pjana u sredinu te uz Rahimica i Medunjanina (Besic), mislim da bi imali sredinu kadru i "stici i uteci i na bojnom pollju postojati". Muslimovic - bez komentara, danas pisem samo i lijepom, Vranjes ne dovljno igrao za bilo kakvu ocjenu, u svakom slucaju kapa dole za odnos prema reprezentaciji. IBRO I BEGOVIC - smradovi, ne trebaju nam ni jedan ni drugi. Dzeko - dobio dozvolu, nema se sta prigovoriti mada...
Nadarevic, Rahimic, Pandza - steta sto nisu uspjeli regulisati te administrativne stvari (necu da vjerujem u bilo kakve konspiracije)
Sa manjim oscilacijam u igri, manje vise smo i zavrsili utakmicu kako smo i poceli. BRAVO MOMCI, BRAVO PAPE. Rezultat - ma yebaji ga u krajnjem slucaju, daj Boze ovakve igre, ovakvog odnosa prema dresu reprezentacije pa nek pogubimo sve ako je bas sudjeno i ako nas dragi Allah, sveti Petar, Mojsije ili sta ja znmo ko - bas tako mrze. Penal u vecini "zvanicinih" utakmica ne bi bio sudjen, medjutim - nije da kontakta nije bilo, mislim da je Spahu malo ponijelo, iako je Mravac vec bio spreman zatvoriti toga yebenoga Chichirita...
Gol posle penala, drugi gol - desava se. Neiskoristene sanse....sta sam ono rekao o Allahu dz.s, svetome Petru i drugim svecima i "Bogovima"? Valjda ce i nas pogledati.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Pape poslije otkaza Edina Džeke, Senijada Ibričića, Elvira Rahimića, Asmira Begovića, Safeta Nadarevića i Borisa Pandže dodatni poziv uputio je samo golmanu Ibrahimu Šehiću. Posljednje spomenuti u posljednji čas stigao je u Ameriku, a onda cijelu utakmicu odgledao sa klupe za rezerve.
Nelogično, što jedino Šehiću nije dao ni minut. Nelogično fuj a momak čeko vizu,patio se nizašta

Nelogično, što jedino Šehiću nije dao ni minut. Nelogično fuj a momak čeko vizu,patio se nizašta

Jedini je koji nije dobio ni minut protiv Švedske i Njemačke, što bi mu bio i debiharinjo je napisao/la:Pape poslije otkaza Edina Džeke, Senijada Ibričića, Elvira Rahimića, Asmira Begovića, Safeta Nadarevića i Borisa Pandže dodatni poziv uputio je samo golmanu Ibrahimu Šehiću. Posljednje spomenuti u posljednji čas stigao je u Ameriku, a onda cijelu utakmicu odgledao sa klupe za rezerve.
Nelogično, što jedino Šehiću nije dao ni minut. Nelogično fuj a momak čeko vizu,patio se nizašta![]()

Prokleta je patetika...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Susic je kao selektor navikao da gubi i nema pobjednicko-borbeni mentalitet, tako i fudbaleri. Treba nam neki prgavi trener sa autoritetom koji ce znati da odbrusi svima, koji ce stvoriti pobjednicku klimu i duh kod igraca, takav slican je Mourinho, eh upravo nama treba takav... Nasi igraci nisu face na terenu, nisu nimalo zaj.ebani i da pokazu mu.da kad je najpotrebnije...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Griješiš. Problem Sušića je što nema podršku medija kakvu je imao onaj reklamožder koji je grickao rižnjaču,stoga i sam narod ne gleda u Safeta kao u kult ličnosti što je bio slučaj sa Ćirilom.Harrison je napisao/la:Susic je kao selektor navikao da gubi i nema pobjednicko-borbeni mentalitet, tako i fudbaleri. Treba nam neki prgavi trener sa autoritetom koji ce znati da odbrusi svima, koji ce stvoriti pobjednicku klimu i duh kod igraca, takav slican je Mourinho, eh upravo nama treba takav... Nasi igraci nisu face na terenu, nisu nimalo zaj.ebani i da pokazu mu.da kad je najpotrebnije...
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Naravno da nema podrsku medija kad ne zna napraviti pobjednicku atmosferu, ne zna natjerati igrace da grizu na terenu, da kidaju onaj teren da ganjaju cijelih 90 minuta itd... vazda cekamo neki slobodnjak, neku guzvaru, neku frljoku da ga zabijemo i onda sudija sto prije sviraj kraj... tako mozemo pobijediti jednom u 10 utakmica. Ni ja ne volim Ciru, ali moram priznati da smo bolje igrali dok nas je on vodio. Je.biga, treba biti realan...melanholicar je napisao/la:Griješiš. Problem Sušića je što nema podršku medija kakvu je imao onaj reklamožder koji je grickao rižnjaču,stoga i sam narod ne gleda u Safeta kao u kult ličnosti što je bio slučaj sa Ćirilom.Harrison je napisao/la:Susic je kao selektor navikao da gubi i nema pobjednicko-borbeni mentalitet, tako i fudbaleri. Treba nam neki prgavi trener sa autoritetom koji ce znati da odbrusi svima, koji ce stvoriti pobjednicku klimu i duh kod igraca, takav slican je Mourinho, eh upravo nama treba takav... Nasi igraci nisu face na terenu, nisu nimalo zaj.ebani i da pokazu mu.da kad je najpotrebnije...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
...po meni je susic sinoc uradio solidan posao...ipak smo igrali bez nekoliko prvotimaca...
Dobar je bio - po prvi put onakvog kakvog selektora trebamo .... IMA PODRSKU ZA OVO STO JE SINOC URADIO,
p.s. jedino za sva vrremena da nauci da nema povlastenih (nemoraju igrat reprezentativaca) i bit ce sve OK...
p.s. jedino za sva vrremena da nauci da nema povlastenih (nemoraju igrat reprezentativaca) i bit ce sve OK...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Oslobadjanje Dzeke nije bila protekcija i ni jedan igrac nema pravo da se buni na to. Ne sto je Dzeko zabio skoro sve golove kojima smo zamalo otisli na SP, vec zbog toga sto trebaju biti solidarni sa kolegom iz reprezentacije, koji je istom promjenio sredinu, kostao nove gazde brdo para, uz veliku medijsku pompu. Uskocio je u sred sezone u kojoj se njegov tim bori za titulu ili bar mjesto u ligi prvaka, zatim je tu potpuno novi sistem i nacin igre i svaki trening je dragocjen specijalno sto je u subotu derbi nad derbijima (za City) izmedju Dzekinog kluba i vodeceg na tablici i gradskog rivala. Pa nabijem ga akio bi moj jaran, moj kolega bio zavidan sto sam ja oslobodjen da ne poutujem na tako dalek i naporan put pod tim uslovima, a on na pripremama, igra prijateljske utakmice, prvenstvo mu nece poceti jos zadugo...osim toga nije mu tesko otici i igrati na prolsavi bivseg kluba. Koji je to olos da onda moze reci "hocemo da budemo svi isti". Pa onda podaj i na terenu koliko i onaj - ****, sto tebi neko ne dade 30 i kusur miliona evra. (ovdje mislim na Ibricica ne na ovoga koga sam citirao i ciji posto je uglavnom dobronamjeran)bparena je napisao/la:Dobar je bio - po prvi put onakvog kakvog selektora trebamo .... IMA PODRSKU ZA OVO STO JE SINOC URADIO,
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
+1melanholicar je napisao/la:Griješiš. Problem Sušića je što nema podršku medija kakvu je imao onaj reklamožder koji je grickao rižnjaču,stoga i sam narod ne gleda u Safeta kao u kult ličnosti što je bio slučaj sa Ćirilom.Harrison je napisao/la:Susic je kao selektor navikao da gubi i nema pobjednicko-borbeni mentalitet, tako i fudbaleri. Treba nam neki prgavi trener sa autoritetom koji ce znati da odbrusi svima, koji ce stvoriti pobjednicku klimu i duh kod igraca, takav slican je Mourinho, eh upravo nama treba takav... Nasi igraci nisu face na terenu, nisu nimalo zaj.ebani i da pokazu mu.da kad je najpotrebnije...
ser del barça es el millor que hi ha !
Safet se polako transformise od slabica i luzera u polu jakog momka i delimicnog pobednika...
Ovo sto tim pokazuje u zadnja dva-tri meca, ne moze se nazvati extra klasa, ali jeste u neku ruku klasa za sebe. Ako se uzme u obzir prvih 6-7 tekmi, ove tri su super odradjene od strane Safeta i ekipe oko njega... momci nisu uplaseni, trci se dosta, zalaganje na nivo.., ali, i sa takticke strane ima poboljsanja. Kostur se tima nazire i jako dobra stvar je sto se mali Besic ustaljuje u Safetovoj viziji prvih jedanaest.
Utakmica sinoc sasvim solidna sa obe strane, tj., podnosljiva za prosecnog fudbalskog sladokusca. Meksiko je dobio sa dva nesretna slucaja, da je i BiH dobila nebi bilo ne zasluzeno... Kamo srece da je ekipa protiv FRA i ALB delovala kao sinoc protiv Meksika.
Losa strana je i dalje zal sa izgublenjnim bodovima protiv Francuske i Albanije.
Druga zamerka, nije mi jasno zasto nije u ovih X prijateljskih probao: Stilca, Cocalica, Vladavica, Kerlu, ...?!
Da li je moguce cudo u tromecu sa Rumunijom i Belorusijom? Definitivno, moguce, uz malo takticke dorade i ekipno zalaganje sviju, svih 270 minuta! Srecno!

Ovo sto tim pokazuje u zadnja dva-tri meca, ne moze se nazvati extra klasa, ali jeste u neku ruku klasa za sebe. Ako se uzme u obzir prvih 6-7 tekmi, ove tri su super odradjene od strane Safeta i ekipe oko njega... momci nisu uplaseni, trci se dosta, zalaganje na nivo.., ali, i sa takticke strane ima poboljsanja. Kostur se tima nazire i jako dobra stvar je sto se mali Besic ustaljuje u Safetovoj viziji prvih jedanaest.
Utakmica sinoc sasvim solidna sa obe strane, tj., podnosljiva za prosecnog fudbalskog sladokusca. Meksiko je dobio sa dva nesretna slucaja, da je i BiH dobila nebi bilo ne zasluzeno... Kamo srece da je ekipa protiv FRA i ALB delovala kao sinoc protiv Meksika.

Losa strana je i dalje zal sa izgublenjnim bodovima protiv Francuske i Albanije.

Druga zamerka, nije mi jasno zasto nije u ovih X prijateljskih probao: Stilca, Cocalica, Vladavica, Kerlu, ...?!
Da li je moguce cudo u tromecu sa Rumunijom i Belorusijom? Definitivno, moguce, uz malo takticke dorade i ekipno zalaganje sviju, svih 270 minuta! Srecno!
A vidi neko pocinje da mijenja misljenje.Svaka castcole-ch je napisao/la:Safet se polako transformise od slabica i luzera u polu jakog momka i delimicnog pobednika...![]()
Utakmica sinoc sasvim solidna sa obe strane, tj., podnosljiva za prosecnog fudbalskog sladokusca. Meksiko je dobio sa dva nesretna slucaja, da je i BiH dobila nebi bilo ne zasluzeno... Kamo srece da je ekipa protiv FRA i ALB delovala kao sinoc protiv Meksika.![]()
Losa strana je i dalje zal sa izgublenjnim bodovima protiv Francuske i Albanije.![]()

Vidim spominjes Stilica a covjek je taman imao jedinstvenu priliku da se pokaze jer bi sigurno igrao,ali on trazio postedu.To je kad nisi uporan

cole-ch je napisao/la:Safet se polako transformise od slabica i luzera u polu jakog momka i delimicnog pobednika...![]()
Utakmica sinoc sasvim solidna sa obe strane, tj., podnosljiva za prosecnog fudbalskog sladokusca. Meksiko je dobio sa dva nesretna slucaja, da je i BiH dobila nebi bilo ne zasluzeno... Kamo srece da je ekipa protiv FRA i ALB delovala kao sinoc protiv Meksika.![]()
Losa strana je i dalje zal sa izgublenjnim bodovima protiv Francuske i Albanije.![]()

Drago mi je da ljudi prepoznaju napredak i da se onda ne stide da pohvale isti...
Naravno, slazem se apsolutno s time da je trebao pozvati navedene igrace da ih proba. I velika je stvar sto smo dobili Besica na DM, on sada treba postepeno da isprati u penziju Rahimica. No, ne vjerujem da ce Besic dobiti puno povjerenje, ali je idealno da igra 25-30 minuta, znaci onda kada Rahimic pocne da gubi dah.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
mi tek sad pocinjemo lopte igrat, do sad smo se branili i nabijali sad se pokusavamo i dodavat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sabane, ebote support..Bas si Saban......
Harrison je napisao/la:Naravno da nema podrsku medija kad ne zna napraviti pobjednicku atmosferu, ne zna natjerati igrace da grizu na terenu, da kidaju onaj teren da ganjaju cijelih 90 minuta itd... vazda cekamo neki slobodnjak, neku guzvaru, neku frljoku da ga zabijemo i onda sudija sto prije sviraj kraj... tako mozemo pobijediti jednom u 10 utakmica. Ni ja ne volim Ciru, ali moram priznati da smo bolje igrali dok nas je on vodio. Je.biga, treba biti realan...melanholicar je napisao/la:Griješiš. Problem Sušića je što nema podršku medija kakvu je imao onaj reklamožder koji je grickao rižnjaču,stoga i sam narod ne gleda u Safeta kao u kult ličnosti što je bio slučaj sa Ćirilom.Harrison je napisao/la:Susic je kao selektor navikao da gubi i nema pobjednicko-borbeni mentalitet, tako i fudbaleri. Treba nam neki prgavi trener sa autoritetom koji ce znati da odbrusi svima, koji ce stvoriti pobjednicku klimu i duh kod igraca, takav slican je Mourinho, eh upravo nama treba takav... Nasi igraci nisu face na terenu, nisu nimalo zaj.ebani i da pokazu mu.da kad je najpotrebnije...

Sine pratis li ti ikako repku odkad je trener Susic???
Otiš'o si, Cole, ostala je tuga...cole-ch je napisao/la:Safet se polako transformise od slabica i luzera u polu jakog momka i delimicnog pobednika...![]()

Ne znam u kakvom si raspoloženju gledao utakmicu, ali bi definitivno bilo nezasluženo da smo mi pobijedili. I važnije od svega, to se skoro pa nije moglo desiti. A posebna bruka je što smo tamo otišli sa samo 15 igrača

Kažeš Bešić se ustaljuje u privih 11

I gledam prije one greške Mujdže, kako je samo Mravac regaovao

Moram reći da sam i od Spahića očekivao neki skrivljeni penal, crveni karton... I to mu je postao standard, koliko god sjajno igrao sve ostalo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ovo citam od tebe,u svakom slucaju respekt momcino. Lijepo je vidjeti kad se i napredak cjeni,ne samo neke lose stvari,i ostali bi trebali slijediti ovakav primjer.cole-ch je napisao/la:Safet se polako transformise od slabica i luzera u polu jakog momka i delimicnog pobednika...![]()
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.