U Sa nije dozvoljeno.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 11:57Da li je dozvoljeno prodavati alkohol na tribinama stadiona kod nas?
Neko je na nekom pdf čini se napisao da nije dozvoljeno zakonom
A ima stadiona gdje jeste.
U Sa nije dozvoljeno.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 11:57Da li je dozvoljeno prodavati alkohol na tribinama stadiona kod nas?
Ni kod nas se ne prodaje na stadionu,u Posušju sam gledao da jeste pa mi nije bilo najjasnije.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:02U Sa nije dozvoljeno.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 11:57Da li je dozvoljeno prodavati alkohol na tribinama stadiona kod nas?
A ima stadiona gdje jeste.
Jaste točilo se prije korone, sad ovu zadnju utakmicu tamo nisam bio,ne znam je li i sadakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:12Pa i pod BB se toci uredno, a mi smo fasovali kaznu
Šta ovo smrdi, ko se ovo usr'o?svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 07:28
Jeste kontaktirali ste Amoaha i hocete da nam ga uzmete ispred nosa
Boji te se nas
Narocito poslije nase pobjede protiv Zrinjskog
Znam da na Koševo a vjerujem isto je i na Grbavici, ne možeš ni unijeti ništa drugo osim dvojni C.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:05Ni kod nas se ne prodaje na stadionu,u Posušju sam gledao da jeste pa mi nije bilo najjasnije.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:02U Sa nije dozvoljeno.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 11:57Da li je dozvoljeno prodavati alkohol na tribinama stadiona kod nas?
A ima stadiona gdje jeste.![]()
Treba biti dobar komšija i prepustiti im ovu stožinuMiljacka je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:16Šta ovo smrdi, ko se ovo usr'o?svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 07:28
Jeste kontaktirali ste Amoaha i hocete da nam ga uzmete ispred nosa
Boji te se nas
Narocito poslije nase pobjede protiv Zrinjskog
![]()
Prijatelju nije boji te, nego bojite. Nemoj me brukati bolan. Ti si u top tri forumaša...
Reći će raja da smo mi iz METROPOLE nepismeni.
Ne smiješ unijeti hranu i piće jer to ima na stadionu.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:16Znam da na Koševo a vjerujem isto je i na Grbavici, ne možeš ni unijeti ništa drugo osim dvojni C.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:05Ni kod nas se ne prodaje na stadionu,u Posušju sam gledao da jeste pa mi nije bilo najjasnije.![]()
I kupiti isto možeš taj, eventualno onaj drugi na slamku.
Malo je ono pretjerano al dobro.MortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:45Ne smiješ unijeti hranu i piće jer to ima na stadionu.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:16Znam da na Koševo a vjerujem isto je i na Grbavici, ne možeš ni unijeti ništa drugo osim dvojni C.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 12:05
Ni kod nas se ne prodaje na stadionu,u Posušju sam gledao da jeste pa mi nije bilo najjasnije.![]()
I kupiti isto možeš taj, eventualno onaj drugi na slamku.
I ispred i na stadionu, moliću lijeposvrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:16Znaci i Pitari na O.S.AFH.KOSEVO između ostalog od hrane i grickalica imaju i kospe
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne zna se jel gori Mandić nama ili Tanović vama.Mamba21 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:49Općina Centar: Upitna rekonstrukcija travnjaka na stadionu "Asim Ferhatović Hase"
"Cijeneći da postoje realne mogućnosti da zbog neusvajanja prijedloga odluka koje su bile na današnjem dnevnom redu, Nogometni savez BiH sredstva koja su planirana za rekonstrukciju terena na stadionu 'Asim Ferhatović Hase' preusmjeri za drugu namjenu, iskreno se nadamo da će prijedlog načelnika za održavanje hitne sjednice naići na odobravanje od strane Vijeća. O terminu održavanja sjednice javnost će biti blagovremeno obaviještena", stoji u saopćenju Općine Centar.
Kakve veze Mandić ima sa ovim? Pa nije on kriv što nije bilo kvoruma na sjednici i što vijećnici NiP-a i NS-a već duže vrijeme imaju duboka neslaganja u Centru.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:59Ne zna se jel gori Mandić nama ili Tanović vama.Mamba21 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:49Općina Centar: Upitna rekonstrukcija travnjaka na stadionu "Asim Ferhatović Hase"
"Cijeneći da postoje realne mogućnosti da zbog neusvajanja prijedloga odluka koje su bile na današnjem dnevnom redu, Nogometni savez BiH sredstva koja su planirana za rekonstrukciju terena na stadionu 'Asim Ferhatović Hase' preusmjeri za drugu namjenu, iskreno se nadamo da će prijedlog načelnika za održavanje hitne sjednice naići na odobravanje od strane Vijeća. O terminu održavanja sjednice javnost će biti blagovremeno obaviještena", stoji u saopćenju Općine Centar.
Kakvi gov.nari!
A nek syebe teren za Koševo, biće prilike da mu se 'zahvalimo'.
A jel kriv za obećanja oko stadiona koja nisu ispunjenja?kontrasviju je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:21Kakve veze Mandić ima sa ovim? Pa nije on kriv što nije bilo kvoruma na sjednici i što vijećnici NiP-a i NS-a već duže vrijeme imaju duboka neslaganja u Centru.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:59Ne zna se jel gori Mandić nama ili Tanović vama.Mamba21 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:49Općina Centar: Upitna rekonstrukcija travnjaka na stadionu "Asim Ferhatović Hase"
Kakvi gov.nari!
Ne znam na koji način očekujete da čovjek utiče na vijećnike iz druge stranke?Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:22A jel kriv za obećanja oko stadiona koja nisu ispunjenja?kontrasviju je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:21Kakve veze Mandić ima sa ovim? Pa nije on kriv što nije bilo kvoruma na sjednici i što vijećnici NiP-a i NS-a već duže vrijeme imaju duboka neslaganja u Centru.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:59
Ne zna se jel gori Mandić nama ili Tanović vama.
Kakvi gov.nari!
Pa nek bar ovo pogura da se završi, on je načelnik nisam ja.
Ništa u svom mandatu nije uradio za FKS.
Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:59Ne zna se jel gori Mandić nama ili Tanović vama.Mamba21 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 13:49Općina Centar: Upitna rekonstrukcija travnjaka na stadionu "Asim Ferhatović Hase"
Kakvi gov.nari!