napravio ... harry's room pasw: 123muXmania je napisao/la:ajd kreirajharry_90 je napisao/la:Hocemo haxballa ?
Ocemo veliki ili classic stadion,stavio sam 10 igraca,pa ko hoce neka udje....
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
napravio ... harry's room pasw: 123muXmania je napisao/la:ajd kreirajharry_90 je napisao/la:Hocemo haxballa ?
E jbg..aj onda cu drugi uzeti...nemoj da budjes iznenadjen i uvredjen...samo reci nece to da moze,skloni moj aFatar i tjaoooPuma je napisao/la:vid Harryja ote mi avatar![]()
ja sam iznenagjen...........i uvregjen !
Evo uniceUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ugodnu noć svima ....![]()
ma nema frke, nego imo sam taj avatar prije par dana, pa zatoharry_90 je napisao/la:E jbg..aj onda cu drugi uzeti...nemoj da budjes iznenadjen i uvredjen...samo reci nece to da moze,skloni moj aFatar i tjaoooPuma je napisao/la:vid Harryja ote mi avatar![]()
neeemaaaaharry_90 je napisao/la:E jbg..aj onda cu drugi uzeti...nemoj da budjes iznenadjen i uvredjen...samo reci nece to da moze,skloni moj aFatar i tjaoooPuma je napisao/la:vid Harryja ote mi avatar![]()
Kad ja ne igram tad ste jakiEdinTM87 je napisao/la:Evo uniceUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ugodnu noć svima ....![]()
Najjaci smo tandem foruma u haxballu, k'o nas dobije saljem kredit !
de si besposlicaru ima li sta novo? Jel si se cuo sa harryjem,jel pravite sobu za haxball....aj napravite da pikamo malo haxballlegenda reala je napisao/la:ghdje sthe ljudhi???jestel živhi????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:de si besposlicaru ima li sta novo? Jel si se cuo sa harryjem,jel pravite sobu za haxball....aj napravite da pikamo malo haxballlegenda reala je napisao/la:ghdje sthe ljudhi???jestel živhi????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozovi mashinu i harrija i idemo da pikamo,jel moze?
legenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:de si besposlicaru ima li sta novo? Jel si se cuo sa harryjem,jel pravite sobu za haxball....aj napravite da pikamo malo haxballlegenda reala je napisao/la:ghdje sthe ljudhi???jestel živhi????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozovi mashinu i harrija i idemo da pikamo,jel moze?
piknem te ,pozdravila te crnka![]()
Ne spominji nisa tursko na forumu narednih 45 dana, ebli majku svoju smrdljivu kako su me povalili za 200 km.....Nego hajd razradi ponudu pa napisi u kladionici neke singlove, kvote oko 2.00 da uplatim veceras...mandraX je napisao/la:mer'aba
..oo mer'aba,mer'abamandraX je napisao/la:mer'aba
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.