Volim Vedu, al mislim da je bolja konbinacija Zeko - Dzeko... Zec stalno leta ima ga svagdje neda mira odbraniZa_raju je napisao/la:Ljudi moji u napadu moraju striktno igrati Dzeko i Zeko nikakve druge kombinacije nemogu parirati ovoj.
Svaka cast Vedi ali brate kad je on prvotimac mi pusimo redovno tako da on moze sa Muslimom mozda i Avdicem (ako se odluci za nas) na klupu,brate nedavni sam gledao Zeku koji me je ostavio bez daha mi onakvog univerzalnog napadaca nismo nikad imali jer Zeko nije klasicni sidras Zeke ima i u vezi isto kao i u napadu a o njegovoj brzini i tehnici je nepotrebno ista reci...
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma ako ne pobijdimo ovu jadnu Rumuniju ne znam sta da radimo onda...Ja necu moci preko toga i morat cu se dobro napiti da ne dodjem sebi 3 dana jer necu moci prezaliti..Sve sem pobjede bit ce veliko veliko razocaranje...Zelim da im uzmemo 4 poena i vratimo im za one kvalifikacije kad su nas dobili oba puta..
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Kakvo branjenje, sta vam je ?
Ako se zatvorimo bit ce nam jos gore.
----------------------------------------------------------Hasagic------------------------------------------------------
Mujdza---------------------------Besic------------------------------------Spahic------------------------------Nadarevic
----------------------------------------------------------Rahimic----------------------------------------------------------------
-----Pjanic---------------------------------------------Misimovic----------------------------------------Lulic------------------
--------------------------------------------Dzeko----------------------Vedo------------------------------------------------------
Treba da se raspucamo, da ih pobjedimo, i da pokazemo da smo bolji.
----------------------------------------------------------Hasagic------------------------------------------------------
Mujdza---------------------------Besic------------------------------------Spahic------------------------------Nadarevic
----------------------------------------------------------Rahimic----------------------------------------------------------------
-----Pjanic---------------------------------------------Misimovic----------------------------------------Lulic------------------
--------------------------------------------Dzeko----------------------Vedo------------------------------------------------------
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- Principatus
- Kontakt:
Care ako stavimo Nadarevica na ljevi bek, mozemo im odmah utakmicu poklonuti. Besic je premlad za stopera u nasoj reprezentaciji, uz to deficiti u skok igri bi nas unistili pri standardima, a Rumuni su tu izgleda posebno jaki ili sretni. Moze se igrati sa dva napadaca, ali i da igramo sa jednim spicem nista ne govori protiv toga, da se vezni igraci jako ukljucuju u napad. Kad se usporedi nasa sa rumunskom reprezentacijom, vidi se da smo od njih najaci u veznom i u napadu. Moramo igrati na posjed lopte, kako bi rasteretili nasu defenzivu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma Nadarevic nema mjesta u prvih 11,sta je vama tu trebaju neki novi klinci da ulete kao Besic.Nadarevic nikad nije ni bio za prvih 11 ali zbog nedostatka igraca na toj poziciji je igrao...Trudio se,Borio ali to je sve i ja sam mu zahvalan na tome ali stvarno nema mjesta za njega timu.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Reportaza: [youtube][/youtube]
s ovom postavkom igre mozemo postic' 3,4 gola, uz primljenih 5,6...Analiticar=Ahmo je napisao/la:Kakvo branjenje, sta vam je ?
- Goalgetter
- Kontakt:
------------------------Hasagic-----------------------------
Mujdza--------Nadarevic------Spahic----------Subasic
--------------Medunjanin-------------Rahimic------------
-----Pjanic------------Misimovic-------------Lulic-------
--------------------------Dzeko-----------------------------
niposto misimovica stqavljati u prvih 11,pa covjek ne igra uopste!
Sent from my Commodore 64
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Treba Misketa uvoditi kad su ubacaji sa strane i korneri, a onda ga opet nekako vratiti na klupu, nesto kao u rukometu.. Lik je postao obicna klada za sve ostale aktivnosti osim nabrojanih..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Slažem se sa 83% onoga što si istakao. Naravno da svi moramo biti zahvalni čovjeku na zalaganju,na svemu uradjenom do sada kada je reprezentacija u pitanju,ali problem koji on vuče u Galatasarayu definitivno utiče na njegovu trezvenost ali prije svega na stabilnost. Jednostavno u ovom trenutku se mora staviti interes profesionalizma iznad interesa cijenjenja zaslužnog pojedinca.Baja_Zvjerka je napisao/la:Treba Misketa uvoditi kad su ubacaji sa strane i korneri, a onda ga opet nekako vratiti na klupu, nesto kao u rukometu.. Lik je postao obicna klada za sve ostale aktivnosti osim nabrojanih..
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Mujdza---------------------------Nadarevic------------------------------------Spahic------------------------------Subasic(Jahic)
-------------------------------------Rahimic--------------------Besic(Medunjanin)--------------------------------------------
--------------------------------------------------Dzeko----------------------------------------------------------------------------
Mujdza---------------------------Nadarevic------------------------------------Spahic------------------------------Subasic(Jahic)
-------------------------------------Rahimic--------------------Besic(Medunjanin)--------------------------------------------
--------------------------------------------------Dzeko----------------------------------------------------------------------------
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
..................................................hasagic..........................................................................
mujzda..........................pandza...................spahic.........................................jahic
...............................rahimic...............................medunjanin................................
.............................................pjenic........................................................................
..............................................misimovic................................................................
...............................dzeko...................................ibisevic........................................
mujzda..........................pandza...................spahic.........................................jahic
...............................rahimic...............................medunjanin................................
.............................................pjenic........................................................................
..............................................misimovic................................................................
...............................dzeko...................................ibisevic........................................
Ovako treba igrati.Goalgetter je napisao/la:------------------------Hasagic-----------------------------
Misimovic nije u dobroj formi al be znjega bi tek plakali.
Jedina druga solucija je da se Stila tu stavi al ni to ne znamo kako bi funkcionisalo.
Bicakcic i Coca se trebaju zvati u slijedecoj prijateljskoj sa Stilom kao playmakerom. Besic svaka prijateljska i protiv Luksemburga mora igrati def veznog kao i Suba lijevog beka a i Vranjes kao desni. Miske i Pjana trebaju vise igrati u svojim timovima.
Nadarevic je daleko bolji od Mravca. A Pandza je sve bolji i bolji tako da njega ne treba otpisati.
-
- Kontakt:
Ja sam u anketi glasao za dvije pobjede u predstojecim susretima protiv Rumuna. Igra repke se poboljsala, kombinacije se bolje i postoje, sto me jako raduje, dupli pas se uveo takode, i sto me najvise raduje je igra brzim tempom. Kada se sjetim utakmice protiv Turaka u Turskoj, izgledalo mi je kao da nas Turci preletise. No, prekljuce je to jako dobro izgledalo sto se brzine igre tice.
Za formaciju bih predlozio sistem, 4-2-3-1. Mislim da se protiv Francuske vidjelo da BiH nema kapacitet da igra sa jednim zadnjim veznim, zato bih ja igrao barem sa dva. Iza 4 igraca moraju stojati. Ovako bih to po mom misljenju trebalo izgledati, recept jaka odbrana, brza sredina i napad. Kratko i jasno.
na golu za narednih 450 godina:
---------------Hasagic----------------
-Mujdza-Nadarevic-Spahic-Jahic-
------Medunjanin-Rahimic----------
--Zec---------Pjanic-------Salihovic-
---------------Dzeko-------------------
Za prvu utakmicu protiv Rumuna neznam ko bih bio pravo rjesenje na poziciji Salihovica, tako da je ova formacija za drugi susret, i za sve ostale susrete poslije Rumuna.
Za formaciju bih predlozio sistem, 4-2-3-1. Mislim da se protiv Francuske vidjelo da BiH nema kapacitet da igra sa jednim zadnjim veznim, zato bih ja igrao barem sa dva. Iza 4 igraca moraju stojati. Ovako bih to po mom misljenju trebalo izgledati, recept jaka odbrana, brza sredina i napad. Kratko i jasno.
Za prvu utakmicu protiv Rumuna neznam ko bih bio pravo rjesenje na poziciji Salihovica, tako da je ova formacija za drugi susret, i za sve ostale susrete poslije Rumuna.
pa to je otprilike to,ja sam misljenja da jahica treba prekomandovatina stopera i tu drzati do kraja,a na lijevi bek staviti,npr,cocalica ali je istina da js , dosada,na lijevom beku jahic bio najsigurniji. do povratka salihovica, medunjanin bi bio najbolje rjesenje u paru s rahimicem i lulic na desno krilo ...... i meni se cini da prvi put igramo bez stihije i nabijanja lopti.no comment je napisao/la:Ja sam u anketi glasao za dvije pobjede u predstojecim susretima protiv Rumuna. Igra repke se poboljsala, kombinacije se bolje i postoje, sto me jako raduje, dupli pas se uveo takode, i sto me najvise raduje je igra brzim tempom. Kada se sjetim utakmice protiv Turaka u Turskoj, izgledalo mi je kao da nas Turci preletise. No, prekljuce je to jako dobro izgledalo sto se brzine igre tice.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 11 feb 2011, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
Sehic
Mujdza ...................Spahic.............Kerla..............Radovanovic
Cocalic..............Dialiby
Bekric.................Stilic...................Pishca (el Pischa)
Dzeko
Dzeko
Zadnja izmjena: Saban, dana/u 11 feb 2011, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Nema teorije da kući igramo sa jednim napadačem. Sve osim pobjede je neuspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Saban je napisao/la:Sehic
Dzeko

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.