..bas ti se nedamandraX je napisao/la:
Granica bila 84.5 a oni zabiLi 81![]()
Dokad više...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
..bas ti se nedamandraX je napisao/la:
Granica bila 84.5 a oni zabiLi 81![]()
Dokad više...
..ma slobodno pukni toAnalitico je napisao/la:sutra Man City X2 i Dzeko daje gol !! navijacki, ako gubim da barem ima adrenalina, svakako gubim...
Ne igraju jer Sharapova je otkazala nastup. A nađi mi moj post gdje sam rekao da Mello neće dobiti Andujara. Samo sam rekao da Mello nije tipični zemljaš i da je Andujar dobio Robreda, to znači da se taj par preskače. Ti nisi preskočio i bio si upravu ja sam preskočio i opet sam bio upravu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pogledaj kad odigra i vidjet' ces i sam da sam u pravu..![]()
Inace Mello lose protiv Andujara koji je dobio Robreda.. HAHahaha.. 6:0 i 6:1..![]()
![]()
![]()
Veliki poznavaoc tenisa, kao i ja talijanske III divizije.. Pozzz divu sa Salate..
Ovo cu pojacati sa max ulogom jer Utd igra ligu prvaka za koji dan a i vecina igraca su im igrali asd prijateljske dok Tevez i Dzeko nisu igrali za reprezentacije. Takodje ako se dobro sjecam oni su Citya uzeli na guzove i uz sudijsku pomoc, tako da ce se to sutra sve vratiti....muhovic je napisao/la:..ma slobodno pukni toAnalitico je napisao/la:sutra Man City X2 i Dzeko daje gol !! navijacki, ako gubim da barem ima adrenalina, svakako gubim...![]()
..i ja sam mislio isto x2 i Dzeku
Das ist ein Dzumstag !!!!mandraX je napisao/la:Što preskačete današnji dan
bjer'Analitico je napisao/la:Das ist ein Dzumstag !!!!mandraX je napisao/la:Što preskačete današnji dan
City ce mozda i bit x2,al posto Dzeko nece igrat tu ce ti kvota biti 1Analitico je napisao/la:sutra Man City X2 i Dzeko daje gol !! navijacki, ako gubim da barem ima adrenalina, svakako gubim...
eh ti znas ko ce igrat a ko nece....Uci ce Dzeko sa klupe i zabiti gol posto se tevez sutra nece ni primjetiti na terenu...jasko_juve je napisao/la:City ce mozda i bit x2,al posto Dzeko nece igrat tu ce ti kvota biti 1Analitico je napisao/la:sutra Man City X2 i Dzeko daje gol !! navijacki, ako gubim da barem ima adrenalina, svakako gubim...![]()
a opet ti eto znas da ce uci s klupe i da ce zabit gol i da se Tevez nece primijetiti na terenu..VIDOVITI MILANAnalitico je napisao/la:eh ti znas ko ce igrat a ko nece....Uci ce Dzeko sa klupe i zabiti gol posto se tevez sutra nece ni primjetiti na terenu...jasko_juve je napisao/la:City ce mozda i bit x2,al posto Dzeko nece igrat tu ce ti kvota biti 1Analitico je napisao/la:sutra Man City X2 i Dzeko daje gol !! navijacki, ako gubim da barem ima adrenalina, svakako gubim...![]()
SPY je napisao/la:Boston - LA Lakers 1 @ 1,85 (Premier) or 1,8 Bet-Live
Prije 10 dana su igrali u LA, gdje je Boston lagano ostvario pobjedu protiv Lakersa. Utrpali su im preko 100 koševa. Mislim da će i večeras Boston dobiti ovu utakmicu. Također, odigrat ću Bryanta under koševe. U Bet Live je ponuđeno 27,5 dok u Premieru 26,5. Pierce ima gripu, možda i on večeras išao ispod ukoliko nastupi.![]()
Denver vs. Dallas X2 @ 1,73 (Premier)
Dallas ima 10 uzastopnih pobjeda. Mislim da su u velikoj formi, dok Denver igra toplo - hladno. Sinoć su izgubili od Golden State-a 116:114. Carmelo je postigao 29 pts. Njega bih igrao večeras na over što se poena tiče. Granica je 26,5 u Bet Live, dok je Premieru 27,5. Nowicki je sinoc loše skroz odigrao, šut iz igre 4-14 protiv slabih Kingsa. Ubacio je svega 10 poena u pobjedi mavericksa. Mislim da će večeras ići preko (24,5) jer protivnik nije slab kao ostali da igra samo koliko treba. Denver ne igra jaku odbranu, što govori činjenica da su u zadnjih 10 utakmica primili prosječno preko 105 koševa. Zbog čega bi Nowicki trebao ići preko večeras.
Ukoliko su tačne te informacije, onda ne treba nowickog igrati, Terry bi trebao uletiti preko.
Nisam, i ne dipr beze.Analitico je napisao/la:i sta sad ti na dvije kosarkaske utakmice odigrao 10 oklada??
Samo Bostona i pierca na siću, pošto sam jucer izgubio 25 KM na veći ulog. Nisam htio da potonem još više.Analitico je napisao/la:koliko si onda uplatio oklada iz ove dvije utakmice?
ma ja, vidim vrti mi se u glavi..Gdje su danasnji parovi? Ja kad od tebe i harrya prepisujem vi fulate, kad ne prepisujem vi pogadjate kvote 4.00.....Hajde izbaci sta je najsigurnije danas..mandraX je napisao/la:Analitico, zaboravio si opet tablete uzeti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.