Zasto smo 30% jaci, za Origija, Pobegu i Adlija je ?l, tesko da ce neko od njih odmah i biti prvotimac. Izgubio si Kessiea koji je bio standardan clan prve postave, te otisao Romagnoli koji je doduse i bio vise na klupi ali eto, fali sad neko na njegovom mjestu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:46A Milan u sezonu ulazi iskusniji, uigraniji, neki momci dodatno napreduju + pojačanja koja tek treba da dođu. Dakle ekipa je najmanje 30% jača nego lani
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Računam i skoro pa izvjestan dolazak CDKa te još najmanje 2-3 igrača do kraja merkata.milanist je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:57Zasto smo 30% jaci, za Origija, Pobegu i Adlija je ?l, tesko da ce neko od njih odmah i biti prvotimac. Izgubio si Kessiea koji je bio standardan clan prve postave, te otisao Romagnoli koji je doduse i bio vise na klupi ali eto, fali sad neko na njegovom mjestu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:46A Milan u sezonu ulazi iskusniji, uigraniji, neki momci dodatno napreduju + pojačanja koja tek treba da dođu. Dakle ekipa je najmanje 30% jača nego lani
Origi će biti korisniji od Ibre koji nije mnogo igrao. Adli će trebati par mečeva da se privikne ali njegov talenat je vanserijski. CDK je isto brutalan talenat. No vidjet ćemo
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako dodje CDK, tako si slicno pisao i za Botmana kad dodje pa ti ja isto rekao ako dodje, znamo svi kako je zavrsiloRomagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:00Računam i skoro pa izvjestan dolazak CDKa te još najmanje 2-3 igrača do kraja merkata.milanist je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:57Zasto smo 30% jaci, za Origija, Pobegu i Adlija je ?l, tesko da ce neko od njih odmah i biti prvotimac. Izgubio si Kessiea koji je bio standardan clan prve postave, te otisao Romagnoli koji je doduse i bio vise na klupi ali eto, fali sad neko na njegovom mjestu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:46A Milan u sezonu ulazi iskusniji, uigraniji, neki momci dodatno napreduju + pojačanja koja tek treba da dođu. Dakle ekipa je najmanje 30% jača nego lani
Origi će biti korisniji od Ibre koji nije mnogo igrao. Adli će trebati par mečeva da se privikne ali njegov talenat je vanserijski. CDK je isto brutalan talenat. No vidjet ćemo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo se vodim onim sto citam na vise stranica na Twitteru. Ne pisem ja nista niti ja dajem izjave.
A Botman bi bio u Milanu da arapske pare nisu pokucale na vrata.
A iskreno, draže mi je da se dovedu dobri ofanzivci nego da se skrši 30M na trenutno dobro popunjenu poziciju
A Botman bi bio u Milanu da arapske pare nisu pokucale na vrata.
A iskreno, draže mi je da se dovedu dobri ofanzivci nego da se skrši 30M na trenutno dobro popunjenu poziciju
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa citamo i mi kolega dragi, zato ti i kazem ako dodje a ne kad dodje, bas zbog toga sto u jednom danu promijene misljenje po 10 put 
Sep,okt bi trebao na trening ozbiljan, ali ne bi trebao na teren prije dec,jan.
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
Dajte ljudi više tog Messija CDKa iz Belgije,i ja sam se smorio na tviteru svaki dan čitati
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakav god da je, Roma je dovela desetku Juventusajelle je napisao/la: ↑28 jul 2022, 19:09Da je jedan od najboljih igraca Juventusa ne bi sigurno zavrsio u Romi i to za djabaakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:13jbga, ne desava se skoro nikad da klubovi kao Roma, Napoli ili Lazio imaju priliku dovesti jednog od najboljih igraca Juventusa koji je pri tome jos u svojim 20-tim
treba to proslaviti![]()
Najbolji iz Juventusa idu u Real , Manchester itd za ogromne cifre ...toliko je dobar da je cak i Juventus odustao od njega ..to isto da se kaze Juventus doveo jednog najboljeg igraca Manchestera Pogbu ...a svi znamo da i jedan i drugi su cak upitno da li su i igraci , a kamoli najbolji , vise su invalidi svojih klubova...
Don't believe the hype.
Odigrao je poslije SP možda 2-3 dobre utakmice u dresu Fr, reprezentacije koja nije napravila apsolutno ništa - u 1/8 finala ispali od svice Na EP, i poslije toga nastavili sa užasnom formom gdje su posljednji u grupi u LN u 4 utakmice bez pobjede.
Već kad spominješ tu tekmu protiv Švice, tu je recimo i bio najbolji u redovima Francuske. U ovom skorijem izdanju LN nije ni igro. U onim kvalama jedino protiv nas imao lošiju partiju. Na WCu sa Kanteom pojeo svaki vezni red, u oba ta finala (SP i LN) izdominirao. Znači lik od tog transfera uzeo 2/3 trofeja i bio jedan od glavnih aktera, ali eto nekako ta repka nije ništa napravila od 16e/transfera u Utd. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Roma ce uraditi super transfer ako uspiju dobesti Winjalduma, bice ona onda bas fina ekipa, Matic Gini i Pelegrini je sasvim pristojna vezna linija
Mizerne plate talijani daju
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sve su to realne plate za tu djecu, problem su ovi bogatasi sto daju astronomske cifre tinejdzerima i onda ubise svu draz u fudbalu
2,2 plus bonusi izace sig na 3 za decka od 21 godinu kud ces vise
2,2 plus bonusi izace sig na 3 za decka od 21 godinu kud ces vise
Belotti sve blizi Romi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dosta za početak. Realna plata. Ako se dokaže i pokaže i plata će biti povećana.
Leao ima oko 2M, a sad se spominje cifra od oko 6M
- Romagnoli13
- Kontakt:
4 buduća superstara u šampionu Italije. Theo, Tonali, CdK i Leao. 
- Beduin
- Kontakt:
Theo je vec sad superstar i vjerovatno prvi izbor za Fr reprezentaciju. Leao neka ponovi proslu sezonu uz par golova/asista vise i eto ga na vrhu liste zelja najjacih klubova.
Nego. sto Rom napisa za Bremera da se tek treba dokazti na visem nivou, ja bih rekao da se nema sta dokazivati, nego samo nastaviti u istom ritmu i formi i Juve je na konju. Njegove predispozicije su za vrhunskog stopera i siguran sam da ce biti odlican u nastavku karijere. Jedini problem su mu suigraci u odbrani, isti problem je imao i de Light, gdje ce i ovaj hudnik morati goriti u zadnjoj liniji ako se nesto ne promijeni do kraja transfer roka.
Nego. sto Rom napisa za Bremera da se tek treba dokazti na visem nivou, ja bih rekao da se nema sta dokazivati, nego samo nastaviti u istom ritmu i formi i Juve je na konju. Njegove predispozicije su za vrhunskog stopera i siguran sam da ce biti odlican u nastavku karijere. Jedini problem su mu suigraci u odbrani, isti problem je imao i de Light, gdje ce i ovaj hudnik morati goriti u zadnjoj liniji ako se nesto ne promijeni do kraja transfer roka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako bude Juve igrao sa tri igrača nazad, Bremer će da pokida. Ako budu igrali sa 4 nazad a Bonucci mu bude partner, to će biti žalosno.
De Ligt 
Bremer je zvjerka vec sad, nema tu puno polemike.
Bremer je zvjerka vec sad, nema tu puno polemike.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ništa bolji od Tomorija 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.