Kad sam ja pisao kako Amar uvaljuje igrace Velezu oni me napali kae strasni su to igraci

Volio bih da prodje Velez dalje ali s ovim igracima i ovakvom igrom tesko.
Kad sam ja pisao kako Amar uvaljuje igrace Velezu oni me napali kae strasni su to igraci
Samo što je Milsami se branio i nekim frljokama prošao, Dudelange je na isti način prošao Zrinjskog.MortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:44Milsami dolazi iz Moldavije, oni su iznad naše lige.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:36Ovo brukanje Veleza je u rangu ispadanja zrinjskog od dudenlagea kada su jos bili potpuno amaterska ekipea, te proslogodisnja bruka Sarajeva od Milsamija, takodjer ekipe s Malte.
Vakat je nase ekipe okaraktezirati kao amaterske, to pokazuju i igrom.
Ne mogu dva pada povezati, spremniji forumasi od njih. Osjeca se potpis novog trenera.
Kosovo je ispred nas, konacno najlosija liga u Evropi, veliki je to uspjeh.
Apsolutno.ASD je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:53Samo što je Milsami se branio i nekim frljokama prošao, Dudelange je na isti način prošao Zrinjskog.MortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:44Milsami dolazi iz Moldavije, oni su iznad naše lige.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:36Ovo brukanje Veleza je u rangu ispadanja zrinjskog od dudenlagea kada su jos bili potpuno amaterska ekipea, te proslogodisnja bruka Sarajeva od Milsamija, takodjer ekipe s Malte.
Ne mogu dva pada povezati, spremniji forumasi od njih. Osjeca se potpis novog trenera.
Ovo je dominacija Maltežana.
Amar sutra treba dobiti otkaz.
Da se podsjetimo kako je Dudelange prosao madjare. U prvoj tekmi u Luksemburgu,veliki favorit zrinjski je pobijedio 1-0. U drugoj tekmi u Mostaru je X bio velika kvota 7,8,9 ne sjecam se tacno a i sa X zrinjski ide dalje,zbog pobjede u prvoj i tako su zrinjci uplatili pare,kontrolisali tekmu s lakocom,pripremili se da uzmu i jare i pare. No onda im je neki poljski konobar u 92-goj minuti uvalio golASD je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:53Samo što je Milsami se branio i nekim frljokama prošao, Dudelange je na isti način prošao Zrinjskog.MortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:44Milsami dolazi iz Moldavije, oni su iznad naše lige.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:36Ovo brukanje Veleza je u rangu ispadanja zrinjskog od dudenlagea kada su jos bili potpuno amaterska ekipea, te proslogodisnja bruka Sarajeva od Milsamija, takodjer ekipe s Malte.
Ovo je dominacija Maltežana.
Amar sutra treba dobiti otkaz.
Ne isplati se jer Tuzla City nema navijača, pogotovo jer igraju u isto vrijeme kad i klubovi koji imaju navijače.PeljtoIrfan je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:02Zanimljivo da Face realizira ovaj prijenos Tuzle za fb, čudno kako se nisu dogovorili s njima ili Telecomom da se to diže na kanal.
Ko Hamrun nad Velezom. Mozda Hagen bude bolji od Osima da ne propadne sezona
Hahahah jeste bas. Priznajte da ste se obrukali i ispali od amatera. Cak im ni gola necete dati yebo vas tito smotane