Ko smo mi? Ne navijam ni za koga u BiH, samo komentarisem ocigledno. Nije Velez mogao zaboraviti igrati fudbal za mjesec dana pod Amarom. Prosto nisu kvalitetni ko ovi, a i liga je ocigledno ispod malteske. Jedu ih trkom i tempom. A Velez je kao eto vazio medju fizicki jacim ekipama u ligi.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:17Hahahah jeste bas. Priznajte da ste se obrukali i ispali od amatera. Cak im ni gola necete dati yebo vas tito smotane
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
-
- Kontakt:
E moj Tuzla City, ko amateri.
Namirit će njima vlada Federacije sa 2,5 miliona. 
TC sama sebi dala gol kao i u prvoj utakmici.
-
- Kontakt:
Shizopitari klasično nadobudni i bezobrazni a svake godine imali prilike u Europi i nisu ništa uradili za tolike godine . Ko nije igrao protiv njih nije ih ni dobio , i onda nadju pametovat a nisu bili sposobni da se kvalfikuju u Europu , toliko o kvaliteti . Tastatura ekipe
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
/
Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 12 avg 2022, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zrinjski 
-
- Kontakt:
Jedino ako je Velez svjetlosnim godinama ispred svih u BiH trenutno.Naravno nije,ovaj tim Veleza je za 6.mjesto.Ni vise ni manje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mnogi su davno predvidjeli da ce Amar i Velež završiti brzim rastankomASD je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:53Samo što je Milsami se branio i nekim frljokama prošao, Dudelange je na isti način prošao Zrinjskog.MortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:44Milsami dolazi iz Moldavije, oni su iznad naše lige.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2022, 20:36Ovo brukanje Veleza je u rangu ispadanja zrinjskog od dudenlagea kada su jos bili potpuno amaterska ekipea, te proslogodisnja bruka Sarajeva od Milsamija, takodjer ekipe s Malte.
Vakat je nase ekipe okaraktezirati kao amaterske, to pokazuju i igrom.
Ne mogu dva pada povezati, spremniji forumasi od njih. Osjeca se potpis novog trenera.
Kosovo je ispred nas, konacno najlosija liga u Evropi, veliki je to uspjeh.
Ovo je dominacija Maltežana.
Amar sutra treba dobiti otkaz.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ElCartel11
- Kontakt:
Velež je lani zavrsio kao 5. Evropu izborio preko kupa u kojem je bio dosta slabiji od Sarajeva. Pojacao se sa bezvenim igracima i jos gorim trenerom koji je ostao u 2000 sto se tiče taktike i pripreme na tekmu.Finn je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:20Ko smo mi? Ne navijam ni za koga u BiH, samo komentarisem ocigledno. Nije Velez mogao zaboraviti igrati fudbal za mjesec dana pod Amarom. Prosto nisu kvalitetni ko ovi, a i liga je ocigledno ispod malteske. Jedu ih trkom i tempom. A Velez je kao eto vazio medju fizicki jacim ekipama u ligi.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:17Hahahah jeste bas. Priznajte da ste se obrukali i ispali od amatera. Cak im ni gola necete dati yebo vas tito smotane
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Upravo, velez je prosjecan klub Pl koji ni sam ne zna kako je izborio evropu
Sarajevo i Zrinski ni rutinski nasamarali ovu nejac
Klub sa sredine tabele Pl je otprilike ranga kluba iz vrha tebele
malteske lige
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 28 jul 2022, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ne znam cemu frustracije ovolike Velezovih navijaca na druge.. A i ovi ostali sto bockaju trebamo svi da se zapitamo gdje nam ide liga i klubovi do prije 2 3 sezone je bilo nezamislivo ispasti od maltezana farana itd.. Polovnjaci uzimaju kruh u nasim klubovima...
Upravu siElCartel11 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:31Velež je lani zavrsio kao 5. Evropu izborio preko kupa u kojem je bio dosta slabiji od Sarajeva. Pojacao se sa bezvenim igracima i jos gorim trenerom koji je ostao u 2000 sto se tiče taktike i pripreme na tekmu.Finn je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:20Ko smo mi? Ne navijam ni za koga u BiH, samo komentarisem ocigledno. Nije Velez mogao zaboraviti igrati fudbal za mjesec dana pod Amarom. Prosto nisu kvalitetni ko ovi, a i liga je ocigledno ispod malteske. Jedu ih trkom i tempom. A Velez je kao eto vazio medju fizicki jacim ekipama u ligi.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 21:17
Hahahah jeste bas. Priznajte da ste se obrukali i ispali od amatera. Cak im ni gola necete dati yebo vas tito smotane
- ASD
- Kontakt:
Već sutra treba korigovati broj stranaca.
Ovo je sramotno šta imamo dok drugi povećavaju kvalitet stranim igračima.
Ovo je sramotno šta imamo dok drugi povećavaju kvalitet stranim igračima.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Zigazaga i 24 gosta.