Gdje ste velikani iz grada soli,vi ne možete ni prismrditi europi,ove sezone borba za opstanak i nove tužbe.
Kažu Spaha čeka ročište, porezna čeka

Gdje ste velikani iz grada soli,vi ne možete ni prismrditi europi,ove sezone borba za opstanak i nove tužbe.
bOke bOke bOke,Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:47Gdje ste velikani iz grada soli,vi ne možete ni prismrditi europi,ove sezone borba za opstanak i nove tužbe.
Kažu Spaha čeka ročište, porezna čeka![]()
Evo nekih od ribara.
Milsami je igrala jednom u Play offu Ligu Evrope u sezone 2015/16 gdje su jedva ispali od AS Saint Etienne. Ja kako se sijetim dobio je Lendric nogu iz istog kluba i na kraju je posto najboli gol geter u našoj ligi. KF Kukesi takodje igrala dva puta Play offa i kako znam imaju dobar teren i Infrastrukturu. Ovdje neke ovdje pišu da je to sramota bila. Ne zelim da branim Sarajevo ali opcenito da su Milsami i Kukesi vec bili pred grupne faze i da su Moladvce i Albanci vec imali ekipu koja je igrala u Evropu nije to uopste sramota. Po meni je veca sramota izgubiti od drzave koji imaju malo stanoništva i koji nisu takodje ni imali predstavnika u Evropi. Sarajevo je 4 puta bila pred grupnu fazu dok su ostale jedva došli do 3 pretkolo. Sramota je gubiti protiv ekipe iz Malte, Farske Ostrave, Sjeverne Irske i naravno od Crne Gore a nekad su ispali Borac protiv Celika iz Nikšica, Sarajevo od Zete i Celik od Grbaj. Ja mislim da ce ove godine osim Litvanija mozda još Malta, Farska Ostrava i Sjeverna Irska imati predstavnika u Evropi. Na jednu ruku je meni to drago da bude još veci pritisak prema Savezu.Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:36Jos da je prvak 1.lige Federacije isao u Evropu,tacno vam niko ne bi bio ravanRodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:28Ma kakvo Sarajevo **** kroz historiju bilo sto se tice Evropskih utakmica, da nije rata bilo ne bi Velezu a ni Želji mogli prismrditi. Zna se koja su dva BH kluba simbol BH ekipa u Evropi uvijek bilaFKSDoGroba je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:17
E čuj ono se smije Sarajevu, više Sarajevo evropskih tekmi odigrali nego vi drugoligaških![]()
![]()
![]()
Ali eto raspala se bivsa drzava pa ste dobili mogucnost da primite 30-40 golova u 5-6 Evropskih utakmica![]()
![]()
![]()
Zrinjski ako ove godine uzme ligu, sigurno sljedeće ulaze u grupu.
Ima nas koji smo gledali obje utakmice. Vi ste bili kur.čina, a ne da su oni neka mega giga ekipa.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51Evo nekih od ribara.
Vinicius - pozivan za u 23 reprezentaciju Brazila. Klubovi tokom karijere( Botafogo, AEK, Lazio, Zurich, Perugia...)
Arthur Henrique (Lokeren, Botev Plovdiv)
Matteo Fedelle igrao za Svicarsku U21 reprezentaciju (Craiova, Valenciennes, Cesena, Bari, Sion, Grashopers, Lille u19)
Elvis Mashike (Zilina, Slovan Liberec)
Jos milion stranaca Brazilaca, pa onda ovih iz Srbije i Hrvatske.
Mi smo ribari za njih ako cemo realno. Od ovakvih i nije sramota ispasti, ali od amatera nekih jeste ili od Milsamija nekih
Vodi brko vas u drugu ligu ne sikiraj seRodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51Evo nekih od ribara.
Vinicius - pozivan za u 23 reprezentaciju Brazila. Klubovi tokom karijere( Botafogo, AEK, Lazio, Zurich, Perugia...)
Matteo Fedelle igrao za Svicarsku U21 reprezentaciju (Craiova, Valenciennes, Cesena, Bari, Sion, Grashopers, Lille u19)
Mi smo ribari za njih ako cemo realno. Od ovakvih i nije sramota ispasti, ali od amatera nekih jeste ili od Milsamija nekih
Možda (mislim na Zrinjski) pod uslovom da se ne raspe ekipa na kraju sledeće sezone i da ostane Jakirović.LeonProfessional je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51Zrinjski ako ove godine uzme ligu, sigurno sljedeće ulaze u grupu.
Šteta za Velež, ali nekako i očekivano, Amar je od početka ima stav i priču kao da je Evropa nebitna. Vjerovatno će ostati još, pa će mu presuditi sljedećih par kola. Bit će zanimljivo vidjeti.
TC očekivano. AZ je ipak klasa.
Ma dje sramota, daj bjezi bolan, treba biti ponosan...Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51Evo nekih od ribara.
Zamisli kakvi su ostali u ligi kad smo mi koji smo izborili Evropu ovako losi protiv njih. Zamisli sta bi tvom klubcicu uradili.Sky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:54Ima nas koji smo gledali obje utakmice. Vi ste bili kur.čina, a ne da su oni neka mega giga ekipa.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51Evo nekih od ribara.
Treba vam zabraniti izlazak u Evropu, je.bo vas lutvo u šupa.k
Zrinjski ili Sarajevo, ko god uzme titulu ove sezone, ulazi u grupe konferencijske iduce, s tim sto vjerujem da moze Zrinjski vec ove sezone uletiti u grupnu fazu. Taman bi trebali podici formu do play-offa, bitno je samo ne slomiti zube na Tobolu.LeonProfessional je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51Zrinjski ako ove godine uzme ligu, sigurno sljedeće ulaze u grupu.
Šteta za Velež, ali nekako i očekivano, Amar je od početka ima stav i priču kao da je Evropa nebitna. Vjerovatno će ostati još, pa će mu presuditi sljedećih par kola. Bit će zanimljivo vidjeti.
TC očekivano. AZ je ipak klasa.
Karo vas je amawRodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:56Zamisli kakvi su ostali u ligi kad smo mi koji smo izborili Evropu ovako losi protiv njih. Zamisli sta bi tvom klubcicu uradili.Sky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:54Ima nas koji smo gledali obje utakmice. Vi ste bili kur.čina, a ne da su oni neka mega giga ekipa.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51
Evo nekih od ribara.
Treba vam zabraniti izlazak u Evropu, je.bo vas lutvo u šupa.k![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ANamelessGhoul, Antikloc, aqarius, Arhitekt, ASD, bhfanatic14, Direktorcic, Grk1234, James1987, leo1946, Lewy21, Maestro^^, relativizam, VolimBiH96 i 124 gosta.