Budi dobar Džoni!
Ma i bez toga, vidjelo se golim okom da je više u pitanju nekvalitet, i šta sve ne, plođenih nego, kvalitet Haruna strašnogTarpiTarpi je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:30Vinicius - Bez utakmice za Lazio, jedna fina sezona u Cirihu, od sezone 16/17 do danas ima 30 nastupa, dakle u zadnjih 6 sezona 5 nastuoa u prosjeku.Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:51
Evo nekih od ribara.
Vinicius - pozivan za u 23 reprezentaciju Brazila. Klubovi tokom karijere( Botafogo, AEK, Lazio, Zurich, Perugia...)
Arthur Henrique (Lokeren, Botev Plovdiv)
Matteo Fedelle igrao za Svicarsku U21 reprezentaciju (Craiova, Valenciennes, Cesena, Bari, Sion, Grashopers, Lille u19)
Elvis Mashike (Zilina, Slovan Liberec)
Jos milion stranaca Brazilaca, pa onda ovih iz Srbije i Hrvatske.
Mi smo ribari za njih ako cemo realno. Od ovakvih i nije sramota ispasti, ali od amatera nekih jeste ili od Milsamija nekih
Arthur Henrique - 35 godina, dvije fine sezone u karijeri(ne računajući sezone u Malti), zadnja prije tačno 10 godina, 7 utakmica za Lokeren.
Matteo Fedelle - skroz ok igrač, većinom igrao po drugim ligama(Italija, Francuska, Švicarska), ima 8 utakmica u seriji A i 30-40 utakmica u prvoj švicarskoj ligi.
Elvis Mashike - Ok napadač, igrao u češkoj i drugoj češkoj ligi, ima 28 godina i zabio je 40 golova u karijeri kao centarfor, od čega samo 8 u prvoj češkoj ligi.
Vrijednost ekipe je 3.37 miliona po čemu su od BH klubova od njih jeftiniji samo Posušje(3.25m), Igman Konjic (3.03m), Sloboda (2.85m), Sloga(2.65m), Leotar(2.45m).
De reci bOketu nek hitno nafata kakvih robota trenera, jer vas amaw vodi u Pwvu Wigu FedewaciweEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:36Jedino gdje navijači Slobode mogu vidjeti europu je ovaj pdf
Auuu na njega sam i zaboravio... Amawe čuvaj seBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:38samo da onaj tiktoker na naudi brki
reko mu je da je bolje da ga ne sretne
Mene strah i za lutvu, silovaće kera baksuznog džaba.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:38samo da onaj tiktoker na naudi brki
reko mu je da je bolje da ga ne sretne
Ne može nas zapasti od vas prva liga federacije,ili ispadate sa Melvom Osmićem ili vas gasi porezna i bivši igrači i treneri.Sky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:38De reci bOketu nek hitno nafata kakvih robota trenera, jer vas amaw vodi u Pwvu Wigu FedewaciweEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:36Jedino gdje navijači Slobode mogu vidjeti europu je ovaj pdf
Samo se ti tješi, Fedewawka vam se radujeEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:41Ne može nas zapasti od vas prva liga federacije,ili ispadate sa Melvom Osmićem ili vas gasi porezna i bivši igrači i treneri.Sky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:38De reci bOketu nek hitno nafata kakvih robota trenera, jer vas amaw vodi u Pwvu Wigu FedewaciweEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:36Jedino gdje navijači Slobode mogu vidjeti europu je ovaj pdf
Mi smo ove godine sigurni, hvala ti Šećeru
![]()
1 100 000 eura samo od uefe.
Ne tješim tako ti je, zaraditi smo šta od europe opet godina u plusu,a vi Bgm 3,5 miliona km poreskoj,idu tužbe od igrača i trenera,možda se vidimo za dvije godine u federaciji al idućeSky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:42Samo se ti tješi, Fedewawka vam se radujeEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:41Ne može nas zapasti od vas prva liga federacije,ili ispadate sa Melvom Osmićem ili vas gasi porezna i bivši igrači i treneri.
![]()
![]()
Ma hajdeEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:46Ne tješim tako ti je, zaraditi smo šta od europe opet godina u plusu,a vi Bgm 3,5 miliona km poreskoj,idu tužbe od igrača i trenera,možda se vidimo za dvije godine u federaciji al idućeSky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:42Samo se ti tješi, Fedewawka vam se radujeEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:41
Ne može nas zapasti od vas prva liga federacije,ili ispadate sa Melvom Osmićem ili vas gasi porezna i bivši igrači i treneri.
![]()
![]()
![]()
Ovo je najsmješniji post na forumu.Sky9 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:38De reci bOketu nek hitno nafata kakvih robota trenera, jer vas amaw vodi u Pwvu Wigu FedewaciweEspiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2022, 23:36Jedino gdje navijači Slobode mogu vidjeti europu je ovaj pdf
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ASD, CAZIN, Doktorinho, feniksptica, ristagrad i 67 gostiju.