E moj komšija.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:02![]()
Kome sad rentat LJEPOTICU
Ne da se usranom do potoka
Ama bas nikako
Pa baš tako.
Odbijte Amaru od kamata što vraćate. Kad nije mogao Haruna proći i namaći vam još 25 k.
E moj komšija.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:02![]()
Ama bas nikako
Dođem ti fesa! Čestitke za Zrinju, atomski nogomet.
Komsijamasvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:02![]()
Ama bas nikako
Pa mora se i oprat malo para, gdje vi ziviteLeonProfessional je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:08Albanija i Francuska će večeras odigrati susret posljednjeg kola kvalifikacija za EURO 2020 na novom stadionu Arena Kombetare u Tirani.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2022, 01:15Pa da, ali kako ne kontaš da ce veliki dio novaca ici u popratne objekte ako se krene u realizaciju. Ali naravno i stadion ce se fino srediti.LeonProfessional je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:54Može za te pare napraviti novi stadion da bude najjači na Balkanu.
Inače nisam znao da se ne trebamo na ovo loziti jer je suplja, a ugovore na uvid je vec dobila opcija centar, nisu ni oni iz nicega izmislili.. tako da
PS #MoržeOstani![]()
Ovo je najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe, ima kapacitet od 22.500 gledalaca i izgradnja je trajala tri godine.
Fudbalski savez Albanije je uz donaciju UEFA-e uložio 10 miliona eura, dok je privatna kompanija uložila dodatnih 50 miliona eura te će preuzeti zaradu od poslovnog kompleksa u sklopu kojeg je sagrađen i hotel Mariott Tirana.
Dakle 60 milion stadion sa zgradom.
Ne znam kakve popratne objekte vi trebate jos, ali eto ima na raspolaganju 40 miliona dodatno.
I imas stadion NOV. Bez atletske, bez nekih stvari koje sanacijom ne mozes popraviti.
Ali OK, svakako zvuci nerealno 100 miliona eura.
SCC je kostao 50-60 miliona eura.
RollingPaper je napisao/la: ↑29 jul 2022, 10:38Pa mora se i oprat malo para, gdje vi ziviteLeonProfessional je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:08Albanija i Francuska će večeras odigrati susret posljednjeg kola kvalifikacija za EURO 2020 na novom stadionu Arena Kombetare u Tirani.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2022, 01:15
Pa da, ali kako ne kontaš da ce veliki dio novaca ici u popratne objekte ako se krene u realizaciju. Ali naravno i stadion ce se fino srediti.
Inače nisam znao da se ne trebamo na ovo loziti jer je suplja, a ugovore na uvid je vec dobila opcija centar, nisu ni oni iz nicega izmislili.. tako da
PS #MoržeOstani![]()
Ovo je najmoderniji stadion u ovom dijelu Europe, ima kapacitet od 22.500 gledalaca i izgradnja je trajala tri godine.
Fudbalski savez Albanije je uz donaciju UEFA-e uložio 10 miliona eura, dok je privatna kompanija uložila dodatnih 50 miliona eura te će preuzeti zaradu od poslovnog kompleksa u sklopu kojeg je sagrađen i hotel Mariott Tirana.
Ne znam kakve popratne objekte vi trebate jos, ali eto ima na raspolaganju 40 miliona dodatno.
I imas stadion NOV. Bez atletske, bez nekih stvari koje sanacijom ne mozes popraviti.
SCC je kostao 50-60 miliona eura.![]()
Dobro jutro, cekaju ljudi samo tvoje pitanje da ti odgovoreFerrante071 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:05Dobro jutro, ja bih samo da pitam u vezi dolaska ovog Dicklizića... Hoće li doći u ovaj ponedjeljak 01.08.20222
Super je to sve, al si zaboravio da je sve sad skuplje jedno 50%LeonProfessional je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:08Albanija i Francuska će večeras odigrati susret posljednjeg kola kvalifikacija za EURO 2020 na novom stadionu Arena Kombetare u Tirani.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2022, 01:15Pa da, ali kako ne kontaš da ce veliki dio novaca ici u popratne objekte ako se krene u realizaciju. Ali naravno i stadion ce se fino srediti.LeonProfessional je napisao/la: ↑28 jul 2022, 22:54Može za te pare napraviti novi stadion da bude najjači na Balkanu.
PS #MoržeOstani![]()
SCC je kostao 50-60 miliona eura.
Hvala na idejiredbull93 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 10:25Komsijamasvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:02![]()
Ama bas nikako
Al jbga, oni su vec na najboljem stadionu u drzavi, probaj sa olimpikom.
Znači i ove sezone navijate za Velež i TC da izađu u Evropu? Fino, fino.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:58Hvala na idejiredbull93 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 10:25Komsijamasvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:02![]()
Ama bas nikako
Al jbga, oni su vec na najboljem stadionu u drzavi, probaj sa olimpikom.
Al smo vec odbili Igman Konjic
Mi samo sarađujemo sa klubovima koji igraju Europu
Moramo cuvati najbolji travnjak u Drzavi
Ne navijamoShategabri je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:03Znači i ove sezone navijate za Velež i TC da izađu u Evropu? Fino, fino.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:58Hvala na ideji
Hoćemo komšije, da osvjetlamo obrazsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:09Ne navijamoShategabri je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:03Znači i ove sezone navijate za Velež i TC da izađu u Evropu? Fino, fino.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:58
Hvala na ideji
Nece oni vise igrat kod nas
Prave se tereni i na stadionu Rođeni i stadion Tusanj za siguran Cat 2
To je dovoljno za ova pretkola sto oni igraju i ispadnu
Sad navijamo da netko provali u grupe KL
Pa da tu uzimamo lovu
Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:19Hoćemo komšije, da osvjetlamo obrazsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:09Ne navijamoShategabri je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:03
Znači i ove sezone navijate za Velež i TC da izađu u Evropu? Fino, fino.
Pa da tu uzimamo lovu![]()
E sad jedino ne znam oko tog stadiona...
Znam, slabe ste komšijesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:26Shategabri je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:19Hoćemo komšije, da osvjetlamo obrazsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 12:09
Ne navijamo
Pa da tu uzimamo lovu![]()
E sad jedino ne znam oko tog stadiona...![]()
![]()
Ako mislis da Vi uđete u grupe
Vi ne mozete igrat na LJEPOTICI
Taraba je Vama
Pravite AFH
Sad ce teren
Onda malo natkrit
VIP
CAT 4
Kolko ste usrani, dabogda da vas potok moze saprati.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 08:02![]()
Ama bas nikako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.