Procitao sam da trazi neku lovu od barselone,a onda ce da ide.messilla je napisao/la: ↑25 jul 2022, 14:10Da je htio u United već bi bio tamo. Mislim da imate ozbiljne šanse ako uletite sa dobrom ponudom.ZOGLI je napisao/la: ↑25 jul 2022, 12:31I tu ima ispusimo de jong ako bude isao to ce da bude junajted kod svog trenera,kao zorzinjo sto je ispalio siti zbog cora.Ima tu oko finalizacije transfera i do romana,marine,ceha koji su znali kako da ubede igraca da predje u celsi,a u trku smo uglavnom ulazili poslednji,kao nama sada sto kupe.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
- Pensioner26
- Kontakt:
Ko ono rece da su pouzdani Matt Law i Fabrizio Romano. Nabiyem ih na haš.
- wadethegreat
- Kontakt:
Fast forward two weeks and Tuchel’s mood is much worse. He again complained about the work he has to do on transfers before the Arsenal match. Tuchel would like to focus on preparing the team for their opening game of the season, at Everton on August 6, but he is helping co-owner Boehly find his feet in the transfer market.
To je to otprilike.
Boehly zelen u fudbalu mora sve rjesavati nemamo Sporting directora struktura jos nije zavrsena.
Tuchel fakticki radi dva posla a sezona veoma blizu..
To je to otprilike.
Boehly zelen u fudbalu mora sve rjesavati nemamo Sporting directora struktura jos nije zavrsena.
Tuchel fakticki radi dva posla a sezona veoma blizu..
Iskreno neki ovdje su previše optimistični i gledaju sve ružičastim naočalama
Stopera poštenog nisi doveo, Kulibalia da si doveo prije 4 godine ok super posao, sada iskreno krpljenje i boga pitaj na šta će ti ličiti
Sterling ok, ne mogu ga ko igrača ali je uprave za svako krilo u timu za klasu
6/7 igrača viška i nijedan još nije otišao
Tanko bas tanko, još kakav crni holandski jorginho to treba izbjeći, još imaš bolje igrače na tim pozicijama nećeš ga za klupu dovoditi ne znam otkud ta glupost
Stopera poštenog nisi doveo, Kulibalia da si doveo prije 4 godine ok super posao, sada iskreno krpljenje i boga pitaj na šta će ti ličiti
Sterling ok, ne mogu ga ko igrača ali je uprave za svako krilo u timu za klasu
6/7 igrača viška i nijedan još nije otišao
Tanko bas tanko, još kakav crni holandski jorginho to treba izbjeći, još imaš bolje igrače na tim pozicijama nećeš ga za klupu dovoditi ne znam otkud ta glupost
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nas samo može iščupati da Werner proigra i da postigne 20+golova u ligi za top 3-4. A kolike su šanse tome?
Oce da kitu 20 komada 5 bi mu bio maximum,on izgleda ide.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma neka ide.
Ja sam ga najvise branio ali nek ide.
Ako se snadje negdje drugo super ali nije za nas.
Hvala mu za njegovu ulogu u osvajanju klempe iako je i tu fulio 3 ciste prilike.
Nekoga cemo sigurno dovesti u napadu jer je Tuchel poludio poslije Arsenala.
Hoce stopere i nekoga u napadu.
Mada da su pametni rijesiti se i Pulisica i Wernera i Hakima i dovesti dva nova igraca.
Ionako smo u tranzicji i pocetak sezone ce biti tezak svakako.
Skrinar je back up za Koundea izgleda sto nije lose.
Gledamo i neke back up igrace za bekove isto.
Jedino sto brine je sto nema spominjanja igraca u napadu...
Havertz je talentovan sve to stoji i sam je rekao da mu 9tka godi ali iskreno sumnjam da moze sam iznijeti sezonu ili sa Brojom recimo.
Nije to bas neki kvalitet.
Makad da dovedemo jedno desno krilo koje u sebi ima dosta golova pa hajde.
Trebao je Boehly cim je dosao postaviti sportskog direktora meni se cini.
Rijesio je dva igraca ali poslije toga corak.
Ja sam ga najvise branio ali nek ide.
Ako se snadje negdje drugo super ali nije za nas.
Hvala mu za njegovu ulogu u osvajanju klempe iako je i tu fulio 3 ciste prilike.
Nekoga cemo sigurno dovesti u napadu jer je Tuchel poludio poslije Arsenala.
Hoce stopere i nekoga u napadu.
Mada da su pametni rijesiti se i Pulisica i Wernera i Hakima i dovesti dva nova igraca.
Ionako smo u tranzicji i pocetak sezone ce biti tezak svakako.
Skrinar je back up za Koundea izgleda sto nije lose.
Gledamo i neke back up igrace za bekove isto.
Jedino sto brine je sto nema spominjanja igraca u napadu...
Havertz je talentovan sve to stoji i sam je rekao da mu 9tka godi ali iskreno sumnjam da moze sam iznijeti sezonu ili sa Brojom recimo.
Nije to bas neki kvalitet.
Makad da dovedemo jedno desno krilo koje u sebi ima dosta golova pa hajde.
Trebao je Boehly cim je dosao postaviti sportskog direktora meni se cini.
Rijesio je dva igraca ali poslije toga corak.
Ne moze sve prodati odjednom,neka ide bar werner ovaj rok,ovi neka ostanu, hadson odoija niko ne pominje on se raspada vec 3 sezone,preskocio je taj korak kada je pozurio i hteo u prvi tim a ne prvo na pozajmicu,umislio nesto.
Ja bi iskreno voleo kada bi se ukljucili i doveli belotija dolazi dzaba,fajter na terenu pa neka bude bar i rezerva takav igrac znaci u ekipi.
Ja bi iskreno voleo kada bi se ukljucili i doveli belotija dolazi dzaba,fajter na terenu pa neka bude bar i rezerva takav igrac znaci u ekipi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa prvobitni plan je bio da se rijese sve trojice ili jedan da ostane.
Medjutim ko ce to kupiti za cijene za koje smo ih doveli...
Kako bih ja volio da dovedemo Gvardiola.
Medjutim ko ce to kupiti za cijene za koje smo ih doveli...
Kako bih ja volio da dovedemo Gvardiola.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma nema sanse kakav Kane.
Levy nikada nama nece prodati igraca dok god ima neko drugi ko ce ga uzeti.
Levy nikada nama nece prodati igraca dok god ima neko drugi ko ce ga uzeti.
Jednake su sanse da Maradona rahmetli ustane i vrati se u Napoli, kao to da ce Kane u CFC. Fofana isplivao kao nova meta i po meni bi bio top, samo sto ce se morati sada preplatiti max.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
TImo skoro pa sigurno ode u Juve.
Hakim je blizu Milana citav prelazni.
Morat ce se neko dovesti ja bih volio Leaoa iz Milana.
Skrinar, Gvardiol Leao neke puste zelje...
Hakim je blizu Milana citav prelazni.
Morat ce se neko dovesti ja bih volio Leaoa iz Milana.
Skrinar, Gvardiol Leao neke puste zelje...
- Pensioner26
- Kontakt:
Hakimu je vrijeme da pakuje prnje, ništa nije pokazao osim onog gola Tottenhamu.
P.S. Pazi onih Sevillinih jajara, napravili kao Havertz challenge, gadjaju konterner na treningu. Bolji izgleda i dalje bulja od onih 0:4. Još debili prodaju Koundea konkurenciji, umjesto negdje drugo. Sasvim glupava ekipa, u najmanju ruku rečeno.
P.S. Pazi onih Sevillinih jajara, napravili kao Havertz challenge, gadjaju konterner na treningu. Bolji izgleda i dalje bulja od onih 0:4. Još debili prodaju Koundea konkurenciji, umjesto negdje drugo. Sasvim glupava ekipa, u najmanju ruku rečeno.
-
- Kontakt:
kako ovaj vejd d grejt nabraja listu zelja tako ti igraci otpadaju jedan za drugim samo nastavi legendo uzivanje te citati nisam se nasmijao odavno ovako
- wadethegreat
- Kontakt:
Debilu napisao sam puste zelje. Ocito ti je krivo sto te guzim na drugoj temi redovno. Kani me Se klocu.
-
- Kontakt:
napisao si kako su vasi kunde i rafinja sto posto
Muvamo se i oko skirinara,traze velike pare,mislim da blefiraju pristace oni i za 50 mil,da ga prodaju,tu je i psg opet moze da nam ga otme,ali onda uzmemo mi njima kimpembea.
Ljudi prenosi li nas ko večeras....???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.