Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vladan Kovacevic
Izgleda da je on to fino proracunao. Ako ode u Benficu mogao bi ici na Svetsko bre.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Smijali se mi ili ne, u pitanju je jako dobar golman, što će pokazati i u periodu koji dolazi. Poljska je, poznato je već od ranije zemlja gdje stvaraju vrhunske golmane. Ja bih ovu temu najradije prebacio u ostale teme, jer suludo je više uopšte o ovome pisati.
bošnjanin
Odlican transfer ako se ostvari Vladan me podsjeca malo na Petra Ceha do 24te u ilegali i onda bum 10godina vrhunske karijere
- Felixians4
- Kontakt:
Volio bih kao navijač Benfice da se ostvari i da Kovačević se nametne. Bude bliže Oblaku nego Svilaru što je ispalo u Benfici. Još 2019. isti ovaj Record natuknuo je da su zainteresirani Orlovi za Vladana,tad je Rui Costa obavljao zadaću sportskog,sada je alpha u klubu. Ipak,sezona kreće,a oni se primarno rješavaju igrača koji su u trećem planu s jakim ugovorima poput Pizzija koji ode na Bliski Istok,Seferovića u Galatasaray itd.
Navijači ističu da su glavni problemi Vlachodimosa što je ukopan za liniju i slabiji u igri nogom pa su izuvkli odmah statse Vladana koji su slabiji od Grkovih po tim stvarima.
Zasad više podgrijan trač nego da je transfer preblizu,ali svakako realna opcija i dokaz koliki je pogodak bio odlazak u Rakow. Da ga je Dinamo kupio,hmmm.
Navijači ističu da su glavni problemi Vlachodimosa što je ukopan za liniju i slabiji u igri nogom pa su izuvkli odmah statse Vladana koji su slabiji od Grkovih po tim stvarima.
Zasad više podgrijan trač nego da je transfer preblizu,ali svakako realna opcija i dokaz koliki je pogodak bio odlazak u Rakow. Da ga je Dinamo kupio,hmmm.
Vec izgubio nadu ...vedranbadjun je napisao/la: ↑26 jul 2022, 01:01Smijali se mi ili ne, u pitanju je jako dobar golman, što će pokazati i u periodu koji dolazi. Poljska je, poznato je već od ranije zemlja gdje stvaraju vrhunske golmane. Ja bih ovu temu najradije prebacio u ostale teme, jer suludo je više uopšte o ovome pisati.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne treba kriviti Vladana za reprezentaciju. Ne znam kako vam nije jasno da Vladan kao i hiljadu drugih prije njega da ima ponudu ili ili, uvijek ce odabrati Srbiju. Problem je do nas i do saveza , jer momak se odazvao pozivu na nebitne prijateljske utakmice protiv ispod prosjecnih reprezentacija i nije mu dato ni poluvrijeme. Hvala, dovidjenja. Ne bih se ni ja vise odazivao, ako imas postovanje prema sebi, neces dozvoliti da rade sta hoce i kako hoce , jer dobrom igracu ne treba reprezentacija da se progura a losem moze pomoci kod angazmana ali bez kvaliteta nece dugo ostati tu.
Ovo je ogroman poraz za naš fudbal da budem iskren, prvo su ga Srbe iz Banja Luke pricam o Borca njega otpisali i branio je Zeljeznicar Banja Luka u juniori. Sarajevo je njemu omogucila dobru karieru i na kraju je zabio noz nam u ledza. Jest da nije nikakvu priliku dobio u našu reprezentaciju to je do selekora i naravno od cetnika Vico, a naši ljudi su tako najvni da ce istu grešku opet ponovittotasef1 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 14:31Ne treba kriviti Vladana za reprezentaciju. Ne znam kako vam nije jasno da Vladan kao i hiljadu drugih prije njega da ima ponudu ili ili, uvijek ce odabrati Srbiju. Problem je do nas i do saveza , jer momak se odazvao pozivu na nebitne prijateljske utakmice protiv ispod prosjecnih reprezentacija i nije mu dato ni poluvrijeme. Hvala, dovidjenja. Ne bih se ni ja vise odazivao, ako imas postovanje prema sebi, neces dozvoliti da rade sta hoce i kako hoce , jer dobrom igracu ne treba reprezentacija da se progura a losem moze pomoci kod angazmana ali bez kvaliteta nece dugo ostati tu.
Smece od golmana..nikakav kvalitet on nema..ne znam zasto se uopste polemise o njemu..pogotov oko reprezentacije..takvih golmana poput njega ima i u nasim ligama entiteta
Vi pitari budite malo objektivni..razumijem da je igrao za vas..ali objektivno on je **** od golmana..bezveze..ne znam sta si recimo ti vidio zanimljivo na njemu kao golmanu? Ja se sjecam samo kikseva..i glumatanja Neuera..a ove lafine kao trazi ga Benfica? To su price za malu djecu..on nije golman ni za 2.Bundeslige
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar si Edoedo07 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:46Vi pitari budite malo objektivni..razumijem da je igrao za vas..ali objektivno on je **** od golmana..bezveze..ne znam sta si recimo ti vidio zanimljivo na njemu kao golmanu? Ja se sjecam samo kikseva..i glumatanja Neuera..a ove lafine kao trazi ga Benfica? To su price za malu djecu..on nije golman ni za 2.Bundeslige
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sam ga poprilično gotivio, pratio...u junu poprilično ohladio.
Istina je da je mogao biti pozvan ranije, oktobar, novembar...ali dobio je poziv za martovske utakmice (trebao je braniti u drugoj utakmici protiv Luksemburga ali je otpao zbog viroze). Dobio je poziv i za 4 utakmice LN.
U svakom slučaju na vrijeme je pozvan i odazvao se.
A priče kako je pametan jer neće da bude klupa Sehicu su smiješne...pa sta je to trebalo, da dodje s godinom dana iskustva u poljskoj ligi i odmah skine s gola dugogodišnjeg prvog golmana reprezentacije i čovjeka s mnogo većim iskustvom vani.
Kao sto je i sam Kovačević govorio kada je dobio poziv za prijateljske: "Na meni je da se dalje dokazujem, što bolje predstavim i pomognem reprezentaciji."
Dobio bi priliku sigurno i svojim partijama skinuo (?) Sehica s gola, klupskim imenom (starter Benfice npr.) i dr.
Vidjet ćemo šta će dalje biti. Ja ne vjerujem u pozitivan epilog po nas ali hajde da sačekamo. Zato izbjegavam pisati na ovu temu.
Istina je da je mogao biti pozvan ranije, oktobar, novembar...ali dobio je poziv za martovske utakmice (trebao je braniti u drugoj utakmici protiv Luksemburga ali je otpao zbog viroze). Dobio je poziv i za 4 utakmice LN.
U svakom slučaju na vrijeme je pozvan i odazvao se.
A priče kako je pametan jer neće da bude klupa Sehicu su smiješne...pa sta je to trebalo, da dodje s godinom dana iskustva u poljskoj ligi i odmah skine s gola dugogodišnjeg prvog golmana reprezentacije i čovjeka s mnogo većim iskustvom vani.
Kao sto je i sam Kovačević govorio kada je dobio poziv za prijateljske: "Na meni je da se dalje dokazujem, što bolje predstavim i pomognem reprezentaciji."
Dobio bi priliku sigurno i svojim partijama skinuo (?) Sehica s gola, klupskim imenom (starter Benfice npr.) i dr.
Vidjet ćemo šta će dalje biti. Ja ne vjerujem u pozitivan epilog po nas ali hajde da sačekamo. Zato izbjegavam pisati na ovu temu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 29 jul 2022, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nece Vladan da igra za Srbiju i nikada mu to nije ni bio cilj. Ovo je igra smrada bugarskog i narkomancine, a u tu su igru uključeni neki sportski portali i novinari.totasef1 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 14:31Ne treba kriviti Vladana za reprezentaciju. Ne znam kako vam nije jasno da Vladan kao i hiljadu drugih prije njega da ima ponudu ili ili, uvijek ce odabrati Srbiju. Problem je do nas i do saveza , jer momak se odazvao pozivu na nebitne prijateljske utakmice protiv ispod prosjecnih reprezentacija i nije mu dato ni poluvrijeme. Hvala, dovidjenja. Ne bih se ni ja vise odazivao, ako imas postovanje prema sebi, neces dozvoliti da rade sta hoce i kako hoce , jer dobrom igracu ne treba reprezentacija da se progura a losem moze pomoci kod angazmana ali bez kvaliteta nece dugo ostati tu.
Vlada je odličan golman i najbolji poslijeratni golman BiH. Sad se pojavio ovaj golman iz Bugarske, prije toga je bio propali Piric i tako ce u nedogled dok je Bugarski ker I narkoman sa podanicima u vidu Pilava I ostali "bosnjacica" koji se prodaju za sicu. Ovo je reprezentacija u koju se upada sa uplatama na racun nrkomancine i kera na uzici...
Smrad Vico I Bugarski ker imaju jasan cilja, a što mi to ne vidimo to je do nas...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Kako ces kriviti Vladana kad ovi iskopavaju nekakvu kantu iz Bugarske samo da ga ne bi morali zvati. Sretno mu i ako zaigra za Srbiju, pa nece biti levat da nikad ni za jednu reprezentaciju ne brani jer su Vico i selektor u talu.
Hurem: Puno prije je on trebao dobiti i poziv i sansu, nije stvar sjedenja na klupi Sehicu, stvar je da nikako on nije mogao biti iza Pirica. Ako ce ga se pozivati da jedini ne dobije minute, bolje da ne dolazi.
A ako stvarno ode u Benficu, postane tamo prvi golman i dodje do reprezentacije Srbije, to ce samo pokazati kakve retarde imamo u savezu, da ga nisu uspjeli kaparisati dok je jos zagrijan bio, jer su drzali do nekakvog reda ili cega vec. Mislim taj red ce im biti opravdanje, klasika, znamo da nije to posrijedi u stvarnosti.
Hurem: Puno prije je on trebao dobiti i poziv i sansu, nije stvar sjedenja na klupi Sehicu, stvar je da nikako on nije mogao biti iza Pirica. Ako ce ga se pozivati da jedini ne dobije minute, bolje da ne dolazi.
A ako stvarno ode u Benficu, postane tamo prvi golman i dodje do reprezentacije Srbije, to ce samo pokazati kakve retarde imamo u savezu, da ga nisu uspjeli kaparisati dok je jos zagrijan bio, jer su drzali do nekakvog reda ili cega vec. Mislim taj red ce im biti opravdanje, klasika, znamo da nije to posrijedi u stvarnosti.
- ASD
- Kontakt:
Nije samo do neznalica u savezu. Znamo svi i da su ga neznalice na forumu pljuvale čak i kad je bio treći golman.
-
- Kontakt:
Drugo je to. Generalno se slazem, ali nemaju forumasi odgovornost niti im je posao da znaju. Svi imamo pogresnih procjena, prvi ja, da ne idem dalje od sebe.
- f0rest1946
- Kontakt:
Smece si samo ti , pravi onaj Bosnjo glupi koji pljuje sve zivo.
Takvi kao sto si ti i Dzeku su pljuvali kad je u Zelji bio.
Fantastican golman , Sarajevo kad je duplu krunu osvojilo on je najvise zasluzan bio.
Sretno momcino , kakva cast da te jedna Benfika hoce koja godinama pravi stranse transfere

Prve četiri utakmice u sezoni, nula primljenih golova. Ako s 24 godine ode u Benficu, mogao bi imati bolju karijeru od Begovića.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Jel nam ovo HusaraMortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:51Dobar si Edoedo07 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:46Vi pitari budite malo objektivni..razumijem da je igrao za vas..ali objektivno on je **** od golmana..bezveze..ne znam sta si recimo ti vidio zanimljivo na njemu kao golmanu? Ja se sjecam samo kikseva..i glumatanja Neuera..a ove lafine kao trazi ga Benfica? To su price za malu djecu..on nije golman ni za 2.Bundeslige

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dzeko je legenda..ovaj je smece..sta treba ga dizati u nebo a lik veze nema..cuj recenice takvi kao ja?! Upravo zbog takvih poput tebe fudbal nam i jeste na ovom nivou...njega Benfica trazi isto kao sto je i Lazio trazio Pidruf0rest1946 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 17:15Smece si samo ti , pravi onaj Bosnjo glupi koji pljuje sve zivo.
Takvi kao sto si ti i Dzeku su pljuvali kad je u Zelji bio.
Fantastican golman , Sarajevo kad je duplu krunu osvojilo on je najvise zasluzan bio.
Sretno momcino , kakva cast da te jedna Benfika hoce koja godinama pravi stranse transfere![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.