FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne znamo ti mi ništa, najbolje ti je da pitaš Sarmu.
Don't hate what you don't understand.
Ozbiljno za finansije javi se Sarmi.
Imas analizu i za period od buducih 10 godina.
Imas analizu i za period od buducih 10 godina.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Dobrodošao nazad kolega @Karlo iliti ga @Pep,Jup je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:26pozz.momci moze li mi malo ko pojasniti kakva je trenutno finacijska situacija u barci ,posto sam nedavno procitao da ste prodali nekoliko procenata prava prenosa koliki su vam prihodi ,rashdi saldo ukupno svega .Da li to znaci da ce te daleko manje imati noca od tih prava i da ce vas bajern preteci na tom polju pitam cisto da mi malo neko pojasni ...
Ne, Bayern neće preteći Barcelonu taman da ovi prodaju 50% tv prava.
Previše bi bilo
hvala brat mojRajaz je napisao/la: ↑29 jul 2022, 17:18Dobrodošao nazad kolega @Karlo iliti ga @Pep,Jup je napisao/la: ↑29 jul 2022, 16:26pozz.momci moze li mi malo ko pojasniti kakva je trenutno finacijska situacija u barci ,posto sam nedavno procitao da ste prodali nekoliko procenata prava prenosa koliki su vam prihodi ,rashdi saldo ukupno svega .Da li to znaci da ce te daleko manje imati noca od tih prava i da ce vas bajern preteci na tom polju pitam cisto da mi malo neko pojasni ...
Ne, Bayern neće preteći Barcelonu taman da ovi prodaju 50% tv prava.
Previše bi bilo

ali cekaj na godisnjoj bazi koliko je to miliona manjka ,i generalno koliko ste novca uprihodili samo od tv prava na godisnjoj razini prije prodaje a koliko cete nakon prodaje prava. moze okvirno cifra ako nije problem

Pravda za Tyson Furya
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Gdje bi još s Bernardom, krcato sve.. Mislim, ne bunim se, takav igrač je uvijek poželjan, ali previše bi bilo.
To je jedino ako Frenkie ode, da bi eto kao on mogao doci.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jul 2022, 17:32Gdje bi još s Bernardom, krcato sve.. Mislim, ne bunim se, takav igrač je uvijek poželjan, ali previše bi bilo.
@igrajlopte 🐦
@Jup
Kad si vec pitao i mene je zainteresovalo pa sam malo proguglao
So how much money is this? Well in 2020/21, Barcelona earned €166m from their La Liga TV deal, more than any other Spanish club, including Real Madrid (€163m).
In simple terms, and if we assume that the €166m stays consistent (it won't, but more on that in a minute), it would mean that the club would be paying €41.5m to Sixth Street each and every season for the next 25 years.
Across 25 years at a consistent payment, that would amount to €1.0375 BILLION paid to Sixth Street. Barcelona have also confirmed that there is a 'buy-back' option within the deal which would allow them to reclaim their portion of the rights at a future point.
- jasonstatham
- Kontakt:
Romero se baš zajebaje... 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Fakat idu na Bernarda. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
hvala drugsoxx je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:51@Jup
So how much money is this? Well in 2020/21, Barcelona earned €166m from their La Liga TV deal, more than any other Spanish club, including Real Madrid (€163m).
In simple terms, and if we assume that the €166m stays consistent (it won't, but more on that in a minute), it would mean that the club would be paying €41.5m to Sixth Street each and every season for the next 25 years.
Across 25 years at a consistent payment, that would amount to €1.0375 BILLION paid to Sixth Street. Barcelona have also confirmed that there is a 'buy-back' option within the deal which would allow them to reclaim their portion of the rights at a future point.

Pravda za Tyson Furya
Vele naši: "It's better to burn out than to fade away..." 

Inače pored Romera izvor je Helena Condis, novinarka koja je imala drugo najbolje ljeto odmah nakon Romera. Očito i ona ima jake izvore u klubu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mingeza u Celti, jos samo zvanicna potvrda. 4godisnji ugovor, Barci 2-3 miliona eura i % od buduceg transfera.
@igrajlopte 🐦
A đe bi igrao Silva

Kad si u dilemi, otvori squawku.

Doduše sad da Gavija ovdje ubacim kao trećeg satro bi ih obojicu u ovom segmentu.

Treba reći da je Bernardo tek pola sezone igrao kao CM. Doduše, nema ni Frenkie neku defanzivnu ulogu kao Rakitić u vakat, ali zato sada krila imaju više defanzivnih zadataka nego u doba MSN-a.
Hoću reći ne vjerujem da bi imali novog Coutinha u pogledu kompatibilnosti sa Pedrijem. Treba reći i da ga je Gvardo dosta uparivao sa KDB, gdje je Belgijanac imao ofanzivniju ulogu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015