Možda za sebe ne znam, ali za Burekovića znam da nije došaofks74 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:47Nisi mu dužan odgovoriti, frajer ne zna da li je pošao ili došao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:26Zelja navijaca je bio sva sreca pa ni on ni Ovcina nisu dosli,nego kako ste vi jel sve ok? Investitor,stadion,Ball de Or?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Zna li se za ove odgođene utakmice,rekli su da će vcr biti odluka?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Koga boli kur.ac?Mamba21 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:56Možda za sebe ne znam, ali za Burekovića znam da nije došaofks74 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:47Nisi mu dužan odgovoriti, frajer ne zna da li je pošao ili došao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:26
Zelja navijaca je bio sva sreca pa ni on ni Ovcina nisu dosli,nego kako ste vi jel sve ok? Investitor,stadion,Ball de Or?![]()
Zar jučer nisi napisao da je normalno da te odbije neki igrač? A opet se sad kreveljiš na isto to...
Hvala ti što postojiš
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
“Moram da kažem da smo doveli sve igrače koje smo htjeli i sa time sam jako zadovoljan."
Ja prezadovoljanMamba21 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 22:49“Moram da kažem da smo doveli sve igrače koje smo htjeli i sa time sam jako zadovoljan."
Nego, to i dalje ne mijenja činjenicu da si ti napisao da je to sasvim normalna stvar. A danas ti smiješno.
Na tvom mjestu bih se zapitao neke stvari.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma šuti brate da si na njegovom mjestu davno bi poludio,nema invesitora a valja dalje lagati i tražiti izgovore a babuka ubija kamatu i čeka pare da sve pokupiMiljacka je napisao/la: ↑29 jul 2022, 22:52Ja prezadovoljan![]()
![]()
Nego, to i dalje ne mijenja činjenicu da si ti napisao da je to sasvim normalna stvar. A danas ti smiješno.
Na tvom mjestu bih se zapitao neke stvari.![]()
Ono našlo pričatisvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 18:00Donira on i kapom i sakom
Al porezna nikako da naplati svoj novac
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
A kako se klaun neofirno ispari kad nestane argumenataAnex je napisao/la: ↑29 jul 2022, 23:53Ma šuti brate da si na njegovom mjestu davno bi poludio,nema invesitora a valja dalje lagati i tražiti izgovore a babuka ubija kamatu i čeka pare da sve pokupi
Vazda 'vako, zato me i uveseljava svakodnevno i zato mu hvala što postoji.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nije džaba naš nobelovac Ivo Andrić govorio:
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
Hahahahahahahahahahah ludilo

Sve je bolji i bolji
Sve je bolji i bolji
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- Ferrante071
- Kontakt:
Druženje pod sloganom "djeco umjesto za sladoled, dajte marku za željkana"
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- svrakino1921
- Kontakt:
Ferrante071 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 08:09Druženje pod sloganom "djeco umjesto za sladoled, dajte marku za željkana"
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Drago nam je da pratis Fk Sarajevi, da si upoznat sa svim detaljima oko transfera.
Dogodine da budes na sjeveru, u prvom redu.
Kao nekad Srdjan Stanic.
Veceras se zna sta radi cijela tema u 21h. Iskolacenih ociju uz male ekrane i dusmanski se prizeljkuje kiks bordo tima. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li gospodina Dick Leasica? Dje zapelo? Sljedece dvije sedmice su kljucne?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- svrakino1921
- Kontakt:
Mamba vam je onaj rokoko, nema ko drugi biti, tesko da je iko drugi ovoliko sprzio mozak sebi. Dajte da prikupimo momku kakve pomoci.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.