Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nema nistafera je napisao/la:sta ima ljudi?
arsenalexpert
neg da vam ispricam ovo malo je podugo al vrijedi vjerujte prosle godine ja na raspustu i hajd ono radit cu kod starog ima on firmu izrada fasadi i tih gluposti. sad prvi dan mog staza radimo ti mi kod nekog čiče i ja sad tom čiči govrim da nam kafu napravi kaze on meni ajd udji ti i napravi lafo nezna on.....i ja udjem sad napravio kafu usli radnici i mi pijemo.....kad na stolu neki albumi i ja sad uzeo da gledam prva slika taj čiča go do pasa druga čiča u gacicama treca neka treba gola skroz cetvrta pusi čiči kuurac ja uzemm i bacim ono kad taj čiča govori sto bacas pregledaj slobodno kad oni radnici navalise otimaju se....is ad moj stari pita njega kako sta odkud slike....govori on u njemckoj 30 godina drzo seex shop i neke poorno novine....i ode on u subou kod donese lik kiitu s dva glavica kituu s jajima neke viibratore ma sve haus stvari.....mi se zajebavali s tim drama....i sad osto ja da operem ono sudje od kafe kad lik donese meni **** burazeru nikad nebi reko da nije prava sad meni ofirno ba i aj ono zamotam i kuci ponesem....kad navece stari upade meni u subou govri đje picaa jesil metno baterije da je probas navlaci da vidi jesma li je probavo i zeza me haj kaze donesi je....ja otiso u auto po nju pola sat bio ofirno mi izac ba djes starom **** u ruke dat i haj nekako sam ti ja iznio to donio njemu i on je to odnio.....sutra mi doruckujemo prije posla kad stara poce vristat ja rek sta ej sad ulete u kuhinju drzi onu **** u ruci i place sta je ovo a stari ni pet ni sest to ti ej sinovo.....ona onu picku i u pec ubaci a ja opet koji sma hajvan otvorim onu pec govri stari stas to ti reko da vidim ''PIČČKIN DIM'' ....lik pada na guzicu nemoze sebi da dodje kolko se smijo a meni ofirno drama......i dan svi me zajebavaju govore boli tebe kiita ti si vidio **** dim mos sta hoces...
pa kako to?DAVID VILLA je napisao/la:nema nistafera je napisao/la:sta ima ljudi?![]()
Jel u pitanju virus ili slijepo crijevo?Dino_TM je napisao/la:Gdje ste, sta ima ?
Ja bolestan
Nisi sam brate :SDino_TM je napisao/la:Gdje ste, sta ima ?
Ja bolestan
*p!p!t@* je napisao/la:Nisi sam brate :SDino_TM je napisao/la:Gdje ste, sta ima ?
Ja bolestan
Imam najgoru temp 37.1,kasljem ko konj !
I osjecam se odvratno
pa u hitnoj najvise oboljevaju, ja i ne zelim uopste da idem dok sve ovo ne prodjeKing Kenny je napisao/la:Vi sto ste bolesni,povisena temperatura,glavobolja samo da vam kazem da je najbolje da odete u hitnu jer je gripa zadnjih mjesec dana izuzetno opasna i pracena je visokom temperaturom koja se jako tesko skida...eto da znate
Uh, a ja neki dan bio kod jarana na selu dero pečenicu, slaninu, kobasiceAnalitico je napisao/la:svinjska gripa...
Sta u hitnoj najvise obolijevajuQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa u hitnoj najvise oboljevaju, ja i ne zelim uopste da idem dok sve ovo ne prodjeKing Kenny je napisao/la:Vi sto ste bolesni,povisena temperatura,glavobolja samo da vam kazem da je najbolje da odete u hitnu jer je gripa zadnjih mjesec dana izuzetno opasna i pracena je visokom temperaturom koja se jako tesko skida...eto da znate
Analitico je napisao/la:svinjska gripa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.