FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Znači sad smo rješili i tu poziciju štopera...
E Krunić vam je pojacanje, provjeren igrac...ovo ostalo što je vam došlo je rinaka živa, ali eto vi kako hocete.
sad napadajte komotno
sad napadajte komotno
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Vama Messi ne moze pomoci protiv SV Horna,mocna je to ekipa,ipak je stabilan austrijski treceligas
.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Gledajte svoje dvoriste.... samo to mogu reci.
Pogotovo vi iz FK Sarajeva, imam neke hrenovke kuci proso im rok ima 7 dana dao bi ih u pola cijene, dva pakovanja, mozete jesti 7 dana

Pogotovo vi iz FK Sarajeva, imam neke hrenovke kuci proso im rok ima 7 dana dao bi ih u pola cijene, dva pakovanja, mozete jesti 7 dana
argentinci......ma znate već šta

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ne treba nam,posalji to SF Dzaja,mozda vam halale onih milion i 100 hiljada duga.Ili im ne moras poslati,ali ce vam se ugasiti klub,duzni ste kao Grcka.SrdjanBL je napisao/la:Gledajte svoje dvoriste.... samo to mogu reci.
Pogotovo vi iz FK Sarajeva, imam neke hrenovke kuci proso im rok ima 7 dana dao bi ih u pola cijene, dva pakovanja, mozete jesti 7 dana![]()
![]()
![]()
![]()
NIsta se ti nemoj sikirati, pogotovo za FK Dzaju, Glisi dadnes 100KM i on srecan
Samo pazi da vam se igraci ne prejedu od hrenovki, znaju tesko pasti na zeludac

Samo pazi da vam se igraci ne prejedu od hrenovki, znaju tesko pasti na zeludac
To nek ti baba odradi,umjesto argentinacaDule 078 je napisao/la:argentinci......ma znate već šta![]()
ma argentinci su nenadmašni u tome 
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- drinin vuk
- Kontakt:
% је најгоре $ се о " " је & &!Dule 078 je napisao/la:ma argentinci su nenadmašni u tome
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Al tvoja baba je puno iskusnijaDule 078 je napisao/la:ma argentinci su nenadmašni u tome
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kad je toliko lako zasto mu onda niste dali 100 maraka,mozda zato sto ni 100 maraka nemate,evo upravo sada citam da ste bivsem sekretaru kluba duzni 50.000 km,plus ga morate vratiti na posao,to je presuda.Morat cemo organizovati humanitarnu akciju marka za BoracSrdjanBL je napisao/la:NIsta se ti nemoj sikirati, pogotovo za FK Dzaju, Glisi dadnes 100KM i on srecan![]()
![]()
![]()
![]()
Samo pazi da vam se igraci ne prejedu od hrenovki, znaju tesko pasti na zeludac![]()
![]()
![]()
Tvoja baba takodje voli to da radidrinin vuk je napisao/la:% је најгоре $ се о " " је & &!Dule 078 je napisao/la:ma argentinci su nenadmašni u tome
Borcu bi ove sezone titula bila kruna. Mada, evidentno je jedno, ovo će biti potpuno renomirani Borac usljed odlaska par standardnih prvotimaca. Vodit će se žestoka borba za titulu prvaka. No, kako je to bio običaj i do sada, ove sezone je došlo na red da klub iz RS-a bude šampion. Nadam se da politika neće utjecati na to, te da će se ravnopravno konkurisati za titulu prvaka BiH.
Hahahaha, dobili ste malo para i igrači vam prešli na svježe hrenovke i ti odmah dotrčao ovde da nam kažeš koliko smo dužniFK Sarajevo je napisao/la:Ne treba nam,posalji to SF Dzaja,mozda vam halale onih milion i 100 hiljada duga.Ili im ne moras poslati,ali ce vam se ugasiti klub,duzni ste kao Grcka.SrdjanBL je napisao/la:Gledajte svoje dvoriste.... samo to mogu reci.
Pogotovo vi iz FK Sarajeva, imam neke hrenovke kuci proso im rok ima 7 dana dao bi ih u pola cijene, dva pakovanja, mozete jesti 7 dana![]()
![]()
![]()
![]()
Nema potrebe da se ljutite jer znate sta slijedidrinin vuk je napisao/la:% је најгоре $ се о " " је & &!Dule 078 je napisao/la:ma argentinci su nenadmašni u tome
ево $ ' " $ ", ајој па ово - " ? " ? 
Medjedovic,Veljovic,Krunic i Stakic.Dalje objasnjenje nije potrebno,na proljece ce biti silovanje. 
Ja nešto kontam, pa vi iz SA ste pravo gostoljubivi uvijek nam dovedete nekog amaterskog pjevaca na nase utakmice u SA i još vas razvalimo na terenu. Pa ljudi koji su to kompleksi!
Hvala Levati!
Pozdrav iz BL!
Hvala Levati!
Pozdrav iz BL!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.