FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 10 feb 2011, 20:09

Molim sve Hordaše da svoje marketinške propagandne poruke pišu na svojoj temi a ne ovde, mi smo takvi kakvi smo i boli nas uvo kolika je vaša grupa i gdje vas ima, to je vaša stvar a ne naša, gledajte gdje mi sve imamo podršku, čak i u Americi gdje ste vi tu :mrgreen: http://fkdrina.com/ :mrgreen:

Sva dosadašnja pristigla pojačanja: Nikola Prebiračević (Javor Ivanjica), Đorđe Šuša (Srem Jakovo), Aleksandar Vasić (Laktaši), Miroslav Savanović (Borac Čačak), Nenad Zečević (Leotar Trebinje), Nikola Mojević (Vojvodina Novi Sad), Igor Ležajić (Srem Jakovo), Jasmin Jaranović (Radnički Lukavac), Miloš Galin (Rad Beograd), Radan Muminović (Proleter Teslić).

*Miroslav Savanović (Mladi Radnik)
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 10 feb 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 feb 2011, 20:21

Procitah prije 2-3 stranice da smo mi nacionalisti i da pjevamo srbe na vrbe :lol: :lol: Znate sta je vas problem ? Zelite da od nas napravite muslimansku grupu , ali mi to nismo mi se ne djelimo uopste vazno je kad se pjeva Jedna si jedina da svi pjevaju !

B o X cuj gdje smo mi tu hahahahahahaha pogledaj malo kolko Sarajevo ima navijaca u Americi !

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 10 feb 2011, 20:28

Samo F.K.S !! je napisao/la:Procitah prije 2-3 stranice da smo mi nacionalisti i da pjevamo srbe na vrbe :lol: :lol: Znate sta je vas problem ? Zelite da od nas napravite muslimansku grupu , ali mi to nismo mi se ne djelimo uopste vazno je kad se pjeva Jedna si jedina da svi pjevaju !
Pa zar niste ali pošteno? Koliki procenat vaših navijača su Srbi i Hrvati?

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 10 feb 2011, 20:30

FK Sarajevo je napisao/la:Drinamen,ma nije istina covjece,Sarajevo jos uvijek ima navijace po skoro cijeloj bivsoj Jugi.Pogledaj koliki je Sandzak(samo sto samostalna republika nije postao,i hoce ako Bog da,makar ce autonomiju dobiti) i Sarajevo tu ima velik broj simpatizera i navijaca,kao i u Crnoj Gori,dole Podgorica,Tuzi.U Duborvniku ima dosta Bosnjaka i cuo sam da ima i dosta Hordasa medju njima.Zatim sam ovako preko interneta vidio da i u Srbiji,npr. Beogradu i Novom Sadu Sarajevo i dan danas ima simpatizere,vecinom Srbe,ne Bosnjake.Znam ja da je tebi tesko,sto znas da ces slijedece sezone opet igrati u 1. ligi nekog entiteta,a da ce Podrinje ako Bog da u Premijer Ligu,pozdrav.
Tačno Bošnjaci. I to ne svi. U Sandžaku većinom navijaju za nNovi Pazar. Možda ćemo i igrati u 1 ligi Republike Srpske ko zna. Ali Janja u PL :lol:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 feb 2011, 20:36

B o X je napisao/la:Molim sve Hordaše da svoje marketinške propagandne poruke pišu na svojoj temi a ne ovde, mi smo takvi kakvi smo i boli nas uvo kolika je vaša grupa i gdje vas ima, to je vaša stvar a ne naša, gledajte gdje mi sve imamo podršku, čak i u Americi gdje ste vi tu :mrgreen: http://fkdrina.com/ :mrgreen:

Sva dosadašnja pristigla pojačanja: Nikola Prebiračević (Javor Ivanjica), Đorđe Šuša (Srem Jakovo), Aleksandar Vasić (Laktaši), Miroslav Savanović (Borac Čačak), Nenad Zečević (Leotar Trebinje), Nikola Mojević (Vojvodina Novi Sad), Igor Ležajić (Srem Jakovo), Jasmin Jaranović (Radnički Lukavac), Miloš Galin (Rad Beograd), Radan Muminović (Proleter Teslić).
Sportske stranice kazu da je Savanovic dosao iz Pozarevca,a ne iz Cacka,sto je naravno i istina,zadnje dvije sezone je igrao u Kolubari iz Lazarevca i Mladom Radniku iz Pozarevca.Nevalja krivotvoriti informacije ;) ,budite posteni i priznajte da je jos jedan od mnogobrojnih antitalenata.Jos jedan porazavajuci podatak da je u ovoj polusezoni odigrao tek 6 utakmica.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 feb 2011, 20:38

drinamen je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Procitah prije 2-3 stranice da smo mi nacionalisti i da pjevamo srbe na vrbe :lol: :lol: Znate sta je vas problem ? Zelite da od nas napravite muslimansku grupu , ali mi to nismo mi se ne djelimo uopste vazno je kad se pjeva Jedna si jedina da svi pjevaju !
Pa zar niste ali pošteno? Koliki procenat vaših navijača su Srbi i Hrvati?
Samo da prebrojim :roll: Ja ti opet kazem nema kod nas srbin,bosnjak,hrvat,mongolac...... I eto daj mi neku sliku ili klip na kojem pokazujemo da smo nacionalisti !

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 10 feb 2011, 20:43

FK Sarajevo je napisao/la:
B o X je napisao/la:Molim sve Hordaše da svoje marketinške propagandne poruke pišu na svojoj temi a ne ovde, mi smo takvi kakvi smo i boli nas uvo kolika je vaša grupa i gdje vas ima, to je vaša stvar a ne naša, gledajte gdje mi sve imamo podršku, čak i u Americi gdje ste vi tu :mrgreen: http://fkdrina.com/ :mrgreen:

Sportske stranice kazu da je Savanovic dosao iz Pozarevca,a ne iz Cacka,sto je naravno i istina,zadnje dvije sezone je igrao u Kolubari iz Lazarevca i Mladom Radniku iz Pozarevca.Nevalja krivotvoriti informacije ;) ,budite posteni i priznajte da je jos jedan od mnogobrojnih antitalenata.Jos jedan porazavajuci podatak da je u ovoj polusezoni odigrao tek 6 utakmica.
Nek je to i tačno. Ali ni ti klubovi nisu iz 4-5 lige Srbije. Realno u BiH iz Srbije dolaze samo igrači koji ne mog steći afirmaciju u tamošnjim klubovima. Ili nisu uspijeli u većim klubovima pa im je ovdašnja liga šansa da igraju i vrate se u taj klub ili odu u inostranstvo. Žalosno ali tako je. Druga stvar Zvezda je Žigića dovela iz nekakvog trećeligaša a sad je čovjek reprezentativac.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 feb 2011, 20:49

drinamen je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

Nek je to i tačno. Ali ni ti klubovi nisu iz 4-5 lige Srbije. Realno u BiH iz Srbije dolaze samo igrači koji ne mog steći afirmaciju u tamošnjim klubovima. Ili nisu uspijeli u većim klubovima pa im je ovdašnja liga šansa da igraju i vrate se u taj klub ili odu u inostranstvo. Žalosno ali tako je. Druga stvar Zvezda je Žigića dovela iz nekakvog trećeligaša a sad je čovjek reprezentativac.
Zigic u Zvijezdu dosao kao omladinac,a ovaj Savanovic ima 26 godina,smijesi mu se izvanredna karijera.Ti ocekujes da Drina od nekoga napravi igraca :lol: :lol: :lol: .Srbijanska liga nije nista kvalitetnija od nase,tu imas Partizan koji je daleko jaci od nasih klubova,ali su svi ostali tu negdje.Od Crvene Zvijezde nema vise nista,uvalili su se u dugove do grla,pravo pojacanje nisu odavno doveli,zalaze kao sunce.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 10 feb 2011, 20:55

Sarajlije, imate li vi svojih večih problema ili vam je jedini problem koga Drina dovodi u svoje redove ili se možda bojite šta će biti na proljeće, ako vam je onakav loš tim Drine uzeo bod na Koševu šta će tek biti sada
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 10 feb 2011, 20:56

Nek je to i tačno. Ali ni ti klubovi nisu iz 4-5 lige Srbije. Realno u BiH iz Srbije dolaze samo igrači koji ne mog steći afirmaciju u tamošnjim klubovima. Ili nisu uspijeli u većim klubovima pa im je ovdašnja liga šansa da igraju i vrate se u taj klub ili odu u inostranstvo. Žalosno ali tako je. Druga stvar Zvezda je Žigića dovela iz nekakvog trećeligaša a sad je čovjek reprezentativac.[/quote]
Zigic u Zvijezdu dosao kao omladinac,a ovaj Savanovic ima 26 godina,smijesi mu se izvanredna karijera.Ti ocekujes da Drina od nekoga napravi igraca :lol: :lol: :lol: .Srbijanska liga nije nista kvalitetnija od nase,tu imas Partizan koji je daleko jaci od nasih klubova,ali su svi ostali tu negdje.Od Crvene Zvijezde nema vise nista,uvalili su se u dugove do grla,pravo pojacanje nisu odavno doveli,zalaze kao sunce.[/quote]
Žigić zvezdin omladinac :lol: Ne očekujem da Drina stvori nekog novog Žigića naravno. Ali za ovu ligu takav nam i ne treba. Inače koja je liga jača pokazuju bar triu stvari: 1)rezultati klubova, 2)rezultati reprezentacije i 3) gdje odlaze igrači. PS Dobro me box pdsjeti šta bi na Koševu :lol:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 11 feb 2011, 11:44

drinamen je napisao/la:Nek je to i tačno. Ali ni ti klubovi nisu iz 4-5 lige Srbije. Realno u BiH iz Srbije dolaze samo igrači koji ne mog steći afirmaciju u tamošnjim klubovima. Ili nisu uspijeli u većim klubovima pa im je ovdašnja liga šansa da igraju i vrate se u taj klub ili odu u inostranstvo. Žalosno ali tako je. Druga stvar Zvezda je Žigića dovela iz nekakvog trećeligaša a sad je čovjek reprezentativac.
Zigic u Zvijezdu dosao kao omladinac,a ovaj Savanovic ima 26 godina,smijesi mu se izvanredna karijera.Ti ocekujes da Drina od nekoga napravi igraca :lol: :lol: :lol: .Srbijanska liga nije nista kvalitetnija od nase,tu imas Partizan koji je daleko jaci od nasih klubova,ali su svi ostali tu negdje.Od Crvene Zvijezde nema vise nista,uvalili su se u dugove do grla,pravo pojacanje nisu odavno doveli,zalaze kao sunce.[/quote]
Žigić zvezdin omladinac :lol: Ne očekujem da Drina stvori nekog novog Žigića naravno. Ali za ovu ligu takav nam i ne treba. Inače koja je liga jača pokazuju bar triu stvari: 1)rezultati klubova, 2)rezultati reprezentacije i 3) gdje odlaze igrači. PS Dobro me box pdsjeti šta bi na Koševu :lol:[/quote]

$ " то не % ",јер не $ $ $ сопственог носа. ;)
А о ? ? " ? не & " " $ је $ & је $ ? Сарајево у " " ? $,& је " " ",& & (" & је у " по ? ту $ 5-6) на " " $ све " ? " то са 50% снаге.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 11 feb 2011, 14:26

Liga nije srbijanska nego Srpska i trebao bi o njoj govoriti sa velikim poštovanjem, i nemoj je porediti sa ovom smijurijom od lige.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 feb 2011, 15:02

" " " $ овог ",$ је ? на ЈТ,а " $ " & '.
? " $ $ - $ па & " на & & &,не ' он " $ " ",? & $ $ & врста " ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 feb 2011, 15:10

Zvornicki klan,to je bilo prije 8 godina i od tada srbijanska liga slabi,svake sezone je sve slabija i slabija.Vidis da se sada Smederevo,OFK Beograd vuku po dnu tabele,a gornji dio preuzela neka Sloboda iz Uzica ili Indjija.Za 3-4 ce godine biti u rangu sa nasom htjeli vi to priznati ili ne.Sami Srbijanci to priznaju,ali nasi zvornicki intelektulaci to nedaju reci :lol: :lol: :lol: .Vi ste stvarno provale.Drago je meni da dovodite ova pojacanja,neke livade iz 2.,3. srbijanske lige i da ce vas oni sigurno otjerati u nizi rang.Sretno vam u 1. entitetskoj ligi.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 feb 2011, 15:22

FK Sarajevo je napisao/la:Zvornicki klan,to je bilo prije 8 godina i od tada srbijanska liga slabi,svake sezone je sve slabija i slabija.Vidis da se sada Smederevo,OFK Beograd vuku po dnu tabele,a gornji dio preuzela neka Sloboda iz Uzica ili Indjija.Za 3-4 ce godine biti u rangu sa nasom htjeli vi to priznati ili ne.Sami Srbijanci to priznaju,ali nasi zvornicki intelektulaci to nedaju reci :lol: :lol: :lol: .Vi ste stvarno provale.Drago je meni da dovodite ova pojacanja,neke livade iz 2.,3. srbijanske lige i da ce vas one sigurno otjerati u nizi rang.Sretno vam u 1. entitetskoj ligi.
Ево ја - " $," " ? " -,? $ $ ? " ?,? ? $ ' ' $ у поређења о " ?....

" $ ¥ $ "?". Ја & " " (" не ? " ' $) - % " ". Потпуно ¥ је $ ? ?.?,$ " $ " " ? по ",& " $ се о $ ? ? " ? $ " ". $ ове $ је " $ у " ? " ?. $ $ $ & " сцену $ $ је у ? $ & ? на 37. ' а ? & " ' $ на 90.'.
$ "& по $" $ се не & по $,- за ? $ " & $ " ? попут $,$,& тренутно " не ' " ".
$ % "& $ " "".Вјероватно % $ $ је " та & ? у ' ' ¥ $ ? & ? " ?. $ су " " $ ,$ " ¥,а на & " $ " " $ ? " ево $ " " је $ " " за ' $.
" је " $ " " се за & % ' & ? " -.
"" ?" & је овај " " на ? ",$ га " не " & ",? " & он " $ " " " & не $ - & " ? ? Сарајево," се ".
$ " & & " $ % $ " " ? " $ & ? су " $ ? " ?. " наравно вјероватно " ? на посјету,е " ту је ? ",?.
А ? % " ? $ је не " ? ? $ ? - ? " %,&,/,",Новог Пазара,",Врања,",?,? " $ $ & ? & је & & 7000. То " $ % ".... " ' " ' ? о " ? јер $ " &," о $ " Сарајеву ? о ? ? је &.
Sretno vam u 1. entitetskoj ligi.
" " то ?,? ? сутра,јер & $ " ? $ у " тзв. ? попут ? " ? "......
& $ - & " - & - &
ФСРС

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 feb 2011, 15:25

drinin vuk je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Zvornicki klan,to je bilo prije 8 godina i od tada srbijanska liga slabi,svake sezone je sve slabija i slabija.Vidis da se sada Smederevo,OFK Beograd vuku po dnu tabele,a gornji dio preuzela neka Sloboda iz Uzica ili Indjija.Za 3-4 ce godine biti u rangu sa nasom htjeli vi to priznati ili ne.Sami Srbijanci to priznaju,ali nasi zvornicki intelektulaci to nedaju reci :lol: :lol: :lol: .Vi ste stvarno provale.Drago je meni da dovodite ova pojacanja,neke livade iz 2.,3. srbijanske lige i da ce vas one sigurno otjerati u nizi rang.Sretno vam u 1. entitetskoj ligi.
Ево ја - " $," " ? " -,? $ $ ? " ?,? ? $ ' ' $ у поређења о " ?....

" $ ¥ $ "?". Ја & " " (" не ? " ' $) - % " ". Потпуно ¥ је $ ? ?.?,$ " $ " " ? по ",& " $ се о $ ? ? " ? $ " ". $ ове $ је " $ у " ? " ?. $ $ $ & " сцену $ $ је у ? $ & ? на 37. ' а ? & " ' $ на 90.'.
$ "& по $" $ се не & по $,- за ? $ " & $ " ? попут $,$,& тренутно " не ' " ".
$ % "& $ " "".Вјероватно % $ $ је " та & ? у ' ' ¥ $ ? & ? " ?. $ су " " $ ,$ " ¥,а на & " $ " " $ ? " ево $ " " је $ " " за ' $.
" је " $ " " се за & % ' & ? " -.
"" ?" & је овај " " на ? ",$ га " не " & ",? " & он " $ " " " & не $ - & " ? ? Сарајево," се ".
$ " & & " $ % $ " " ? " $ & ? су " $ ? " ?. " наравно вјероватно " ? на посјету,е " ту је ? ",?.
А ? % " ? $ је не " ? ? $ ? - ? " %,&,/,",Новог Пазара,",Врања,",?,? " $ $ & ? & је & & 7000. То " $ % ".... " ' " ' ? о " ? јер $ " &," о $ " Сарајеву ? о ? ? је &.
Sretno vam u 1. entitetskoj ligi.
" " то ?,? ? сутра,јер & $ " ? $ у " тзв. ? попут ? " ? "......
Sto ti jarane valjas gluposti.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 feb 2011, 15:28

Не / ја ?,' % ",$ је ствар % % оно % " " у ",а за ? $ & не ' " " тренутног $. ;)

Него & " у " ' $ поста " % ' ? у ',',' % $ " " " ". Јер " " $ " % " за $,а је.е ' се за ову ?!
& $ - & " - & - &
ФСРС

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 11 feb 2011, 15:45

Dejan, BL je napisao/la:Liga nije srbijanska nego Srpska i trebao bi o njoj govoriti sa velikim poštovanjem, i nemoj je porediti sa ovom smijurijom od lige.
pa zasto majmune igras o ovoj ligi,nema s bolje,to neka ti je jasno...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 feb 2011, 15:48

ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Liga nije srbijanska nego Srpska i trebao bi o njoj govoriti sa velikim poštovanjem, i nemoj je porediti sa ovom smijurijom od lige.
pa zasto majmune igras o ovoj ligi,nema s bolje,to neka ti je jasno...
To sada kaze zato sto je vidio da Borca nema nista,ne mogu austrijskog treceligasa pobijediti.Ako Borac ne moze,mogu drugi BH-klubovi ;) .

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 feb 2011, 15:50

To sada kaze zato sto je vidio da Borca nema nista,ne mogu austrijskog treceligasa pobijediti.Ako Borac ne moze,mogu drugi BH-klubovi .
Зато $ ? ? ? & $ & " "! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.