Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma pustit ceGalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:43Da li neko zna puštaju li zaštitari raju i kad tekma počne? Kontam da uzmem drugu kartu, zakasniće malo na početak tekme, pa me zanima da li bi ga pustili? Jednom sam tako imao probleme s njima, pa zato pitam.
Sto ga ne bih pustili sa kartom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:43Da li neko zna puštaju li zaštitari raju i kad tekma počne? Kontam da uzmem drugu kartu, zakasniće malo na početak tekme, pa me zanima da li bi ga pustili? Jednom sam tako imao probleme s njima, pa zato pitam.
Jer cu poslije 19 prolaziti tuda pa sam mislio u shopu kupiti. Nema znaci tamo?
Uzeću mu ja kartu i odoh na tekmu. On će zakasniti 15-20 minuta. Kad bude na kapiji, ja ću otići po njega i dati mu kartu.amypitar je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:44Sto ga ne bih pustili sa kartom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2022, 17:43Da li neko zna puštaju li zaštitari raju i kad tekma počne? Kontam da uzmem drugu kartu, zakasniće malo na početak tekme, pa me zanima da li bi ga pustili? Jednom sam tako imao probleme s njima, pa zato pitam.
Ima bruka raje ulazi utakmica pocela.
ma prestat ce za 15min al eto opet pola raje nece doc
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Chony533, ErosViverosViv, Haksss, kraljlavova, napoleon72, propoklopac, skoJaa, Tatamata1946, Vanja8 i 73 gosta.