Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kukoc 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nije ovo Posusje bogzna sta..Idemo momci,ostro...muski..i na 0-0!!!
-
- Kontakt:
Nije Borac navik'o na ovolike ofsajde da im mašu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Haman da nisu bila ova dva ofsajda što je digo Borcu, mada je baš blizu. Ostalo suđenje je ok.
Samo naprijed Saraj'vo!
Nije ni jedan ofsajd bio ovo sto je digao Borcu ovaj pomocnik,i oko penala bi se možda dalo diskutovati,vukao je Horic za dres Kulašina.
Posusje drugi put gledam opet su ispod prosjeka nekako,cak danas formacija bez pravog spica neznam cemu to.
Posusje drugi put gledam opet su ispod prosjeka nekako,cak danas formacija bez pravog spica neznam cemu to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema kukanja na sudjenje..sto kaze Bora Corba "kad dobijem batine,nisam kukao..bio sam tucen,i ja sam tukao"...Aj Borac
Ono nije bio penal, ali je bio faul na 16m. Situacija kod ofsajda isto nije bila. Oba puta isti mahač pravi grešku.
Golman Posušja
Golman Posušja

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledao sam ovog Kukića 7/8 utakmica,Kačavenda je za njega reprezentativna klasa.Eto
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pobjedom Zelje nad Zrinjskim će da omoguci pitarima da u pocetku ostvare razliku tako da će im to bit dovoljno da osvoje titulu.Dakle titula ove godine ide na Hadison.Sjetite se ovog šta sam napiso kad bude kraj prvenstva.
Sa nula udaraca u okvir gola,vodimo na tvrdom terenu Mokri Dolac..Imal ko jaci??
Ovo me podsjeca na zlatnu eru Amara,Ivice,Komiteta i Nijaza Brkovica,kad je svaku utakmicu Borca i Zelje (jedine dve ozbiljne ekipe tih godina),sudio gospodin Tomislav Cuic...Kad nas pobjedise bez da su dali gol....hint,Muamer Svraka!
Borac opet nista, osim jednog suta sa desne strane.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Gledaj, ne mora nužno ni to presuditi ali na kraju kada se sabere oni neće gledati na to. Meni lično ne smeta, imaju najzdraviju atmosferu trenutno i jedini fokus im je naša liga što je za njih baš odlično.
Fina pojačanja, ciljana, a kada sve zakružiš imaju finu cjelinu. Od uprave, akademije i svega. Sretno svima, naravno i njima, mislim da će večeras bez problema Slogu dobiti.
Jedina šteta u ovoj priči može biti što su taman izbili onaj negativan koeficijent i napravili rupu sa tim što nisu izašli.
Ti si naša ljubav jedina!
Arena standardno sj.ebala nešto nista za sad od drugog poluvremena.Uvijek problemi sa njima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ni meni ne radi Arenasport..ne proradila dabogda,nikad!

-
- Kontakt:
- PeljtoIrfan
- Kontakt: