FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 28 jul 2022, 10:46

admirrx je napisao/la:
28 jul 2022, 10:05
kakva tišina :think:
Pa i nije baš tišina...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 jul 2022, 15:27

A svim ovim smrdanskim klubovima sto odgadjaju utakmice i prave cirkus od takmičenja na samom startu bi "sprčio" u 7 dana ove 3 odgođene tekme, i to po najtežim terenima u novembru, pa nek kukaju materi svojoj kako je raspored zgusnut i teren loš... :puke:
075

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 jul 2022, 09:43

Prica se da cemo dobiti novog direktora

@hondas Svi su registrovani
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 29 jul 2022, 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 29 jul 2022, 09:44

Je li ko registrovan od novih igraca

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 29 jul 2022, 10:24

Gifron je napisao/la:
29 jul 2022, 09:43

Jel sportskog direktora?

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 jul 2022, 11:38

tuzlanskinacin je napisao/la:
29 jul 2022, 10:24
Gifron je napisao/la:

Jel sportskog direktora?
Nemam pojma
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 29 jul 2022, 11:59

Gifron je napisao/la:
29 jul 2022, 11:38
tuzlanskinacin je napisao/la:
29 jul 2022, 10:24
Gifron je napisao/la:

Jel sportskog direktora?
Nemam pojma
Na koju god poziciju dolazi i ko god trebalo je to davno a ne sad kad je već počela sezona.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 29 jul 2022, 15:22

Nekada se iz bh.lige moglo otići u Nant (Mirza Mešić), Bayer (Džemal Berberović), Marsej (Alen Škoro, preko Olimpije)… Desetine je takvih primjera.

Danas svaki nogometaš iz BiH sanja da nađe angažman u Luksemburgu, Latviji, Azerbejdžanu…

Jučer je potpis na višegodišnji ugovor stavio talentirani krilni napadač Dževid Avdihodžić.

Devetnaestogodišnji nogometaš prošao je Slobodinu školu. Učili su ga Denis Karić i, do odlaska u Luksemburg usavršavao Nevzet Hasanbašić “lija”, trener koji je svojevremeno lansirao Vedada Ibiševića. Igrao je za sve mlađe selekcije BiH.

Dževid je četiri godine proveo na Tušnju. Igrao kod svih trenera. Sa nepunih sedamnaest godina nastupio za prvi tim Slobode u kup utakmici u Goraždu. I postigao gol.

Nije se bojao probe. Došao je kasno u Luksemburg, kada je lista pojačanja već bila zaključena.

Nakon jedne, pa druge test utakmice iz FC Rodange 91 predložili su i ponudili ugovor. Jučer je transfer realiziran. I Sloboda će zaraditi. Umjesto, za kompenzaciju mizernih dvadesetak hiljada eura, mogu zaraditi stotine hiljada eura. Ukoliko se karijera Avdihodžića bude odvijala kako planiraju u Rodangeu.

Struka je uočila sjajne fizičke predispozicije nadarenog nogometaša, kojeg u bliskoj budućnosti vide u nekom od klubova Lige petice.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 29 jul 2022, 15:24

hondas je napisao/la:
29 jul 2022, 15:22
Nekada se iz bh.lige moglo otići u Nant (Mirza Mešić), Bayer (Džemal Berberović), Marsej (Alen Škoro, preko Olimpije)… Desetine je takvih primjera.

Danas svaki nogometaš iz BiH sanja da nađe angažman u Luksemburgu, Latviji, Azerbejdžanu…

Jučer je potpis na višegodišnji ugovor stavio talentirani krilni napadač Dževid Avdihodžić.

Devetnaestogodišnji nogometaš prošao je Slobodinu školu. Učili su ga Denis Karić i, do odlaska u Luksemburg usavršavao Nevzet Hasanbašić “lija”, trener koji je svojevremeno lansirao Vedada Ibiševića. Igrao je za sve mlađe selekcije BiH.

Dževid je četiri godine proveo na Tušnju. Igrao kod svih trenera. Sa nepunih sedamnaest godina nastupio za prvi tim Slobode u kup utakmici u Goraždu. I postigao gol.

Nije se bojao probe. Došao je kasno u Luksemburg, kada je lista pojačanja već bila zaključena.

Nakon jedne, pa druge test utakmice iz FC Rodange 91 predložili su i ponudili ugovor. Jučer je transfer realiziran. I Sloboda će zaraditi. Umjesto, za kompenzaciju mizernih dvadesetak hiljada eura, mogu zaraditi stotine hiljada eura. Ukoliko se karijera Avdihodžića bude odvijala kako planiraju u Rodangeu.

Struka je uočila sjajne fizičke predispozicije nadarenog nogometaša, kojeg u bliskoj budućnosti vide u nekom od klubova Lige petice.
eto mu sad prilike da tuzi klub

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 30 jul 2022, 18:01

Moja Bijeljina, stranica na fb-u ima live prenos
Zvijezda 09 - Sloboda

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 30 jul 2022, 19:03

Al je Komazec zakuca majstorski, nisam gledao bas citavo poluvrijeme, ali po onome sto sam upratio dobri su Komazec koji konstanto vrsi presing zajedno sa Maksimovicem i Delicem, onaj Vosnjak nije los jak je u duelima i zna ko sto bi se kod nas reklo baratati s loptom, Melvin Osmic je isto ok. Sasa ni tamo ni vamo sredina neka, Eldar nisam ga ni vidjao iskreno u prvom pol, Osmic izgleda dosao malo tobe i protiv Sirokog u onom sivilu od utakmice nije bio los. Onaj Kapetanovic kriminalac zesci, slab, spor, nisam dugo goreg mlađeg igraca gledao
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 30 jul 2022, 19:50

Pashoni je napisao/la:
30 jul 2022, 19:03
Al je Komazec zakuca majstorski, nisam gledao bas citavo poluvrijeme, ali po onome sto sam upratio dobri su Komazec koji konstanto vrsi presing zajedno sa Maksimovicem i Delicem, onaj Vosnjak nije los jak je u duelima i zna ko sto bi se kod nas reklo baratati s loptom, Melvin Osmic je isto ok. Sasa ni tamo ni vamo sredina neka, Eldar nisam ga ni vidjao iskreno u prvom pol, Osmic izgleda dosao malo tobe i protiv Sirokog u onom sivilu od utakmice nije bio los. Onaj Kapetanovic kriminalac zesci, slab, spor, nisam dugo goreg mlađeg igraca gledao
Ti si neki strucnjak nevidjeni odj vise sa svojim komentarima a pgt
to svoje licno protiv KAPETA DIJETE JE TOP IGRAČINA
Naprijed SLOBODO OLE OLE

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 30 jul 2022, 19:57

Veoma slaba tekma nasih, osim gola i jos 2-3 dobre prilike nista vise nismo napravili, na kraju ispade dobro i 1-1, mogli smo izgubiti. Odbrana ne funkcionise bas najbolje, nesporazum isto kao protiv Sirokog, u jednoj situaciji, al da ne širim, nadam se boljim partijama.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 30 jul 2022, 20:00

Desno forsirati Hadzibeganovica ili J.Osmica,Kapetanovic posudba 1 liga fbih/rs i na njegovo mjesto dovesti nekog iskusnijeg igraca(Dario Rugasevic i Bojan Letic mi prvi padaju na pamet) a ima sigurno igraca koji su mogu naci,Posusje je evo "ubolo" prosle sezone sa Maglicom i ove sa Brkovicem

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 30 jul 2022, 20:03

profesorbaltazar je napisao/la:
30 jul 2022, 19:50
Pashoni je napisao/la:
Naprijed SLOBODO OLE OLE
Licno nista nemam protiv dijeta, to je drugo sto ga je otac slago da je fudbaler i forsirao ga kroz sve pogone s kovertama pa je dijete promasilo profesiju.
moSa bodaSlo

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 30 jul 2022, 20:05

Sreća pa je neko pametniji od vas plaćenika gledao utakmicu pa se razumije i sve vidi … pustite trenera da radi svoj posao
Ide to puno bolje našim momcima Jaha će posložiti
Nemamo vezni red ali i to će nadoći imamo par igrača tip za jedno poluvrijeme Devedzica forsirati ispred Osmanovića i biće to dobro

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 30 jul 2022, 20:09

Pashoni je napisao/la:
30 jul 2022, 20:03
Pashoni je napisao/la:
Naprijed SLOBODO OLE OLE
Licno nista nemam protiv dijeta, to je drugo sto ga je otac slago da je fudbaler i forsirao ga kroz sve pogone s kovertama pa je dijete promasilo profesiju.
Sad mi forumaš napisa ko je tvoj igrač u ekipi i sto ti smeta Kape
Čak imaš i druge da pišu za tebe ti si care moj bolesnik
Pusti trenera da radi svoj posao i tudju djecu

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 30 jul 2022, 20:51

30 jul 2022, 20:09
Pashoni je napisao/la:
30 jul 2022, 20:03

Naprijed SLOBODO OLE OLE
Sad mi forumaš napisa ko je tvoj igrač u ekipi i sto ti smeta Kape
Čak imaš i druge da pišu za tebe ti si care moj bolesnik
Pusti trenera da radi svoj posao i tudju djecu
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
moSa bodaSlo

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jul 2022, 21:07

De samo nek me neko ohrabri da nećemo u Federalnu, moliiiim vas... Ovo što svojim očima vidim ne garantuje ništa drugo od sigurnog puta u 2. ligu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 30 jul 2022, 21:13

Komazec je klasa za ovu ligu i to je samo još jednom pokazao valjda dobije to pravo nastupa pa da u ali koji I Slogi Simin Han. Mislim da Mujarić zaslužuje više šansi i ne znam zašto ih ne dobija, Delić je dobro tehnički potkovan i zna sa loptom, Maksa e šta tu reci, meni je drag igrac jer se sjećam kako je igrao mislim dok je bio Naloć trener ne znam kako je samo tako ispao iz forme, a da nije ispao mislim da bi danas bio negdje u inostranstvu, a šta je tu je šteta kako za klub što nije unovcen, tako i za njegovu karijeru. Još uvijek sam misljenja da se ne možemo tu osloniti samo na njega. Mehmedović očigledno zna igrati zna proći igrača ali treba još dosta trenirati i iskustva sakupiti kako bi bio baš dobra desetka ovako je solidan talenat, neka radi i neka mu je sa srećom da nas počne uveseljavat sve na Tušnju. On je dao za .laku repku jedno dobar go i mislim ono sigurno nije bila sreća o ako proći igrače, zna igrati ali polako treba ga malo istrpiti, pa vidjeti hoće li biti nešto od njega. Husejinović je klasa samo da je redovniji na terenu bio bi top tandem on i Komazec. Vošnjak je snažan i igra na snagu može biti zasigurno od pomoći, iako mislim da je velika šteta ne imati igrača tipa Balić u veznom redu. M. Osmić je solidan mislim ono nista nije uradio da bi nas zadivio, ali je pošteno odradio zadatak i znači da može. Kurtalić po meni dobar igrač ne može biti zamjena za Balića koji je bio nevjerojatan i meni jedan od omiljenih igrača koji su nosili crveno crni dres zadnjih nekoliko sezona. Osmić J. i Hadžibeganović su dobri desni bekovi i mislim da smo tu najpopularniji sa dva dobra igrača iako Osmić može i na krilo i na lijevog beka. Devedzić je borben i uvijek ostavi srce na terenu za Slobodu i zbog toga mislim da je svakoj ekipi potreban neko poput njega ko će biti ratnik na terenu i ko voli klub. Jusić iskustvo za ovu ligu dobar samo ne može on 90 minuta, Osmanković mora još raditi da se vrati u formu. Kapetanović je dobar igrač, ovdje se kritukuje previše, mlad je ima vremena da ispravi gdje griješi, treba mu iskustva ali da ima talenta ima, a on je defanzivni orijentirani lijevi bek tako da se od njega ni ne trebaju očekivati neka istrčavanja i prodori. Sigurno je manji kikser od Ćivića koji pogrije i bude direktni krivac kod dosta golova, ali eto kao zamjena prihvatljiv. Golmani očigledno da će ove sezone Erić biti prvi izbor, nije ni on toliko loš golman iako mi nije jasno zašto onda nije dobio šansu I prošle godine, a i Bukvič je prošle sezone bio fenomenalan tako da mi je tu jedino još nesigurno ko će igrati. Našoj ekipi treba samo da igraju borbeno, a ne kao protiv Širokog.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 20 gostiju.