Tračak radosti u njihovim životima, dok se diklizic ne ukaže.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:53A jesu se radovale komsije haha sta kazete losa posjeta,velikan zeljo moze samo napunit stadion bla bla protiv Sloge vise ljudi na istoku nego sto na Grbavici stane,uhvatili par slika pred pocetak pa ismijavaju furda plava. Ovdje dosta likova pojma nema koliki su istok i zapad
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Cega besplatan mislis na sjever? Protiv Sloge smo igrali ako nekog zanima stadion i bise nego dobro popunjen,da je na Grbavici ovoliko ljudi stadion bi pun bioRubikovaKocka je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:56Realno tanka posjeta uz sve najave, jos pored svega besplatan ulaz ...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:53A jesu se radovale komsije haha sta kazete losa posjeta,velikan zeljo moze samo napunit stadion bla bla protiv Sloge vise ljudi na istoku nego sto na Grbavici stane,uhvatili par slika pred pocetak pa ismijavaju furda plava. Ovdje dosta likova pojma nema koliki su istok i zapad
-
- Kontakt:
A vas to svaku bude 7 i vise hiljada ?KapitenK je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:55Majstore, došlo vas je 7 hiljada nakon pet godina. Smiri se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:53A jesu se radovale komsije haha sta kazete losa posjeta,velikan zeljo moze samo napunit stadion bla bla protiv Sloge vise ljudi na istoku nego sto na Grbavici stane,uhvatili par slika pred pocetak pa ismijavaju furda plava. Ovdje dosta likova pojma nema koliki su istok i zapad
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Kolko vas je to bilo? 13k?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:58Cega besplatan mislis na sjever? Protiv Sloge smo igrali ako nekog zanima stadion i bise nego dobro popunjen,da je na Grbavici ovoliko ljudi stadion bi pun bioRubikovaKocka je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:56Realno tanka posjeta uz sve najave, jos pored svega besplatan ulaz ...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:53A jesu se radovale komsije haha sta kazete losa posjeta,velikan zeljo moze samo napunit stadion bla bla protiv Sloge vise ljudi na istoku nego sto na Grbavici stane,uhvatili par slika pred pocetak pa ismijavaju furda plava. Ovdje dosta likova pojma nema koliki su istok i zapad
Biće yebena trka za titlulu između Zrinjskog i Sarajeva. Malu prednost ove sezone dajem ipak komšijama, tj. najvećim mitomanima i falsifikatorima apsolutno svega. U narednim sezonama možemo očekivati dominaciju Sarajeva.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- RollingPaper
- Kontakt:
Drugi gol Sloge cist kiks golmana Sarajeva. Ne mogu da vjerujem da uopste nije cuvao blizi ugao u onakvoj situaciji, kardinalan golmanski kiks.
-
- Kontakt:
Ajd ne provaljuj se svega tiKapitenK je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:55Majstore, došlo vas je 7 hiljada nakon pet godina. Smiri se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:53A jesu se radovale komsije haha sta kazete losa posjeta,velikan zeljo moze samo napunit stadion bla bla protiv Sloge vise ljudi na istoku nego sto na Grbavici stane,uhvatili par slika pred pocetak pa ismijavaju furda plava. Ovdje dosta likova pojma nema koliki su istok i zapad
Komunista i islamista u jednom. Balorda
- kolezeljovac
- Kontakt:
FK Sarajevo najviše pokazalo do sada na otvaranju prvenstva. Definitivno uz Zrinjski najkonkurentniji za titulu. Ono što mi je najviše fascinantno večeras bilo je to kad su primili gol, pa sve do kraja meča je bila konstantnost u napadanju kao i agresivnost. Definitivno se u ovim utakmicama zajedno s pripremnim vidi potpis Feđe...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ovakva igra koja je imala Sarajevo danas je dosta falilo Veleza, kao sto sam napisao. Fedja Dudic zna dobro napadicki fudbal igrati, jer je bio jedno vrijeme najboli napadac naše lige. On je mlad i ambicijozan trener i ja mislim da će ove sezone Sarajevo mozda titulu osvojit jer imaju trenutno najbolju ekipu. Zrinjski kako god igraju zelim im puno sreće u Evropi. Zeljo igra sutra protiv Širokog Brijega i jedva ćekam utakmicu gledati!
-
- Kontakt:
Zrinjski je i dalje uigranija,kompaktnija ekipa,nama prioriter nije titula mada Sarajevo uvijek ide na titulu al realno treba jos vremena.Posjeta protiv Sloge vrh
Harise je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:05Ovakva igra koja je imala Sarajevo danas je dosta falilo Veleza, kao sto sam napisao. Fedja Dudic zna dobro napadicki fudbal igrati, jer je bio jedno vrijeme najboli napadac naše lige. On je mlad i ambicijozan trener i ja mislim da će ove sezone Sarajevo mozda titulu osvojit jer imaju trenutno najbolju ekipu. Zrinjski kako god igraju zelim im puno sreće u Evropi. Zeljo igra sutra protiv Širokog Brijega i jedva ćekam utakmicu gledati!

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne vjerujem da Zrinjski može izdržati utrku sa Sarajevom ukoliko prođu dalje ili uđu grupne faze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:08Zrinjski je i dalje uigranija,kompaktnija ekipa,nama prioriter nije titula mada Sarajevo uvijek ide na titulu al realno treba jos vremena.Posjeta protiv Sloge vrh
Ukoliko odmah sada ispadnu biće gusto do kraja.
Ne baš svaku, ali često. U prosjeku 5 hiljada.scudetto89 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:59A vas to svaku bude 7 i vise hiljada ?KapitenK je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:55Majstore, došlo vas je 7 hiljada nakon pet godina. Smiri se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:53A jesu se radovale komsije haha sta kazete losa posjeta,velikan zeljo moze samo napunit stadion bla bla protiv Sloge vise ljudi na istoku nego sto na Grbavici stane,uhvatili par slika pred pocetak pa ismijavaju furda plava. Ovdje dosta likova pojma nema koliki su istok i zapad
Sky9 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:09Harise je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:05Ovakva igra koja je imala Sarajevo danas je dosta falilo Veleza, kao sto sam napisao. Fedja Dudic zna dobro napadicki fudbal igrati, jer je bio jedno vrijeme najboli napadac naše lige. On je mlad i ambicijozan trener i ja mislim da će ove sezone Sarajevo mozda titulu osvojit jer imaju trenutno najbolju ekipu. Zrinjski kako god igraju zelim im puno sreće u Evropi. Zeljo igra sutra protiv Širokog Brijega i jedva ćekam utakmicu gledati!![]()

Miki nije ok da preskačeš terapiju i takav dolaziš na forum.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Balorda pusti ljude da diskutiraju o nogometu.
Kakva igra i posjeta

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kako je vidim prosle godine samo 3 utakmice imali 5000 ( Sarajevo, 100 Godina i Osim) i prosjek je ispod 4000 bio
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Već u dva kola smo vidjeli FKS kako ne posustaje, bez obzira na primljene pogotke ili u poziciji zaostatka.
Ovo nazire na konstantnost u pozitivnim rezultatima.
Ovo nazire na konstantnost u pozitivnim rezultatima.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino