NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Jest da je turnir al sve ekipe igraju da pobijede i igraci da se pokazu ,cestitke igracima i treneru za pobjedu a vidjet ce mo sutra protiv Rudara.Odmah posle te utakmice jaci marketing za Gradinu jer je puno dijaspore i ja se nadam posjeti 2000.
Definitivno Duvnjaka ne treba ni pomislit mijenjat ni akobogda iduce sezone kad udjemo u FL a ovi igraci ako budu pametni trebaju ostat u Celiku i zaigrat u PL ko bude imo kvalitet a ne da polete u nei klub i propadnu.
Krenuli smo iz kantona bukvalno sa djecom i taman ce izrast u igrace kad udjemo akobogda u PL.
Mirso odlicno pojacanje ne samo za Centar nego i za FL ce odlican bit i u tandemu sa Medjuseljcem da igra a ne da bude igrac sa klupe.Sve u svemu prezadovoljan sam sa svim da ne nabrajam i drazi mi sad ovaj Celik pratit nego ono u PL mada na pocetku nisam bio za kanton al sam se odmah sabro i reko odlican i jedini potez koji je bio da ostane klub u zivotu i osto je hvala bogu.
Definitivno Duvnjaka ne treba ni pomislit mijenjat ni akobogda iduce sezone kad udjemo u FL a ovi igraci ako budu pametni trebaju ostat u Celiku i zaigrat u PL ko bude imo kvalitet a ne da polete u nei klub i propadnu.
Krenuli smo iz kantona bukvalno sa djecom i taman ce izrast u igrace kad udjemo akobogda u PL.
Mirso odlicno pojacanje ne samo za Centar nego i za FL ce odlican bit i u tandemu sa Medjuseljcem da igra a ne da bude igrac sa klupe.Sve u svemu prezadovoljan sam sa svim da ne nabrajam i drazi mi sad ovaj Celik pratit nego ono u PL mada na pocetku nisam bio za kanton al sam se odmah sabro i reko odlican i jedini potez koji je bio da ostane klub u zivotu i osto je hvala bogu.
-
- Kontakt:
Dobro je onda i drugo mjesto. Vazno je ucestvovat.

-
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Najvažnije je da se niko od ovih momaka ne povrijedi.
-
- Kontakt:

Mora dati sansu i drugim igracima jer u srijedu imas utakmicu u Zenici protiv Gradine
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ma kakav drugi tim, ko da imamo 40 igraca, jedino juniore sve da ubaci.
Ako se sta bude kombinovalo bit ce 3,4 rezerve i to je to.
Danas opet u Vitez ispratit i finale.
Ako se sta bude kombinovalo bit ce 3,4 rezerve i to je to.
Danas opet u Vitez ispratit i finale.
moSa likCe
Re: Čelični zid
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno okruglo 800,00 KM odnosno 8 pločica, šaljem privatne poruke još jednom ovim koji nisu uplatili da vidim možemo li osigurati uplatu sutra ili prekosutra, ako ne onda je to to.
Moj prijedlog za pločice je ovaj:
F O R U M A Š I
Ispod slova da piše manjim slovima;
F "Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "vječno (vidjeti može li onaj znak beskonačnosti da se ubaci)"
Moj prijedlog za pločice je ovaj:
F O R U M A Š I
Ispod slova da piše manjim slovima;
F "Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "vječno (vidjeti može li onaj znak beskonačnosti da se ubaci)"
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Hajde da ponudimo prijedloge, koji bi isli na anketu, pa nek Pasha onda stavi i da vecina izglasa ono sto misli da najvise odgovara.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- Marsal
- Kontakt:
Prvo da vidimo konačan broj pločica, pa prijedlozi pa anketa.
Prijedlozi i anketa će se završiti veoma brzo
Da vidimo može li laudrop u ovaj dan-dva skupiti još šta. I ovih 800 je impresivno, svaka čast iskreno
I naposljetku mnogo hvala laudropu što se prihvatio teškog posla!
Prijedlozi i anketa će se završiti veoma brzo
Da vidimo može li laudrop u ovaj dan-dva skupiti još šta. I ovih 800 je impresivno, svaka čast iskreno

I naposljetku mnogo hvala laudropu što se prihvatio teškog posla!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Naravno. Neka Laudrop kako je rekao vidi i sa ostalima, koji su obecali, a nisu uplatili pa da i oni svoj dio ispune ako je moguce. Nakon toga kraci period za anketu i da privodimo i ovu akciju zavrsetku.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Neka vidi laudrop sa ovima odmah hocel ili nece imali su mjesec dana da uplate da su po marku odvajali mogli su davno odvojiti, ako ne mogu odvojiti nisu trebali ni učestvovati i razvlačiti.Sada se već treba anketa napraviti i da traje nekih 7 dana pa da vidimo.
-
- Kontakt:
Kakvi smo gleda li neko?
Kad laudrop kaže da je to to, idemo dan dva sa prijedlozima, a onda 3 dana anketa. Mislim da je to dosta.
Jeste li da u anketu ubacimo prijedlog kao nick predlagača ili cijeli prijedlog?
Jeste li da u anketu ubacimo prijedlog kao nick predlagača ili cijeli prijedlog?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pozdrav raja, ja sam tek prekjučer uplatio 50 maraka. Izvinjavam se na kašnjenju, turbulentno ljeto.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Cim ti fali 4-5 igraca nije to to, ali opet nosis se u kombinivanom sastavu s Rudarom koji u Federalnoj oigi zavrsi medju ,4-5 ekipa
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Poraz 2:1 u nekom kombinovanom sastavu.
Lijepo bi bilo da smo uzeli, al pripremne su i mora se isprobati što više igrača.
Jučer u punom sastavu demolirali Travnik...
Lijepo bi bilo da smo uzeli, al pripremne su i mora se isprobati što više igrača.
Jučer u punom sastavu demolirali Travnik...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Nekad je i poraz u pripremnoj tekmi lekcija, danas je bio izmiješan sastav, sve je to u redu.
Imamo jos tri tekme do prvenstva, u srijedu opet u najjacem sastavu izaci protiv Gradine.
Nema potrebe da kritikujete momke, ali evo vec vidim po Fbu ove sto se javljaju samo kad se izgubi...
Imamo jos tri tekme do prvenstva, u srijedu opet u najjacem sastavu izaci protiv Gradine.
Nema potrebe da kritikujete momke, ali evo vec vidim po Fbu ove sto se javljaju samo kad se izgubi...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BosnianRahatluk, legendarnadruga i 12 gostiju.