To sam i ja uradio listao baš da vidim šta pišu, sjebavanje

Joj.
Haj to, nego najjace kad kaže molit ce Nardin gospodina Husarica da mu se vrati kad zavrsi u federalci za pola sezone. Kakav bolesnik u pm
Divi slagera al bas onaj pravi,za vas gospodski klub,nema hinjaluka na terenu,glumljenja vec se igra pa ako pobijedis pruzi se ruka, na Kosevu protivnicka ekipa dobije aplauze pa cak i je i vas Borac dobio iste nakon sto ste nas uzeli na Kosevu,ucite malo nije sramota
4 na 1
pyeni tata te yeboVirtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2022, 07:54Lijepo je vidjeti sklad i harmoniju na temi FK Sarajevo, titula je već upisana, a kup se sam nameće. Za par kola, kad im se vrate igrači koji nedostaju, ćemo ih gledati u grupama nekog od evropskih takmičenja. Nekad se tako sa nestrpljenjem čekao veliki Mirko Oremuš kako se sad čeka makedonska britka sablja - Vlatko Drobarov koji je igrao na tri kontinenta.
Brojači na stadionu Koševo nisu bili spremni za invaziju pristalica bordo tima, pa su pokazivali brojeve u rasponu od četiri do deset hiljada gledalaca. Tek će da budu na muci kad budu brojali desetine hiljada rezultata gladnih navijača tima sa Koševa!
Kad tebi jutro ovako počinje mogu samo zamisliti količinu tvoje frustracijeVirtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2022, 07:54Lijepo je vidjeti sklad i harmoniju na temi FK Sarajevo, titula je već upisana, a kup se sam nameće. Za par kola, kad im se vrate igrači koji nedostaju, ćemo ih gledati u grupama nekog od evropskih takmičenja. Nekad se tako sa nestrpljenjem čekao veliki Mirko Oremuš kako se sad čeka makedonska britka sablja - Vlatko Drobarov koji je igrao na tri kontinenta.
Brojači na stadionu Koševo nisu bili spremni za invaziju pristalica bordo tima, pa su pokazivali brojeve u rasponu od četiri do deset hiljada gledalaca. Tek će da budu na muci kad budu brojali desetine hiljada rezultata gladnih navijača tima sa Koševa!
A zamisli sinoc onaj br ljudi ali na Bilinom ili Grbavici..