Spiker se skoro nista ne cuje sta je ono jbt, nisam cuo ni ko je golove davao ..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BratHztesanj je napisao/la: ↑31 jul 2022, 02:24Samo da se javim stigao sam i ja kući.
Pozdrav za papke koji su odustali zbog kiše, nemojte nikad vise doc.
Igra i sve je odlično, mom srcu sto je najdraže večeras je bio SJEVER, opasan ali opasan osjećaj imam da se zlo vraća, SARAJEVO TO SMO MI!
Laku noć raja.
Izvini drug, al bas Vinka ne mozes strpat u ovu kategoriju. Bas kod njega se ekipa vracala jako brzo nakon primljenog gola (Borac i kuci i u BL, Zrinjski u Mostaru, Sloboda na Tusnju, Radnik na Kosevu). Tekme gdje smo izludjivali protivnike upravo povratkom u roku 5 min nakon primljenog gola. I pored toga, jos dosta utakmica smo pobijedili kad smo gubili ili imali nerjesen rezultat (Tuzla 6:2 i Mladost za titulu 19/20), bas smo imali taj mentalitet pobjednika i "znalo" se da cemo uzet te utakmice. Jedini ko je Vinka potpuno ugusio je Amar na Kosevu, onaj derbi 1:1.vedinjo98 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 02:27Bravo za veceras. Veliko bravo zaista. Vidi se tu igra, da znamo sta zelimo, da se ne zadrzavamo na glupostima i da smo izvanredno fizicki spremni. Zabrinut jesam bio na 0:1, ali ni blizu koliko bi bio da su treneri Marinovic, Sablic, Vasoski i drugi. Fedja im je usadio neke stvari od prvog dana, sto je za svaku pohvalu.
Amar ga je ugušio u drugom poluvremenu, u prvom je to bio Handžićnapoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 09:04Izvini drug, al bas Vinka ne mozes strpat u ovu kategoriju. Bas kod njega se ekipa vracala jako brzo nakon primljenog gola (Borac i kuci i u BL, Zrinjski u Mostaru, Sloboda na Tusnju, Radnik na Kosevu). Tekme gdje smo izludjivali protivnike upravo povratkom u roku 5 min nakon primljenog gola. I pored toga, jos dosta utakmica smo pobijedili kad smo gubili ili imali nerjesen rezultat (Tuzla 6:2 i Mladost za titulu 19/20), bas smo imali taj mentalitet pobjednika i "znalo" se da cemo uzet te utakmice. Jedini ko je Vinka potpuno ugusio je Amar na Kosevu, onaj derbi 1:1.vedinjo98 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 02:27Bravo za veceras. Veliko bravo zaista. Vidi se tu igra, da znamo sta zelimo, da se ne zadrzavamo na glupostima i da smo izvanredno fizicki spremni. Zabrinut jesam bio na 0:1, ali ni blizu koliko bi bio da su treneri Marinovic, Sablic, Vasoski i drugi. Fedja im je usadio neke stvari od prvog dana, sto je za svaku pohvalu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, perodeformero, riki46 i 58 gostiju.