Bravo, to je to o cemu ja pisem, papci iz Boga pitaj kojeg prigradskog naselja koji se nikad nisu adaptirali na grad.JVVVST je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:39To sto je vama osudjeni namjestac utakmica svetinja, dovoljno govori o vasem klubuelevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:12Sta se ljutite papci, odma se ide na svetinje, Ivica, stadioncic, retard, Boze sacuvaj levata..
Kriminalci i namjestaci
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Nemojte zaboravit samo da Kosevo niie vase, ponijelo vas pravo pobjeda nad Slogom pred 5000 ljudi.
jel ih ovo 9 milja bilo
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
A sta, ako si se adaptitao na grad moras podrzavat kradju, namjestanja, lopovluk, cuclat crijevo, pustit bradicu, i alaha spominjat u svakoj drugoj recenicielevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:45Bravo, to je to o cemu ja pisem, papci iz Boga pitaj kojeg prigradskog naselja koji se nikad nisu adaptirali na grad.JVVVST je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:39To sto je vama osudjeni namjestac utakmica svetinja, dovoljno govori o vasem klubuelevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 11:12Sta se ljutite papci, odma se ide na svetinje, Ivica, stadioncic, retard, Boze sacuvaj levata..
Kriminalci i namjestaci

I onda zaginut od metka kolege s tribine
Tipicni the moroni 88
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Zaista me raduje sinoćnja posjeta na opštinskom stadionu. Umjetnost je dovući navijače na naše terene, a još je veća umjetnost dovući navijače na opštinski stadion koji se raspada i zaista se mora odati priznanje Upravi FK Sarajevo kad su uspjeli animirati publiku za neku običnu utakmicu.
Znate, nije isto dovući publiku na uredan stadion, sa toaletima koji funkcionišu, čistim stolicama i različitom ponudom, u odnosu na recimo stadion gdje ti se armatura može zabosti u mozak i gdje možeš propasti kroz beton, uz smrdljive toalete, izvore najstrašnijih zaraza i boleščina. Zato se treba cijeniti ova posjeta od sinoć.
Znate, nije isto dovući publiku na uredan stadion, sa toaletima koji funkcionišu, čistim stolicama i različitom ponudom, u odnosu na recimo stadion gdje ti se armatura može zabosti u mozak i gdje možeš propasti kroz beton, uz smrdljive toalete, izvore najstrašnijih zaraza i boleščina. Zato se treba cijeniti ova posjeta od sinoć.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Svakakvih budalastina od kona smo se naslusali i nagledali svih ovih godina. Pricu i mitomaniju oko uspjeha, neuspjeha, rezultata, igraca to se i moze do neke granice shvatit, al da cijelu noc pred svoju utakmicu pisu i pricaju o posjeti na Kosevu i pokusavaju je umanjit iako imaju zvanicni izvjestaj delegata, e to je vec dokaz ogromnog kompleksa od kojeg vise nema spasa.
GOLEM SI DIVE!
GOLEM SI DIVE!
-
- Kontakt:
Ovo nam ni prekodrinasi ne bi ovako sastavili, al nejse, nek si pokazo svoj mentalni sklop.JVVVST je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:49A sta, ako si se adaptitao na grad moras podrzavat kradju, namjestanja, lopovluk, cuclat crijevo, pustit bradicu, i alaha spominjat u svakoj drugoj recenicielevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:45Bravo, to je to o cemu ja pisem, papci iz Boga pitaj kojeg prigradskog naselja koji se nikad nisu adaptirali na grad.![]()
Tipicni the moroni 88
Dobro, možemo se sad zezati sa budalicama 1291, ali teško se nama kad Dicky dođe.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Treba cesce dijelit dzaba ulaznice, dokaz Tuzla City protiv AZa i sinoc pitari, skupi se neke raje usput.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:49Zaista me raduje sinoćnja posjeta na opštinskom stadionu. Umjetnost je dovući navijače na naše terene, a još je veća umjetnost dovući navijače na opštinski stadion koji se raspada i zaista se mora odati priznanje Upravi FK Sarajevo kad su uspjeli animirati publiku za neku običnu utakmicu.
Ja ne zalim iskreno sto smo svi ucestvovali na svim nivoima da sagradimo Zelji Grbavicu.Teren da sredimo ,jedino nadam se da ce Digislic prvo porez platiti pa onda mastati o trznim centrima.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 jul 2022, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
a stvarno ih je od 5-6 do 9 milja bilo

nasa noc traje danima
Kad navedes sta sam slagao, mozda cu te i shvatit ozbiljnoelevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:53Ovo nam ni prekodrinasi ne bi ovako sastavili, al nejse, nek si pokazo svoj mentalni sklop.JVVVST je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:49A sta, ako si se adaptitao na grad moras podrzavat kradju, namjestanja, lopovluk, cuclat crijevo, pustit bradicu, i alaha spominjat u svakoj drugoj recenicielevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:45
Bravo, to je to o cemu ja pisem, papci iz Boga pitaj kojeg prigradskog naselja koji se nikad nisu adaptirali na grad.![]()
Tipicni the moroni 88
Ko vas **** kad ste ogrezli u kriminalu
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Valja vam na toj istoj Grbavici Evropu igrat sljedece godine, mislim ako vas pustimo 
Mekic je zaokurzio cifru na 10k
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mutavi 1921 kontaju ko dođe do brojke od 200.000 u sezoni posjetioca da je prvak 

jer im je taj tofej jedino u opticaju posljednjih 10 godinaa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Uh što se lijepo pjeni 

- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.