sad bez zajebancije, fascinantan mentalni sklop! na zadnjem derbiju na kosevu svrsavali na zvanicu posjetu koja je bila 7 milja i toboze realna a vise raje bilo na svakoj tribini plus mi, nego sto ih je sinoc bilo na kosevu

sad bez zajebancije, fascinantan mentalni sklop! na zadnjem derbiju na kosevu svrsavali na zvanicu posjetu koja je bila 7 milja i toboze realna a vise raje bilo na svakoj tribini plus mi, nego sto ih je sinoc bilo na kosevu
Znaci vec sad stavljate oglas u Dnevni avaz za rentanje sadaka arene da se ne ugasite zbog bankrota?elevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:56Valja vam na toj istoj Grbavici Evropu igrat sljedece godine, mislim ako vas pustimo![]()
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:03Znaci vec sad stavljate oglas u Dnevni avaz za rentanje sadaka arene da se ne ugasite zbog bankrota?elevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:56Valja vam na toj istoj Grbavici Evropu igrat sljedece godine, mislim ako vas pustimo![]()
![]()
Pa dobro, uvijek je bilo klubova kojima drzava dadne sve pa onda ispadne da imaju nesto svoje, vi ste jedni od tih. Lijepo je vidjet da se i vi imate necim ponosit, pa sad, cijom god zaslugom to stvoreno biloelevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:08Moze nam se kad imamo svoju imovinu.
Kod vas se moze samo ves prat.
Sta ce te nas puštati pa vi bi za marku majku svoju prodali.elevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:56Valja vam na toj istoj Grbavici Evropu igrat sljedece godine, mislim ako vas pustimo![]()
Maa to im je samo da prezive dok Diglisic ne udje u klub. Sad ce on, samo sto nije. Rekose do kraja mjeseca jula, a danas je zadnji dan jula, danas je zadnji rok da, kako oni kazu, pocnu cirevi pucat
pa sto onda kmecali kad je bila odlozena sjednica opstinskog vijeca za rekonstrukciju terena na Koševu nikako vam se ne poklapa ono sto pricate , sa onim sto raditeIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:10Pa dobro, uvijek je bilo klubova kojima drzava dadne sve pa onda ispadne da imaju nesto svoje, vi ste jedni od tih. Lijepo je vidjet da se i vi imate necim ponosit, pa sad, cijom god zaslugom to stvoreno biloelevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:08Moze nam se kad imamo svoju imovinu.
Kod vas se moze samo ves prat.![]()
Rece navijac kojem je klub azijatska pa sad mirviceva prcija. To je ta inteligencija.amypitar je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:12Sta ce te nas puštati pa vi bi za marku majku svoju prodali.elevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:56Valja vam na toj istoj Grbavici Evropu igrat sljedece godine, mislim ako vas pustimo![]()
![]()
Bruka i sramota za ruzne komentare bilo koga za bilo koji stadion. Treba svi da jebu mater drzavi i institucijama koje se bave sportom, a dozvolile su da u drzavi kad se svi sastave ne dobije normalan stadion.elevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:24Rece navijac kojem je klub azijatska pa sad mirviceva prcija. To je ta inteligencija.amypitar je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:12Sta ce te nas puštati pa vi bi za marku majku svoju prodali.elevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:56Valja vam na toj istoj Grbavici Evropu igrat sljedece godine, mislim ako vas pustimo![]()
![]()
"Kmecalo" se ne zbog toga jer je odgođena sjednica opstine, na takve stvari smo mi naucili, nego jer opstina konstantno radi protiv FKS, nebitno koja je stranka na vlasti. Znaci dok vama drzava dadne stadion, napravi, dadne i teren nama drzava oduzela ono sto je bilo nase do renoviranja stadiona prije olimpijade i plus nas konstantno zajebavaju oko svega. To je razlika izmedju nas i vas, al za vas je to ipak visa matematika. Da li zbog toga sto ne mozete to intelektualno shvatiti ili sto necete, to vec ne znamRobust je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:23pa sto onda kmecali kad je bila odlozena sjednica opstinskog vijeca za rekonstrukciju terena na Koševu nikako vam se ne poklapa ono sto pricate , sa onim sto raditeIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:10Pa dobro, uvijek je bilo klubova kojima drzava dadne sve pa onda ispadne da imaju nesto svoje, vi ste jedni od tih. Lijepo je vidjet da se i vi imate necim ponosit, pa sad, cijom god zaslugom to stvoreno biloelevenblues je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:08Moze nam se kad imamo svoju imovinu.
Kod vas se moze samo ves prat.![]()
sve vam ulozeno od strane drzave i jos kmecite za drzavne pare, a busate se da imate milionera od vlasnika
i sta bi sa onom pričom Koševo sarajevu![]()
![]()
odustali od stadiona odmah kad ste vidjeli da bi trebalo nesto i platiti
![]()
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 29 gostiju.