FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- dubioza144
- Kontakt:
Uvijek me bude strah ovih objava da sta ne propadne na kraju, samo zvanicno sa olovkom i papirom hocu objave
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Bravooo!!! 

-
- Kontakt:
Pitanje za hopku:
Pogodi ko sam?

"Imam 20 godina i igram na poziciji krilnog fudbalera. U prošloj sezoni sam postigao sedam golova."
Uskoro na Grbavici...
Pogodi ko sam?
"Imam 20 godina i igram na poziciji krilnog fudbalera. U prošloj sezoni sam postigao sedam golova."
Uskoro na Grbavici...
Sto bi rekao kmet hadzic dolazi nam igrac iz Afrike.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Evo ne znam da li ljudi iz kluba fkt citaju ovaj forum ali znacajno se popravio marketing i vizuelni izgled nasih drustvenih mreza od zadnjih kritika prije nekih mjesec dana.
Sada to stvarno izgleda ljepse i imamo u ponudi tih nekoliko desavanja u organizaciji kluba koja popularizuju nas klub.
Za 2 sedmice ce SFF, bilo bi dobro da se i u toj sedmici kada grad bude krcat pokusa napraviti neko druzenje ili slicno gdje ce se promovisati artikli kluba i gdje ce se jos dodatno stvoriti prisnost navijaca sa klubom, pa mozda i pridobiti neke neutralne posjetioce i turiste..
SVI U DOLINU, 19h ! LUDNICAA
Sada to stvarno izgleda ljepse i imamo u ponudi tih nekoliko desavanja u organizaciji kluba koja popularizuju nas klub.
Za 2 sedmice ce SFF, bilo bi dobro da se i u toj sedmici kada grad bude krcat pokusa napraviti neko druzenje ili slicno gdje ce se promovisati artikli kluba i gdje ce se jos dodatno stvoriti prisnost navijaca sa klubom, pa mozda i pridobiti neke neutralne posjetioce i turiste..
SVI U DOLINU, 19h ! LUDNICAA
Zato sto je to preuzeo Cato iz 1921, a on zavrsio te skole, kurseve za graficki dizajn.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:16Evo ne znam da li ljudi iz kluba fkt citaju ovaj forum ali znacajno se popravio marketing i vizuelni izgled nasih drustvenih mreza od zadnjih kritika prije nekih mjesec dana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
moSa ljoŽe
Nijedne objave na portalu o večerašnjoj tekmi,sramota.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
CHATA a ne Chato!!!LjoZee je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:18Zato sto je to preuzeo Cato iz 1921, a on zavrsio te skole, kurseve za graficki dizajn.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:16Evo ne znam da li ljudi iz kluba fkt citaju ovaj forum ali znacajno se popravio marketing i vizuelni izgled nasih drustvenih mreza od zadnjih kritika prije nekih mjesec dana.

Željezničar za život cijeli!
Dobro, Chata je preuzeo drustvene mreze.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da ga trola spuca nebi mi zao bilolijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
-
- Kontakt:
Kao što si i rekao već, možemo se samo zahvaliti njegovoj agenciji jer su to ljudi s obrazom koji su ispoštovali dogovor. Da nisu obrazli, on bi već bio u Mostaru.lijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
A gdje je sad onaj Badji sto je u Zvijezdi 09 igrao? Meni je i on bio zanimljiv napadac 
Ili da smo bar ovog Kulenovica iz Rudara doveli..

Ili da smo bar ovog Kulenovica iz Rudara doveli..
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 31 jul 2022, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Zazelite momku srecu za pocetak, vecina nema pojma ni ko je ni kako izgleda, a hajcate ko da je Benzema
-
- Kontakt:
Zabranit mu ove proslave golova 

E tek ces sad da pleses pizda ti materina
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.