Nisi ti daleko od istine uopšte. Već sam napisao, najveći razlog zašto je završio kod nas je riječ odnosno ispoštovan dogovor od strane njegove agencije. I, pretpostavljam, negativno iskustvo sa stokom sa koševskog istoka.Bradao1 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:14Ljudi da su htjeli doveli bi ga vjeruj mi, i oni i zrinjski i borac. Treba biti realan.lijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znam ga iz osnovnoskolskih dana, odlican momak i veliki Željovac. Prije 2 sezone je dosao u klub i jos nije dobio ozbiljnu priliku, kakvu poruku šaljemo ostalima u našem omladinskom pogonu nije ni čudo da mnogi idu kod anamo onih. Pogotovo u situaciji kad nam veznjaci glume centarforaRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:23Zašto se momku ne bi dala šansa prvotimca,ne može biti gori od kloca Dzenisa,sa Stilom iza sebe i garavima sa strana moze samo biti boljiHamza Jaganjca, mladi napadač Plavih, priključio se treninzima Željezničara.
Nakon što je doživio tešku povredu ruke na turniru na Zlatiboru, Jaganjac se oporavio i stavio na raspolaganje šefu struke Edisu Mulaliću.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 31 jul 2022, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Logicno bi bilo da bude neka rezervna opcija napadaca prve ekipe, i postepeno mu dozirati vrijeme ove sezone da stekne neko iskustvo. Ipak je to igrac kojeg naredne godine mozes koristiti kao u21. Mislim moras sad u njega uloziti, da bi imao neki benefit u buducnosti. Imam osjecaj da se kod nas gleda u zadnjem momentu, koji je igrac u21 i onda na hor ruk se gurne.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:23Zašto se momku ne bi dala šansa prvotimca,ne može biti gori od kloca Dzenisa,sa Stilom iza sebe i garavima sa strana moze samo biti boljiHamza Jaganjca, mladi napadač Plavih, priključio se treninzima Željezničara.
Nakon što je doživio tešku povredu ruke na turniru na Zlatiboru, Jaganjac se oporavio i stavio na raspolaganje šefu struke Edisu Mulaliću.
- dubioza144
- Kontakt:
Sad cemo bit jedina ekipa sa 4 igraca do 21 u prvih 11 samo zato sto se ova dvojica ne mogu racunat
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nema veće njuške u našem fudbalu od njega, možda jedino Husarić.lijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
Taj se ugradi u 5 od 6 ugovora a maleni ga idalje vole.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
kakav je vas komentar na mekićev odlazak na lavor i to u bordo duksu ? ja bih ovo sankcionisao taman da je 18 zrinji zabio a ne 1.
Mi smo Željini, Željo je naš !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Htjeli su pogotovo papak iz kaknjaBradao1 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:14Ljudi da su htjeli doveli bi ga vjeruj mi, i oni i zrinjski i borac. Treba biti realan.lijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
moSa ljoŽe
Kad je mog'o Đeko, moRe i Onmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:49kakav je vas komentar na mekićev odlazak na lavor i to u bordo duksu ? ja bih ovo sankcionisao taman da je 18 zrinji zabio a ne 1.

Meni je veci problem sto igrac sa 27 godina ne pruza nesto bolje partije od mladjih igraca. On bi fakticki treba da bude neki lider na sredini terena, a vise izgleda kao sporedni igrac.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:49kakav je vas komentar na mekićev odlazak na lavor i to u bordo duksu ? ja bih ovo sankcionisao taman da je 18 zrinji zabio a ne 1.
Brate jucer citam portale kao da Borussia dolazi a ne Sloga puno navijaca ... kontam ispod 20 hiljada nema sanse da ce ih biti kad sam vidio tribine

- manijacikonjic87
- Kontakt:
slazem se s tobom.. ali ovo je zestok kiks sto se mene tice..Tristan10 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:52Meni je veci problem sto igrac sa 27 godina ne pruza nesto bolje partije od mladjih igraca. On bi fakticki treba da bude neki lider na sredini terena, a vise izgleda kao sporedni igrac.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:49kakav je vas komentar na mekićev odlazak na lavor i to u bordo duksu ? ja bih ovo sankcionisao taman da je 18 zrinji zabio a ne 1.
hajde da je to neka jaca evropska tekma pa bih nekako i proguto ali ides u bordo duksu na lavor protiv usrane sloge.. strasna odluka moj nedime strasna odluka..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Slazem se.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:56slazem se s tobom.. ali ovo je zestok kiks sto se mene tice..Tristan10 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:52Meni je veci problem sto igrac sa 27 godina ne pruza nesto bolje partije od mladjih igraca. On bi fakticki treba da bude neki lider na sredini terena, a vise izgleda kao sporedni igrac.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:49kakav je vas komentar na mekićev odlazak na lavor i to u bordo duksu ? ja bih ovo sankcionisao taman da je 18 zrinji zabio a ne 1.
hajde da je to neka jaca evropska tekma pa bih nekako i proguto ali ides u bordo duksu na lavor protiv usrane sloge.. strasna odluka moj nedime strasna odluka..
-
- Kontakt:
Pa to je normalna praksa u svijetu, pa čak i ovdje. Pretražite posjete pitara na Grbavici i sve će vam se reći. A u isto vrijeme "skautira" 2 protivnika iz lige. Realno, glupo je i polemisati o ovome.
Željezničar za život cijeli!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mekića znam dugo, dugo godina tako da je on Željovac od glave do pete uvijek bio. To što je otišao na tekmu je njegovo pravo, isto kao što su onomad Rahmanović i ostali dolazili na Grbavicu da gledaju nas....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
vala libo me gdje je bio i u kojoj nike sb dukserici ,
veci problem su njegove igre koje su ispod prosjeka u zadnje vrijeme je apsolutno nevidljiv na terenu , iako je dao go protiv zrinje ocajna tekma mu je bila
veci problem su njegove igre koje su ispod prosjeka u zadnje vrijeme je apsolutno nevidljiv na terenu , iako je dao go protiv zrinje ocajna tekma mu je bila
Zvanicnoooo!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Otkud vam to da je bio na tekmi u bordo duksu?
Znam momka iz srednje, nikad nije bio Željovac koji ide na tekme, ali je bio simpatizer.. i stvarno mi ne ide u glavu da je takvo nešto uradio, pa makar i sa rajom da je išao da ih ispoštuje.
Za mene je u tom slučaju kazna jasna, raskid ugovora momentalno, pa da si Pol Skols.
Znam momka iz srednje, nikad nije bio Željovac koji ide na tekme, ali je bio simpatizer.. i stvarno mi ne ide u glavu da je takvo nešto uradio, pa makar i sa rajom da je išao da ih ispoštuje.
Za mene je u tom slučaju kazna jasna, raskid ugovora momentalno, pa da si Pol Skols.
- dubioza144
- Kontakt:
Ja nisam vidjo rahmanovica u duksu Želje da nas skautira 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nije ni Mekic bio u dukserici sarajeva, nego nike duks obicni.dubioza144 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:34Ja nisam vidjo rahmanovica u duksu Želje da nas skautira![]()
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 46 gostiju.