Stvarno odlična ekipa, mene su baš iznenadili. Tu svakako fali kvalitet za nešto više ali ako nastave ovako bit će par mjesta iznad crte.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Pa dobro vidi ja ponovo kazem drago mi je da ste svjesni da ste klub sadake i opstine, da se time ponosite.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:45Samo neka časte i trebaju.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:37I dalje smo mi daleko od vas kojima dadnu stadionLeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:17
''Prvenstveno želimo istaknuti da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar kroz smanjenu cijenu zakupa termina na terenima Koševa direktno podržavaju FK Sarajevo već godinama. Konkretno, FK Sarajevo umjesto 430.000 KM, koliko iznosi komercijalna cijena zakupa termina, uplaćuje 86.000 KM što znači da JU ''Centar za sport i rekreaciju'' i Općina Centar na godišnjoj razini samo kroz ovu aktivnost FK Sarajevo pomažu sa otprilike 350.000 KM. Kada to pomnožimo sa godinama korištenja dobijemo višemilijunske iznose kojima je ova lokalna zajednica, što direktno, što putem JU ''Centar za sport i rekreaciju'', podržala FK Sarajevo'', navodi se u priopćenju. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/predstavnici-olimpijskog-stadiona-razocarani-istupima-fk-sarajevo/280487
Mnogo li je...
"Općina Novo Sarajevo "časti" Željezničar sa 300.000 KM" - Plus vas znaju i "počastit" sa 300 000 maraka.
https://****/vijest/opcina-novo-sarajevo-casti-zeljeznicar-sa-300000-km/148396
![]()
Ja ne razumijem ovo pomaganje privatnog kluba, ali dobro, neka daju, bolje u Sarajevo negu u njihove guzice.
Općina Centar podržala FK Sarajevo s 200.000 KM, cifra bi mogla biti i veća
FK Sarajevo dobio 250.000 KM od Općine Centar

Ja sam recimo ocekivao da ce im trebat 10 kola dok se naviknu na PL al ocigledno to nije slucaj, dok recimo bojim se da ce se to igmanu desit, iako su po meni osjetno jaci i od leotara i sloge...dok skontaju sta, ko , kako bice prekasno i premalo bodova na njihovom kontu
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Opaaaa!! Ne krijemo vise ambicije! Ferari iz Zvornicke sa brazilcem i afrikancem ide po titulu!!svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:52Zeljovci
Pustite ba Pitare
Ako veceras dobijemo
Iako ja mislim da je bod dobar
Sa ovim krilima mi idemo na titulu
P.S.
Pozdrav za celavu lolu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- lijevapolutka
- Kontakt:
E kad već sve znaš, pitaj papka koliko je davao menadzeru keša na ruke.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:52Evo ovdje cu odgovoriti da ne pisem po vasoj temilijevapolutka je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:19Papak iz Kaknja, kopo je i rukama i nogama da nam otme igrača. Nije sve u parama hablesino kakanjska
Amoah nije taj Afrikanac kojeg je Hadzic najavio.To je jedan drugi momak takodjer iz Ghane i on potpisuje za koji dan
Kazem jos jednom,Amoaha mi uopste nismo kontaktirali sto je i Dudic neki dan potvrdio.Vi ste ludi ako mislite da bi izabrao vas prije nas.Cuj nije sve u parama hahahahhahaah
Jok bitnije je biti Sabljin vojnik i Zeljin ratnik.
moSa ljoŽe

lijepo se nazor smijati

sjecas li se ovih rijeci

Zadnja izmjena: Robust, dana/u 31 jul 2022, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Srbijanski neki saneri su vlasnici acra lionsa nekih tih i vi ste sa njima sad u nekim semama i ko god je govorio prije 15 dana da je Amoah vas bio je upravu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dobiješ ekipu koja je izdominirala prošlu sezonu u gostima, ukradeš fk sarajevu santosa i amoaha, jedina ekipa iz vrha koja će sve domaće utakmice igrat na svom stadionu, pri tome si drugi najtrofejniji klub u državi, multimilioner ulazi u klub u narednim danima. Normalno da idu na titulu. Biće ovo neizvijesna sezona.
Samo naprijed Saraj'vo!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
To sto bi neko volio vidjet nekog igrača u klubu za koji navija ne mora znacit da je on automatski kontaktiran i da se s njim pregovara, to ti je valjda jasno **** ga ti

Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 31 jul 2022, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Glup, gluplji, manijak, švrakino, merak.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ali ali to su igraci iz rudara koji je ispao u drugu ligi

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ne gotivim ni pitare ni zeljovce, al ovi zeljovci su stvarno nadmasili sve sa glupostima. Ja ne znam odakle oni crpe sve ove debilske izjave 

Volim tebe, više od sebe
nije problem nego sto vi sad se pravite ludi kao kad su pitari prozivali da amoah dodje kod vas , kad se izvade postovi šutite kao miševi.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:58To sto bi neko volio vidjet nekog igrača u klubu za koji navija ne mora znacit da je on automatski kontaktiran i da se s njim pregovara, to ti je valjda jasno **** ga tiEto i vi prizeljkujete titulu 9 godina pa to ne znaci kad se nakon sanjanja slavlja titule probudite da je te sezone osvajate
![]()
samo snaga argumenata

I ti si zaključio da ja ovim postom prizivam Amoaha?

To sam napisao jer je par borčevaca ovdje već vidjelo Fanima u Borcu u vrijeme kad smo mi imali probleme. I on, naravno, nije došao u Borac.
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-jak ... evo/428616
Zrinjskom smo skinuli dva igrača, ali strašnom željkanu (gdje su plate 800 km) nismo uspjeli. Hahahahahahahhahahaha
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sarajevo u prva dva kola pokazalo zavidnu uigranost, naročito po krilima.
Imaju dva super sastava tako da se već sad može reći, da će sve osim titule biti neuspjeh.
Sa ovakvim rosterom igrača i dosta lošiji treneri bi se borili za titulu tako da je Dudić na slatkim brigama.
Ipak, Sloga je sinoć napravila dosta grešaka čime je Sarajevu olakšala uvjerljivu pobjedu na kraju.
Imaju dva super sastava tako da se već sad može reći, da će sve osim titule biti neuspjeh.
Sa ovakvim rosterom igrača i dosta lošiji treneri bi se borili za titulu tako da je Dudić na slatkim brigama.
Ipak, Sloga je sinoć napravila dosta grešaka čime je Sarajevu olakšala uvjerljivu pobjedu na kraju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Stani, nije mi to jasno.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:47Pa dobro vidi ja ponovo kazem drago mi je da ste svjesni da ste klub sadake i opstine, da se time ponosite.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:45Samo neka časte i trebaju.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:37
I dalje smo mi daleko od vas kojima dadnu stadion
"Općina Novo Sarajevo "časti" Željezničar sa 300.000 KM" - Plus vas znaju i "počastit" sa 300 000 maraka.
https://****/vijest/opcina-novo-sarajevo-casti-zeljeznicar-sa-300000-km/148396
![]()
Ja ne razumijem ovo pomaganje privatnog kluba, ali dobro, neka daju, bolje u Sarajevo negu u njihove guzice.
Općina Centar podržala FK Sarajevo s 200.000 KM, cifra bi mogla biti i veća
FK Sarajevo dobio 250.000 KM od Općine Centar
![]()
Jel vi napadate općinu jer vama ne pomažu onoliko koliko vi mislite da treba?! I stalno kritikujete odnos grada, države prema vama. Nije mi sad jasno jeste li to i vi klub sadake ili sam ja to nešto loše skonto?
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Hej sta se sve po forumima priziva i zeli... Kad bi to bilo mjerodavno odosmo u tacku. Al ako je tebi/vama merak zajebavat navijace Sarajeva to sto je neko na forumu rekao svoju licnu zelju vezanu za dolazak nekog igrača u Sarajevo, a taj neko zavrsio u zelji ti zajebavaj, al zalosno je da ti/vam je to jedino na sta nas mozete "zajebavat"Robust je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:01nije problem nego sto vi sad se pravite ludi kao kad su pitari prozivali da amoah dodje kod vas , kad se izvade postovi šutite kao miševi.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:58To sto bi neko volio vidjet nekog igrača u klubu za koji navija ne mora znacit da je on automatski kontaktiran i da se s njim pregovara, to ti je valjda jasno **** ga tiEto i vi prizeljkujete titulu 9 godina pa to ne znaci kad se nakon sanjanja slavlja titule probudite da je te sezone osvajate
![]()
samo snaga argumenata![]()
a ne pitarskih kvazi humorističnih poskočica
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 31 jul 2022, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
To je sva radost sto im je ostala. Da se nadmecu s drugima svugdje mimo terena.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:00Ne gotivim ni pitare ni zeljovce, al ovi zeljovci su stvarno nadmasili sve sa glupostima. Ja ne znam odakle oni crpe sve ove debilske izjave![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel potpisao kamiondžijasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:30Predsjednik Sarajeva, Ismir Mirvić, oduševljen je poslije pobjede nad Slogom iz Doboja 4:2 u 3. kolu Premijer lige BiH.
On je na Instagramu objavi video sa utakmice, uz poruku:
- Kada su mi svi rekli da dižem ruke od Kluba, ja sam dizao tempo! Danas uživajte! Za ovo se živi! Sutra počinju pripreme za Posušje. Velika sedmica je ispred nas Bordo Nacijo, napisao je Mirvić.
![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ovom Sarajevu samo Zrinjski moze parirat, to je realnost. Ljudi imaju na svakoj poziciji 2 kvalitetna igraca, a sto je najbitnije svi mi se cine kao 100% fizicki spremni. Svi oni igraci na klupi bi bili standardni u prvih jedanaest 90% ekipa lige. Sloga sinoc odigrala jako dobru utakmicu. Oni ce ostat bez problema i cini mi se da su igrom daleko ispred moje Slobode.
Poredjenja radi samo
Dzafic na klupi (SSH - zavrsila kao druga ekipa lige)
Amoah "veliko pojacanje" (RP - ispali iz lige)
Ne uvlacim se pitarima, al realnost brate mili
Poredjenja radi samo
Dzafic na klupi (SSH - zavrsila kao druga ekipa lige)
Amoah "veliko pojacanje" (RP - ispali iz lige)
Ne uvlacim se pitarima, al realnost brate mili
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 31 jul 2022, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.