FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
F5 eto ga završeno i zvanično reko ja 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Meraak1921
- Kontakt:
kolezeljovac je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:26Mekića znam dugo, dugo godina tako da je on Željovac od glave do pete uvijek bio. To što je otišao na tekmu je njegovo pravo, isto kao što su onomad Rahmanović i ostali dolazili na Grbavicu da gledaju nas....
Ne pricaj nesto sto ne znas molim te. Mekic uvijek bio pitica, kao igrac mi se nikad nije ni svidjao, po meni mu nije mjesto u Želji. Poslije gola Zrinjskom sam pisao lose o njemu, jer je igrac za federlane, da ne bude razlog zbog pitarske tekme da ovako lose pisem o njemu
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mekić je s mnom trenirao prvo ranije u Olimpicu, pa kasnije smo isto skupa bili u Želji.... Jedino ako je lagao da je Željovac.... Ako ga znaš lično to bi trebao znati ... Sjećam se da smo ga napadali kad je s Travnikom pobjedio nas i poveo navijanje u svlačionici, pa se i vadio kasnije da nije mislio ništa loše i da je sam navijač Želje...Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:39kolezeljovac je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:26Mekića znam dugo, dugo godina tako da je on Željovac od glave do pete uvijek bio. To što je otišao na tekmu je njegovo pravo, isto kao što su onomad Rahmanović i ostali dolazili na Grbavicu da gledaju nas....
Ne pricaj nesto sto ne znas molim te. Mekic uvijek bio pitica, kao igrac mi se nikad nije ni svidjao, po meni mu nije mjesto u Želji. Poslije gola Zrinjskom sam pisao lose o njemu, jer je igrac za federlane
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- dubioza144
- Kontakt:
Obicni nike bordo duksHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:38Nije ni Mekic bio u dukserici sarajeva, nego nike duks obicni.dubioza144 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:34Ja nisam vidjo rahmanovica u duksu Želje da nas skautira![]()

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Grbavica je spremna za večerašnji susret sa Širokim Brijegom! Od ove utakmice imate mogućnost kupovine pića i grickalica na stadionu u organizaciji FK Željezničar. Prodajna mjesta postavljana su na svim tribinama.

Vidimo se od 19:00 sati!
Adem Ćatić, www.fkz.ba
Vidimo se od 19:00 sati!
- Meraak1921
- Kontakt:
Dosta vise o Mekicu, meni je drago sto je otisao, sad ga nece niko gotiviti, ja ga ne gotivim ko igraca otkako je dosao. Mekic out 

Joseph Amoah je novi fudbaler Željezničara 

"Pozdrav Željovci. Ja sam Amoah, sretno danas i vidimo se uskoro na Grbavici. Ćao, momci!", poruka je Amoaha.
Dvadesetogodišnji krilni fudbaler potpisao je jednogodišnji ugovor uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Joseph Amoah rođen je 1. januara 2002. godine u Gani. Prošao je omladinske selekcije Accra Lionsa i slovačkog Trencina, a u februaru 2021. godine dolazi u prijedorski Rudar.
U prošloj sezoni odigrao je 27 utakmica za Rudar na kojima je postigao sedam golova i dodao tri asistencije. Amoah će se u narednim danima priključiti ekipi.
"Pozdrav Željovci. Ja sam Amoah, sretno danas i vidimo se uskoro na Grbavici. Ćao, momci!", poruka je Amoaha.
Dvadesetogodišnji krilni fudbaler potpisao je jednogodišnji ugovor uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Joseph Amoah rođen je 1. januara 2002. godine u Gani. Prošao je omladinske selekcije Accra Lionsa i slovačkog Trencina, a u februaru 2021. godine dolazi u prijedorski Rudar.
U prošloj sezoni odigrao je 27 utakmica za Rudar na kojima je postigao sedam golova i dodao tri asistencije. Amoah će se u narednim danima priključiti ekipi.
Mekic je Zeljovac koliko i neka curica koha se voda s momkom koji navija za Zelju, pa i ona kaze da navija za isti klub. Sutra ce se vodati sa pitarom i navijat ce za Sarajevo.
Sjecam se kad smo ga dovodili, pola godine je postavljao neke uslove ko da je Dani Olmo, a na kraju je dosao vise radi nekih drugih stvari nego sto mu se dolazilo.
Prosle sezone je bio jedan od najboljih na terenu, nema govora, ove sezone je totalno van forme i ovako nesto si nije smio dopustiti. Postoje treneri, direktori, skauti, eventualno kapiten da “skautira” a ne on. Igrama je zasluzio klupu, a ovim potezom se, da se ja nesto pitam, zacementirao na njoj ili preselio na tribine. Samo ne znam za koje bi se tribine odlucio...
Sjecam se kad smo ga dovodili, pola godine je postavljao neke uslove ko da je Dani Olmo, a na kraju je dosao vise radi nekih drugih stvari nego sto mu se dolazilo.
Prosle sezone je bio jedan od najboljih na terenu, nema govora, ove sezone je totalno van forme i ovako nesto si nije smio dopustiti. Postoje treneri, direktori, skauti, eventualno kapiten da “skautira” a ne on. Igrama je zasluzio klupu, a ovim potezom se, da se ja nesto pitam, zacementirao na njoj ili preselio na tribine. Samo ne znam za koje bi se tribine odlucio...
- Meraak1921
- Kontakt:
Igrama je odavno zasluzio klupu pa i tribine, a sto se tice sezone prosle, vise je utakmica bilo u kojim je bio los nego dobar, to sto je zabio gol a izgubio 12 lopti? Yebo te taj igracCorcaigh je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:51Mekic je Zeljovac koliko i neka curica koha se voda s momkom koji navija za Zelju, pa i ona kaze da navija za isti klub. Sutra ce se vodati sa pitarom i navijat ce za Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ma **** sve nek je KANA konacno ubo nesto.
zlobnici bi rekli da i corava koka ubode nekad neko zrno

- kolezeljovac
- Kontakt:
Neće na dobro, iskreno tek me sad strah.

Zar nije onaj stoper Emrah sa H. nesto poveo navijanje?kolezeljovac je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:42Mekić je s mnom trenirao prvo ranije u Olimpicu, pa kasnije smo isto skupa bili u Želji.... Jedino ako je lagao da je Željovac.... Ako ga znaš lično to bi trebao znati ... Sjećam se da smo ga napadali kad je s Travnikom pobjedio nas i poveo navijanje u svlačionici, pa se i vadio kasnije da nije mislio ništa loše i da je sam navijač Želje...Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:39kolezeljovac je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:26Mekića znam dugo, dugo godina tako da je on Željovac od glave do pete uvijek bio. To što je otišao na tekmu je njegovo pravo, isto kao što su onomad Rahmanović i ostali dolazili na Grbavicu da gledaju nas....
Ne pricaj nesto sto ne znas molim te. Mekic uvijek bio pitica, kao igrac mi se nikad nije ni svidjao, po meni mu nije mjesto u Želji. Poslije gola Zrinjskom sam pisao lose o njemu, jer je igrac za federlane
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NerminFatic
- Kontakt:
Gdje zavrsi Emrah, nije valjda bez kluba? Vrlo solidan stoper za Igman i slicne klubove.bhsport je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:16Zar nije onaj stoper Emrah sa H. nesto poveo navijanje?kolezeljovac je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:42Mekić je s mnom trenirao prvo ranije u Olimpicu, pa kasnije smo isto skupa bili u Želji.... Jedino ako je lagao da je Željovac.... Ako ga znaš lično to bi trebao znati ... Sjećam se da smo ga napadali kad je s Travnikom pobjedio nas i poveo navijanje u svlačionici, pa se i vadio kasnije da nije mislio ništa loše i da je sam navijač Želje...Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:39
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@robust,kole ,voltorn..
Strah me da nije lazno sinhronizovao momku glas. Znate da je expert za sifre i lazno predstavljanje hahahahaha.
Kad ovo vidi p opusio sam ga. Hajde KANA to be continue
Strah me da nije lazno sinhronizovao momku glas. Znate da je expert za sifre i lazno predstavljanje hahahahaha.
Kad ovo vidi p opusio sam ga. Hajde KANA to be continue
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.