NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 31 jul 2022, 01:54

harden je napisao/la:
31 jul 2022, 01:34
Iceplayer je napisao/la:
31 jul 2022, 01:16
Hoću da ti kažem tih 20k jedva može pokriti taj mjesec na oči da izađe.
Ma ja hocu da kazem da su znali da moraju njemu platiti i nisu opet, a imali su kad.

I nemoj majke ti pokusavati opravdati sredstva i njihovo trosenje :crazy:
Ne opravdavam ja nikog, nego realni troškovi svakog kluba u ovoj ligi, a ono što dođe od grada je na kapaljku plus na to se nadoveže stranačka korupcija i normalno da imaš stanje da je 90% ugovora u ovoj ligi amaterski.
Sad ganjanje pravde na grbači Jedinstva neće donijeti nikakav pomak ovoj ligi.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 31 jul 2022, 01:58

InatSilniBosanski je napisao/la:
31 jul 2022, 01:42
harden je napisao/la:
31 jul 2022, 01:34
Iceplayer je napisao/la:
31 jul 2022, 01:16
Hoću da ti kažem tih 20k jedva može pokriti taj mjesec na oči da izađe.
Ma ja hocu da kazem da su znali da moraju njemu platiti i nisu opet, a imali su kad.

I nemoj majke ti pokusavati opravdati sredstva i njihovo trosenje :crazy:
ma upravu je harden 100% Bgm, uostalom zasto je potpisan profi ugovor sa njim nema opravdanja za nista za ovo se odavno znalo, liga ti pocinje za 2 sedmice . .. uzas
Ma sve stoji, ali ovo je cirkus liga...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 jul 2022, 02:48

Ma brate ne ljuti se pises bezveze stvari, neka je cirkus liga, Jedinstvo je najveci cirkus u ligi... Moje odnosno nase je al nemam problem da kazem to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 31 jul 2022, 07:55

Jedinstvo moze spasiti samo neko sa strane ko nema veze s ovim hostaplerima gradskim, ko ima ogroman kapital da ulozi i da se halali s njim, neko ko voli nogomet, ne nuzno Jedinstvo nego nogomet i ko je ambiciozan da nesto napravi, a takvog covjeka je jako tesko naci, kada ih je i bilo kroz proslost nije nikad moglo doci do dogovora jer su gradski lopovi i olosi umjesali prste i nije bilo moguce doci do dogovora.

Znaci samo jak biznismen, poduzetnik i odrijesene ruke, poplacati svima kojima se duguje i jedna marka iz tog prokletog kluba, a onda dovesti prave ljude i strukturu napraviti da to lici na jedan klub, a ne na ovu rusevinu. Ne dopustiti nikom iz proslosti u zadnjih 30 godina ko je radio u klubu da radi ponovo, popraviti infrastrukturu u klubu, igracima ponuditi uslove za rad normalne, a ne ovo sranje. Omladinski pogon i sirenje na kanton, napraviti bazu nogometa i skupljati talente kojih ima po kantonu ali ne znaju s njima. Vratit na kraju navijace kojih takoder ima ali je odavno svima muka.

Bez covjeka s ogromnim kapitalom i velikom zeljom nema nista od Jedinstva, na ovaj nacin s uvijek istim probisvijetima i gradom na celu koji nema viziju niti zelju nema nista, Jedinstvo ce trunuti polako sve vise i vise...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 31 jul 2022, 15:46

SoloControTutti je napisao/la:
31 jul 2022, 07:55
Jedinstvo moze spasiti samo neko sa strane ko nema veze s ovim hostaplerima gradskim, ko ima ogroman kapital da ulozi i da se halali s njim, neko ko voli nogomet, ne nuzno Jedinstvo nego nogomet i ko je ambiciozan da nesto napravi, a takvog covjeka je jako tesko naci, kada ih je i bilo kroz proslost nije nikad moglo doci do dogovora jer su gradski lopovi i olosi umjesali prste i nije bilo moguce doci do dogovora.

Znaci samo jak biznismen, poduzetnik i odrijesene ruke, poplacati svima kojima se duguje i jedna marka iz tog prokletog kluba, a onda dovesti prave ljude i strukturu napraviti da to lici na jedan klub, a ne na ovu rusevinu. Ne dopustiti nikom iz proslosti u zadnjih 30 godina ko je radio u klubu da radi ponovo, popraviti infrastrukturu u klubu, igracima ponuditi uslove za rad normalne, a ne ovo sranje. Omladinski pogon i sirenje na kanton, napraviti bazu nogometa i skupljati talente kojih ima po kantonu ali ne znaju s njima. Vratit na kraju navijace kojih takoder ima ali je odavno svima muka.

Bez covjeka s ogromnim kapitalom i velikom zeljom nema nista od Jedinstva, na ovaj nacin s uvijek istim probisvijetima i gradom na celu koji nema viziju niti zelju nema nista, Jedinstvo ce trunuti polako sve vise i vise...
ta prica se slusa vec 20 godina takav ne postoji niti je postojao kada, zasto bi neko ulozio privatni kapital u Jedinstvo, ma opcenito u Bh. sport kad prvo nemas zakona o sportu u kome potencijalni investitor stiti svoja prava.

od toga nikad nece biti nista, realna je prica da grad ugasi klub ili stane 1000% iza kluba, da se formira jak upravni odbor nadje vec jednom generalni sponzor plus ostali sponzori, ali ni od toga nema nista, kao ni od kretanja iz najnizeg ranga, bar deset narednih godina vrtit cemo se u ovoj kaljuzi nazalost.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 jul 2022, 22:22

Takvog nema, ne treba mastati o tome. Sto bi neko sa strane bacio pare u bunar? Niko sa strane ne voli klub toliko, a da ulozi pare nece ih vratiti 15 godina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 01 avg 2022, 05:07

Iceplayer je napisao/la:
25 jul 2022, 01:22
Dragons007 je napisao/la:
25 jul 2022, 00:10
Na svakoj stranici kluba sve pametolozi i stručnjaci
Uključite se i pomozite svom klubu selektori
Nismo stranački obojani, pa nismo kompetentni :)
Griješiš ! Pljuvači uhvatite se za dzep

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 01 avg 2022, 14:32

01 avg 2022, 05:07
Iceplayer je napisao/la:
25 jul 2022, 01:22
25 jul 2022, 00:10
Na svakoj stranici kluba sve pametolozi i stručnjaci
Uključite se i pomozite svom klubu selektori
Nismo stranački obojani, pa nismo kompetentni :)
Griješiš ! Pljuvači uhvatite se za dzep
sta koji qurac pametujes kad ne poznajes situaciju, uzivaj bolan eto ulazi Zvijezda u Pl
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 avg 2022, 14:56

31 jul 2022, 15:46

ta prica se slusa vec 20 godina takav ne postoji niti je postojao kada, zasto bi neko ulozio privatni kapital u Jedinstvo, ma opcenito u Bh. sport kad prvo nemas zakona o sportu u kome potencijalni investitor stiti svoja prava.

od toga nikad nece biti nista, realna je prica da grad ugasi klub ili stane 1000% iza kluba, da se formira jak upravni odbor nadje vec jednom generalni sponzor plus ostali sponzori, ali ni od toga nema nista, kao ni od kretanja iz najnizeg ranga, bar deset narednih godina vrtit cemo se u ovoj kaljuzi nazalost.
Upravo ovo boldano,,, zasto da netko ulaze svoje Pare i onda dode Hamdo nabije mu pepeljaru u usta i covjek ne smije nista reci.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 01 avg 2022, 16:45

GG3 je napisao/la:
01 avg 2022, 14:56
31 jul 2022, 15:46

Upravo ovo boldano,,, zasto da netko ulaze svoje Pare i onda dode Hamdo nabije mu pepeljaru u usta i covjek ne smije nista reci.
me nije bitan ni Hamdo ni Suhret ni niko ponaosob, zasto bih neko ko ima pare dosao i ulozio ih u Jedinstvo :?:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 01 avg 2022, 16:53

Nije problem Jedinstvo kao klub, ima renome neki,bazu simpatizera, kanton od 300 000 ljudi....
Ali i kada dodje taj xy,njemu treba para kao da kupuje, ili ulaze u minimum Real Betis.....nerealne cifre za BiH uslove samo da "udje "a gdje dalje.....Jedinstvo je moglo prije par godina rjesiti svoj status (na duze staze)ali visi interesi u i oko kluba jbg.
Bolje njemu i 200 maraka mjesecno guzovace nego Jedinstvo u PL ,normalan stadion i td i td...Nas mentalitet je cudo nevidjeno.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 avg 2022, 17:08

Ma mi se na kantonu mozemo samo Futsalu posvetit i mozda da imamo 1 ili 2 Kluba , a posto smo daleko od odstatka federacije ne isplati se nikom igrat 2 Ligu federacije, pa ni 1 Ligu F.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 avg 2022, 02:00

FKBilder je napisao/la:
01 avg 2022, 16:53
Nije problem Jedinstvo kao klub, ima renome neki,bazu simpatizera, kanton od 300 000 ljudi....
Ali i kada dodje taj xy,njemu treba para kao da kupuje, ili ulaze u minimum Real Betis.....nerealne cifre za BiH uslove samo da "udje "a gdje dalje.....Jedinstvo je moglo prije par godina rjesiti svoj status (na duze staze)ali visi interesi u i oko kluba jbg.
Bolje njemu i 200 maraka mjesecno guzovace nego Jedinstvo u PL ,normalan stadion i td i td...Nas mentalitet je cudo nevidjeno.
Koliko znam bile su dvije ponude, obje su propale...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 avg 2022, 02:10

harden je napisao/la:
31 jul 2022, 02:48
Ma brate ne ljuti se pises bezveze stvari, neka je cirkus liga, Jedinstvo je najveci cirkus u ligi... Moje odnosno nase je al nemam problem da kazem to.
Ma brate jeste Jedinstvo cirkus i u dubiozi evo 15 godina, ali sve i jedan klub u BiH funkcioniše na taj način čak i u PL, ali FIFA se je našla pokazat nad Jedinstvom. Pa što savez ne udare zbog štimanja titule Borcu pa ono prošle sezone je bilo smiješno gledat...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 avg 2022, 13:33

Iceplayer je napisao/la:
02 avg 2022, 02:10
harden je napisao/la:
Ma brate jeste Jedinstvo cirkus i u dubiozi evo 15 godina, ali sve i jedan klub u BiH funkcioniše na taj način čak i u PL, ali FIFA se je našla pokazat nad Jedinstvom. Pa što savez ne udare zbog štimanja titule Borcu pa ono prošle sezone je bilo smiješno gledat...
ma nije brate vas svi ima klubova koji su jako lijepo organizovani tipa Posusje mi se svida, ogroman napredak u 3 godine, pogledaj marketing, ekipu ma sve, isto na celu kluba nije ruski tajkun sa pusotinama po svijetu vec je kljuc u organizaciji, jak generalni, dosta manjih sponzora i maksimalna podrska lokalne zajednice. Taj sponzor moze biti itekako znacajan pogledaj primjer Zelje koji je za generalnog sponzora nasao CaizCoin i potpisao brutalan ugovor, takvi strani sponzora ima, ali glupo je uopste o tome pricati sigurno da Zuhdo Islamovic ih ne moze pronaci sve da su u Brekovici.

Jedinstvo je sinonim za lopovluk zadnjih godina na sve moguce nacine i treba tome jednom stati u kraj, mada i tvoja prica stoji 100%. Ja se nadam boljim danima, ali sve manje vjerujem i njih
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 avg 2022, 15:19

02 avg 2022, 13:33
Iceplayer je napisao/la:
02 avg 2022, 02:10
harden je napisao/la:
ma nije brate vas svi ima klubova koji su jako lijepo organizovani tipa Posusje mi se svida, ogroman napredak u 3 godine, pogledaj marketing, ekipu ma sve, isto na celu kluba nije ruski tajkun sa pusotinama po svijetu vec je kljuc u organizaciji, jak generalni, dosta manjih sponzora i maksimalna podrska lokalne zajednice. Taj sponzor moze biti itekako znacajan pogledaj primjer Zelje koji je za generalnog sponzora nasao CaizCoin i potpisao brutalan ugovor, takvi strani sponzora ima, ali glupo je uopste o tome pricati sigurno da Zuhdo Islamovic ih ne moze pronaci sve da su u Brekovici.

Jedinstvo je sinonim za lopovluk zadnjih godina na sve moguce nacine i treba tome jednom stati u kraj, mada i tvoja prica stoji 100%. Ja se nadam boljim danima, ali sve manje vjerujem i njih
Ma da ima primjera i Tuzla City radi fino, ali evo pogledaj Želju igrača bruku bez plate bilo prije sezonu, dvije, Osimu dugovali 400k pa nisu dobili zabranu od FIFE.
Ne želim da me raja na forumu shvati krivo ne branim nikoga i žao mi je momaka koji nisu isplaćeni i trebaju biti isplaćeni. Ali ova kazna FIFE samo će biti kao primjer svim klubovima u federalnoj da ne daju veća prava igračima. Jer umjesto da se rješava problem lige samo je Jedinstvo na cjedilu, a mi ćemo svi gledati 15 kola patnje...

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 03 avg 2022, 06:19

Dragi ljudi, nažalost NKJ nikad nisu vodili “zdravi” ljudi i ljudi koji znaju posao. Uvijek ga vode gradske protuhe koje misle da sve mogu postići na “ho-ruk” a ne temeljitim i stručnim radom. A kad im se obratiš da BESPLATNO pomogneš, bivaš izignorisan i ispadneš budala. Desilo mi se 100x, pa evo i pred ovu sezonu. Prvo treba sam sebi priznati da NKJ nije nikakav “sveti” niti “kultni” klub, jednostavno je klub iz jednog od najvećih gradova u BiH i to mu je jedina prednost koju ne iskorištava posljednjih 15 godina. Jerinstvo se predstavlja lažnom godinom osnivanja, koristi najmanje 4 različite verzije klubskog grba u isto vrijeme, treba ozbiljan rebranding i preustroj, a “uspjesi” koji su realno smijesni su se desili sada vec predavno da bi se za njih hvatalo. MI MORAMO ISPOČETKA GRADITI NAŠU PRIČU I TO NIJE SRAMOTA!!! Kad je to mogao Velez, Celik…mozemo i moramo i mi. I Jedinstvu ne treba covjek/ljudi s parama, nego covjek/ljudi koji znaju posao i naci/stvoriti pare.

[Edit:] Screenshotovi su greskom postavljeni od posljednjeg prema prvom.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 avg 2022, 12:52

Chevalier je napisao/la:
03 avg 2022, 06:19
Dragi ljudi, nažalost NKJ nikad nisu vodili “zdravi” ljudi i ljudi koji znaju posao. Uvijek ga vode gradske protuhe koje misle da sve mogu postići na “ho-ruk” a ne temeljitim i stručnim radom. A kad im se obratiš da BESPLATNO pomogneš, bivaš izignorisan i ispadneš budala. Desilo mi se 100x, pa evo i pred ovu sezonu. Prvo treba sam sebi priznati da NKJ nije nikakav “sveti” niti “kultni” klub, jednostavno je klub iz jednog od najvećih gradova u BiH i to mu je jedina prednost koju ne iskorištava posljednjih 15 godina. Jerinstvo se predstavlja lažnom godinom osnivanja, koristi najmanje 4 različite verzije klubskog grba u isto vrijeme, treba ozbiljan rebranding i preustroj, a “uspjesi” koji su realno smijesni su se desili sada vec predavno da bi se za njih hvatalo. MI MORAMO ISPOČETKA GRADITI NAŠU PRIČU I TO NIJE SRAMOTA!!! Kad je to mogao Velez, Celik…mozemo i moramo i mi. I Jedinstvu ne treba covjek/ljudi s parama, nego covjek/ljudi koji znaju posao i naci/stvoriti pare.

[Edit:] Screenshotovi su greskom postavljeni od posljednjeg prema prvom.

slika

slika

slika

slika

slika

slika
hajd javi ako dobijes odgovor, jako fino sa tvoje strane ja sam istom Cigi hiljadu puta govorio za te dresove, to je najlaksi nacin zarade tako zaraduje sve i jedan klub na svijetu pocevsi od Bayerna, Chelsea, pa do Zelje, Sarajeva i vjerovao il ne Famosa iz Hrasnice.

nama upravo treba reset, o tome nema price uvijek ima nas koji smo tu za klub.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 03 avg 2022, 14:01

Ne mislim da cu dobiti odgovor, davno sam ga trebao dobiti. Cak sam pisao Cigi da mu kaze da pogleda poruke i nista.

Sto je najgluplje nalete i pare u NKJ ali se lose iskoriste. Cigo mi je sam rekao da ima 3000 KM za opremu i oni kupe Giovovu genericku preko koje se lijepe grbovi i sranja, a sa No1 za te pare pravis top pricu. Jednostavno ljudi ne znaju i gotovo.

Klub je na nivou seoskog nogometa, a sam brend vise nije dovoljno jak da se sam prodaje.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 avg 2022, 14:09

Chevalier je napisao/la:
03 avg 2022, 14:01
Ne mislim da cu dobiti odgovor, davno sam ga trebao dobiti. Cak sam pisao Cigi da mu kaze da pogleda poruke i nista.

Sto je najgluplje nalete i pare u NKJ ali se lose iskoriste. Cigo mi je sam rekao da ima 3000 KM za opremu i oni kupe Giovovu genericku preko koje se lijepe grbovi i sranja, a sa No1 za te pare pravis top pricu. Jednostavno ljudi ne znaju i gotovo.

Klub je na nivou seoskog nogometa, a sam brend vise nije dovoljno jak da se sam prodaje.
pa znas kako da Man Utd kultni engleski klub prozivljava sve ovo sto prozivljava nase Jedinstvo 30 godina izgubio bi kult. Za tu GIVONA opremu ko je nabavio je glup ko ****, rekao sam tu i u restoranu kad sam bio, svi su se razocarali prvo izgledom dresa i crnom bojom, ma fuj, uostalom cilj je da prodajes dresove i tako donosis dobit klubu.

moj ti je savjet posto vidim da imas iskrene namjere da se javis Adiju Abdihodzicu na FB, ja vjerujem da ce ti on makar odgovoriti, ako ni to ne uspije javi se meni ovdje da okrenem par brojeva, nije ok ako neko nudi pomoc svom klubu iz ciste ljubavi da mu se ni ne odgovori.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 3 gosta.