Ispraviš me i demantuješ umjesto posta koji ne sadrži ništa.
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa imaju 9 reprezentativaca Kazahstana, svi znamo sta su radili protiv nas, Ukrajinaca, Finaca, smlatili kuci Slovacku itd, Tobol u zadnjoj liniji ima 4 standardna reprezentativca i Tomasevica koji igra za CG, protiv Fernecvarosa remi izvukli kuci, sve u svemu nezgodna ekipa.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 31 jul 2022, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' i onda primili 5 a prošle godine 6 komada. Ako prođu Zrinjski to će im biti najveći uspjeh u historiji. Nezgodna ekipa svakako ali ne treba zaboraviti da je ovo borba za play-off a da je Tobol bila najpoželjnija ekipa iz one podgrupe ako se ne varam. Zrinjski ni slučajno ne treba podcijeniti a ovo je prava ekipa da se boriš za taj play-off gdje su isto tako ok ekipe koje itekako možeš proći.Aduka87 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:55Pa imaju 9 reprezentativaca Kazahstana, svi znamo sta su radili protiv nas, Ukrajinaca, Finaca, smlatili kuci Slovacku itd, Tobol u zadnjoj liniji ima 4 standardna reprezentativca i Tomasevica koji igra za CG, protiv Fernecvarosa remi izvukli kuci, sve u svemu nezgodna ekipa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
2.8.
.....nisam te presto voljeti.....
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: PeljtoIrfan, dana/u 02 avg 2022, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sve stoji, ali brate bili su prvaci pored astane,kairata i aktobea i ne mozes ih podcjeniti nikako, a svi znamo sta je astana radila prijasnjih godina..MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:06Jes' i onda primili 5 a prošle godine 6 komada. Ako prođu Zrinjski to će im biti najveći uspjeh u historiji. Nezgodna ekipa svakako ali ne treba zaboraviti da je ovo borba za play-off a da je Tobol bila najpoželjnija ekipa iz one podgrupe ako se ne varam. Zrinjski ni slučajno ne treba podcijeniti a ovo je prava ekipa da se boriš za taj play-off gdje su isto tako ok ekipe koje itekako možeš proći.Aduka87 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:55Pa imaju 9 reprezentativaca Kazahstana, svi znamo sta su radili protiv nas, Ukrajinaca, Finaca, smlatili kuci Slovacku itd, Tobol u zadnjoj liniji ima 4 standardna reprezentativca i Tomasevica koji igra za CG, protiv Fernecvarosa remi izvukli kuci, sve u svemu nezgodna ekipa.
.....nisam te presto voljeti.....
Da,samo što su Hrvati(a vjerovatno i Srbi)prepisali prije 700 godina,a neki se sjetili(bošnjaci/muslimani)tek sad.Postavlja se pitanje zašto nisu i oni prije.Odgovor je logičan,zato što nisu tada živjeli na ovim prostorima do dolaska osmanlija!

Ps.Možeš mi ispravljati postove ali ne možeš povijest!
Srebrenko je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:11Da,samo što su Hrvati(a vjerovatno i Srbi)prepisali prije 700 godina,a neki se sjetili(bošnjaci/muslimani)tek sad.Postavlja se pitanje zašto nisu i oni prije.Odgovor je logičan,zato što nisu tada živjeli na ovim prostorima do dolaska osmanlija!![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ukoliko poznajes povijest mozes li mi reci ciji je rjecnik najstariji na Balkanu?Srebrenko je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:11
Da,samo što su Hrvati(a vjerovatno i Srbi)prepisali prije 700 godina,a neki se sjetili(bošnjaci/muslimani)tek sad.Postavlja se pitanje zašto nisu i oni prije.Odgovor je logičan,zato što nisu tada živjeli na ovim prostorima do dolaska osmanlija!![]()
Šta kaže, 700 godina.
Level mitomanije, falsifikovanja i izmišljotina kakav i priliči komšijama.

Level mitomanije, falsifikovanja i izmišljotina kakav i priliči komšijama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
He he, miki he he.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Hahaha, e **** ti mater, a ja ti se još fino javljao na pp ranije. Mrš u **** materinu smeće jednoSrebrenko je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:11Da,samo što su Hrvati(a vjerovatno i Srbi)prepisali prije 700 godina,a neki se sjetili(bošnjaci/muslimani)tek sad.Postavlja se pitanje zašto nisu i oni prije.Odgovor je logičan,zato što nisu tada živjeli na ovim prostorima do dolaska osmanlija!![]()

Samo za naseg Srebrenka:
Prvi rječnik bosanskog jezika napisao je Muhamed Hevaije Uskufija 1631.godine, dakle 187 godina prije prvog srpskog rječnika.
Prvi rječnik srpskog jezika napisao je Vuk Stefanović Karadžić 1818.godine. Srpski rječnik je nastao tako što je Vuk Karadžić prepisao bosanski rječnik. Taj rječnik Vuka Karadžića pisan je na ijekavici, i ono što je zanimljivo zove se rječnik, a ne rečnik kako danas Srbi izgovaraju.
Pa ti procitaj ko je prepisao,a ko nije
Prvi rječnik bosanskog jezika napisao je Muhamed Hevaije Uskufija 1631.godine, dakle 187 godina prije prvog srpskog rječnika.
Prvi rječnik srpskog jezika napisao je Vuk Stefanović Karadžić 1818.godine. Srpski rječnik je nastao tako što je Vuk Karadžić prepisao bosanski rječnik. Taj rječnik Vuka Karadžića pisan je na ijekavici, i ono što je zanimljivo zove se rječnik, a ne rečnik kako danas Srbi izgovaraju.
Pa ti procitaj ko je prepisao,a ko nije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam tko je uopće spominjao riječnik,bila je tema pismo,ali dobro....DamirT je napisao/la: ↑31 jul 2022, 19:55Samo za naseg Srebrenka:
Pa ti procitaj ko je prepisao,a ko nije![]()
Kada si se već potrudio ovako lijepo citirati tekst,zaboravio si napomenuti da je pisan na latinici(pismo koje su već koristili Hrvati i Srbi u Bosni,prije dolaska turskih osvajača 1463g.) i da se taj riječnik koji je napisan 1631g.(znači nakon 170 god.vladanja turaka u Bosni,a vladali su 500 god.)zapravo zvao tursko-bosanski riječnik!
Ne bih ulazio u daljnju polemiku niti imam namjeru nekoga uvrijediti,jer vidim da su se neki našli uvrijeđeni,mada ne znam zbog čega,samo sam iznio povijesne činjenice!
Laku noć....
Je li ovo ovaj intelektualac pomiješao jezik i pismo?
Kakvi krembili ovdje pišu, ovo nisu istine.
Kakvi krembili ovdje pišu, ovo nisu istine.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kad je izvlačenje ?