Prefurali 7200

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svi jedva cekamo slijedecu utakmicu na Kosevu. Ko je dosao sinoc sigurno ce opet doci
To bi bilo najlogicnije. Odradimo jos te dvije tekme na Kosevu i nek pocnu sa rekonstrukcijom
A i ovaj rezervni ima takodjer 1 gol i jednu asistenciju.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 jul 2022, 14:15Tri napadača imamo, a onaj što meda ne može ima zasad gol i asistenciju već u dva nastupa.
Ja se ne sjecam da je imenovao igraca kojeg dovodimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:44Afrikanac stize vrlo brzo
Dudic je rekao da nema vise dovodjenja igraca prema naprijed.Znaci sa krilima,napadacem i prednjim veznim smo zavrsili za ovaj rok.
Hadzija je naglasio da ce Abubakar biti zadnje pojacanje i da njegovim dovodjenjem zavrsavamo rok.Volio bi da se jos jedan golman doveo ali eto.
Objavio je neko na fb kako je Abubakar odgovorio na instagram da dolazi kod nascookiech je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:34Ja se ne sjecam da je imenovao igraca kojeg dovodimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:44Afrikanac stize vrlo brzo
Dudic je rekao da nema vise dovodjenja igraca prema naprijed.Znaci sa krilima,napadacem i prednjim veznim smo zavrsili za ovaj rok.
Hadzija je naglasio da ce Abubakar biti zadnje pojacanje i da njegovim dovodjenjem zavrsavamo rok.Volio bi da se jos jedan golman doveo ali eto.
Spiker i Feđa su tako rekli pa sad..
Rekao Dudic na presu da igramo
To bi idealno bilo, ako ova neka euforija se nastavi ove 2 tekme onda bi raje i u Zenicu privukloNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:51Rekao Dudic na presu da igramo
Mogu onda sacekati jos 3-4 dana i da sa Tuzlom odigramo na Kosevu(mislim da ce tako i biti).Onda neka rade sta hoce.Fulili bi na Kosevu: Slobodu,Leotar,Siroki i Borac
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, bvsic, Evander, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Sanchez87hz, Serha i 60 gostiju.