Odbit ce mu decembarskuIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:41Ee bi ga puno zajebao tom kaznom... On bi Mekica iznenadio i zajebao da mu kaze da ce dobit platu![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NEMA NAZAD
holyman je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:54Odbit ce mu decembarskuIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 16:41Ee bi ga puno zajebao tom kaznom... On bi Mekica iznenadio i zajebao da mu kaze da ce dobit platu![]()
![]()

to je taj nivo humora

- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ti je to sinoć trebalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahahahahahahaha naruzi ga
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bravo decko. Tim vise . To je ljubav i na takav stadion doci i ispratiti voljeni klub. Vi eto imate uredjen stadion i pokriven pa vas nikad nema vise od nas. Mozda u ponekim tekmama ali govorim konkretno o uslovima stadiona pa je opet razlika u par deka.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:49Zaista me raduje sinoćnja posjeta na opštinskom stadionu. Umjetnost je dovući navijače na naše terene, a još je veća umjetnost dovući navijače na opštinski stadion koji se raspada i zaista se mora odati priznanje Upravi FK Sarajevo kad su uspjeli animirati publiku za neku običnu utakmicu.
Znate, nije isto dovući publiku na uredan stadion, sa toaletima koji funkcionišu, čistim stolicama i različitom ponudom, u odnosu na recimo stadion gdje ti se armatura može zabosti u mozak i gdje možeš propasti kroz beton, uz smrdljive toalete, izvore najstrašnijih zaraza i boleščina. Zato se treba cijeniti ova posjeta od sinoć.
joj instagram mambi grob te yebo hahahahahahahh
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Al nam kone najavljuju ovog Amoaha kao birvaktile Sinana Ramovica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Virto sakupljač karata, sve karte nam slikao ali stidan nece da nam uslika onu sa Budućnost - Celtic 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jos ako Kova ode u Benficu,kone valjal sta Benfica jestel zadovoljni?
Samo a pozelim srecu Listicanima,protiv poganih skretnicara !!
treba uživati u harmoničnoj atmosferi pri dodiru lopte Mekića, također i sočnim psovkama sa zapada kojih ne manjka.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Meraak1921
- Kontakt:
Znas i sam da se ne moze porediti, Amoah i Santos najbrzi igraci lige, ovaj zna zabit gol,ovaj zna driblat, vicemo kako ce izgledati..ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 18:04Al nam kone najavljuju ovog Amoaha kao birvaktile Sinana Ramovica
Ne rise balavac, prvi si svršavao kada vam je došao. Mada ja ne vidim ništa loše u tome , što je momak pogledao utakmicu. Ne možeš čovjeku ograničiti život zato što igra za vas.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 15:51Brate nije ovo ofirno, ovo je od srca, jos bih vam platio da ga uzmete![]()
Nikad ne mjesam i nikad ne treba mjesati politiku i nesportske aktivnosti sa sportom.
A stvarno ne vidim po cemu bi novosarajlije bile moje. Ja s njima nista nemam i ne zelim imati.
Zelim im sve sto bi im majka pomislila

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što nije bio press?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sjetim se u vakat kad su pričali Kova i Kjosevski u pet deka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 18:10Jos ako Kova ode u Benficu,kone valjal sta Benfica jestel zadovoljni?

Samo naprijed Saraj'vo!
Za sve vas koji Tuzlu ne poštujete koliko bi trebalo, poslušajte šta vam kaže pametniji od nas:

Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 31 jul 2022, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Balorda, ErosViverosViv i 38 gostiju.