FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stilić, Dženis i Edis. Tim redom.
Mekić - katastrofa. Blago rečeno katastrofa.
Prelomni trenutak je Dženisovo seljačko udaranje i žuti karton. Tu smo se pogubili, nekih glupih žutih kartona dobili, umrtvila se utakmica i to je to. Najjednostavnija taktika za utakmicu protiv nas na Grbavici u zadnjih 5 godina.
Moj Semire, je li te bar malo sramota? 3 kola - 5 zicera...
Mekić - katastrofa. Blago rečeno katastrofa.
Prelomni trenutak je Dženisovo seljačko udaranje i žuti karton. Tu smo se pogubili, nekih glupih žutih kartona dobili, umrtvila se utakmica i to je to. Najjednostavnija taktika za utakmicu protiv nas na Grbavici u zadnjih 5 godina.
Moj Semire, je li te bar malo sramota? 3 kola - 5 zicera...
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 31 jul 2022, 21:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar za život cijeli!
- Meraak1921
- Kontakt:
Mekic nema mjesta u ovom Zelji, kukam evo mjesecima
I kaze onda guraj nasu djecu.
Hajdar,beca i subasic svi usli svjezi i najmanjs trce picke po terenu,dok sa druge strane jedan Vego udje i trci i bori se,a nas beca sve vrijeme pravi frizuricu.
Hajdar,beca i subasic svi usli svjezi i najmanjs trce picke po terenu,dok sa druge strane jedan Vego udje i trci i bori se,a nas beca sve vrijeme pravi frizuricu.
Prosto ne vidim kako bi i jedan junior bio lošiji od Vege, Subašića, Beganovića. Ima tu njih još, ali ova trojica su kriminal.
I neka se više Silni i Presilni Diglisić izjasni dolazi li ili ne ili neka neko iz kluba saopšti.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Imamo na klupi Bekrica koji je pametniji od Mulalica. Ja mislim da je Bekric nesto cak i ganjao oko trenerske licence.
Ljudi mi smo cijelo vrijeme bolje igrali, prokockali smo protiv Leotara koja je realno najgorja ekipa u ligi i nazalost danas. Ako hocemo u Evropu ili uopste nešto osvojit da bi napredovali onda moramo se potrudit na Kup jer to ce naš jedini izlaz biti u Evropu. Ja znam da je to tek 3 pretkolo i svasta se možeš dešavati.
Odavno nije bila bolja atmosfera.
Nisam ni vidio gol širokog , jbg u onoj gužvi
Nismo igrali loše, za razliku od nekih ranijih tekmi nismo se povukli, naprotiv konstantno smo pritiskali ali nismo zabili taj drugi gol i onda najgori mogući scenarij.
Opet se vraćamo na staro. Idemo od tekme do tekme.
Nismo igrali loše, za razliku od nekih ranijih tekmi nismo se povukli, naprotiv konstantno smo pritiskali ali nismo zabili taj drugi gol i onda najgori mogući scenarij.
Haracic in - Beganovic out
Gasal odlicno odigrao
Santos je najbolji bio, jedino sto ne treba cekati loptu.
Sudija zakebao drugi karton oko 60te i nije zaustavio igru jer ga je lopta pogodila, a iz te akcije gol.
Gledam ovo kao da smo dobili Leotar, a dva puta nerjeseno sa Zrinjskim i Sirokim. Steta jer je bilo blizu ali idemo dalje.
Gasal odlicno odigrao
Santos je najbolji bio, jedino sto ne treba cekati loptu.
Sudija zakebao drugi karton oko 60te i nije zaustavio igru jer ga je lopta pogodila, a iz te akcije gol.
Gledam ovo kao da smo dobili Leotar, a dva puta nerjeseno sa Zrinjskim i Sirokim. Steta jer je bilo blizu ali idemo dalje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Ustegni hlačice Mulalicuuuuu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
joj izjave edisa kao da sam ja doveo dvojicu napadaca koji su losi a ne on hahahahaha
bolje je levatu da ne prica i daje izjave nego sto se ovako seljacki izvlaci

bolje je levatu da ne prica i daje izjave nego sto se ovako seljacki izvlaci

-
- Kontakt:
Pa Mekic se cekao ko ovaj afrikanac, kakva je sad to prica
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bender
Galic-Aco-Cocalic-Malic
Beca-Hodzic
Stilic
Gasal-Amoah-Santos...
Nadam se u nastavku necem ovako.... Da ne gledam Dzenisa, Nedima, Vedada, Sedada i ostale amatere...
Galic-Aco-Cocalic-Malic
Beca-Hodzic
Stilic
Gasal-Amoah-Santos...
Nadam se u nastavku necem ovako.... Da ne gledam Dzenisa, Nedima, Vedada, Sedada i ostale amatere...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nisam vala ljut ni sekunde.
Vratit ce se negdje.
Vratit ce se negdje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Vratio nam se gol Vece protiv Širokog, dobro smo igrali, ali opet završnica... Neiskustvo je ovo, Real Madrid se valjao u finalu lige prvaka zadnjih 20 minuta tako da nije sramota da se i neko od naših valja. Samo Beganović vani i bilo ko drugi umjesto njega. Ostalo je sve ok
9 milja na Grbavici!
Santos majstor!
Santos majstor!
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 31 jul 2022, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Vala sto se mene tice kao da su pobijedili.. Odavno nismo odigrali ovako dobru tekmu.. Atmosfera vrhunska.. Santos, Gasal i Cocalic iznad ostalih.. Santos je zvijer samo takva.. Neka Amoah bude u pola kao on i na konju smo..
Pročepit će negdje.
100% veceras nemam zamjerku bas nikome ,jedino Stilicu kako nije uspio ono zabiti.Samo da jos napisem ovim pickama od novinara da je veceras na Grbavici bila uobicajena nocExBlueone je napisao/la: ↑31 jul 2022, 21:26Odavno nije bila bolja atmosfera.

-
- Kontakt:
Pa padni jeb.emu mater padni u 93oj zar je tesko to uradit svi rade.ufati se za glavu padni proci ce 2 minute svirace kraj kad ispuca. Beca sta sutas koji kur.ac u 93 ta glumis budalu kosoric je cuva ti sutas uhljupe imas li mozga niko te ne napada.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Imaš rezultat i igru, i onda mijenjaš deset minuta do kraja tri igrača veznog reda istovremeno?!
Vat d fak?!
Vat d fak?!
Novi napadac pod hitno, ovo se moralo dobiti. Santos nivo iznad ostalih. Manijaci

Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 31 jul 2022, 21:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.