Subota, 20:00h.PeljtoIrfan je napisao/la: ↑31 jul 2022, 21:55Slobodne opcije bi trebale biti subota 19/21h i nedjelja 19h.
To su im 3 termina da stave dvije tekme. Sutra zvanično.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo mi se sviđa, 7 dana prije već ispitivanje kad će sljedeća tekma.
Neke novi vjetrovi i u Titovoj 38b i na forumu haha
Neke novi vjetrovi i u Titovoj 38b i na forumu haha
12. igrač kluba iz Titove 38b
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Moguće i to jer je taj dan u prijenosu samo Borac u 5.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 jul 2022, 21:59Subota, 20:00h.PeljtoIrfan je napisao/la: ↑31 jul 2022, 21:55Slobodne opcije bi trebale biti subota 19/21h i nedjelja 19h.
To su im 3 termina da stave dvije tekme. Sutra zvanično.
Protiv Posušja opet SVI NA SJEVER, opet ga napunit kao protiv Sloge, hz kao nekada!
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ide ovo baš na dobro, samo se pitam kakva nam je iznenađenja Mirvić i co. sredio za ovu sedmicu
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Ma drug ja to radim 20 nesto godina

Svaka cast tebi jos jednom sto kilometre i kilometre gazis da bi dosao na domacu utakmicu

Opet odlican termin,ako bude priblizno kao protiv Sloge ja sam zadovoljan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Realno samo stadion ostajeObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:07Ide ovo baš na dobro, samo se pitam kakva nam je iznenađenja Mirvić i co. sredio za ovu sedmicu

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa jel bi ti gazio kilometre zbog ženske s kojom si dugo i voliš je mnogo? E eto isto ti je toNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:11Ma drug ja to radim 20 nesto godina![]()
Svaka cast tebi jos jednom sto kilometre i kilometre gazis da bi dosao na domacu utakmicu![]()
Opet odlican termin,ako bude priblizno kao protiv Sloge ja sam zadovoljan

Ja kad vidim onakav sjever sinoc protiv neke Sloge koja je tek ušla u ligu(inače bi jedva 700-800 ljudi bilo) meni je srce puno a da ne govorim o igri i svemu u cemu uživamo u zadnje vrijeme.

Mislim da ću u Zenicu sad kad bude svaku doći, a opet mi je i dalje i lošije putovat nego iz Saraj’va autoputem.
Svani suboto
FC United Of Manchester !
- Objektivac1946
- Kontakt:
Pročitaš da je neko 300 kilometara haman prešao da dođe da gleda Sarajevo protiv Sloge neke a svjedok si da je jaranu sa Ilidže mrsko doći, vidiš stvarno paralelu koliko kome znači klub..Hztesanj je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:19Pa jel bi ti gazio kilometre zbog ženske s kojom si dugo i voliš je mnogo? E eto isto ti je toNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:11Ma drug ja to radim 20 nesto godina![]()
Svaka cast tebi jos jednom sto kilometre i kilometre gazis da bi dosao na domacu utakmicu![]()
Opet odlican termin,ako bude priblizno kao protiv Sloge ja sam zadovoljan![]()
![]()
![]()
Ja kad vidim onakav sjever sinoc protiv neke Sloge koja je tek ušla u ligu(inače bi jedva 700-800 ljudi bilo) meni je srce puno a da ne govorim o igri i svemu u cemu uživamo u zadnje vrijeme.![]()
Nadam se da je put nazad prošao fino bez problema i da ako budeš u mogućnosti opet da opet dođeš za vikend na Koševo, živ nam bio brate

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Pa hvala brate, navikao sam ja dolazimo godinama a idemo i na gostovanja sva otprilike osim Hercegovine, imam svoju ekipu laganica svi bolesni za Saraj’vomObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:32Pročitaš da je neko 300 kilometara haman prešao da dođe da gleda Sarajevo protiv Sloge neke a svjedok si da je jaranu sa Ilidže mrsko doći, vidiš stvarno paralelu koliko kome znači klub..Hztesanj je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:19Pa jel bi ti gazio kilometre zbog ženske s kojom si dugo i voliš je mnogo? E eto isto ti je toNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:11
Ma drug ja to radim 20 nesto godina![]()
Opet odlican termin,ako bude priblizno kao protiv Sloge ja sam zadovoljan![]()
![]()
![]()
Ja kad vidim onakav sjever sinoc protiv neke Sloge koja je tek ušla u ligu(inače bi jedva 700-800 ljudi bilo) meni je srce puno a da ne govorim o igri i svemu u cemu uživamo u zadnje vrijeme.![]()
Nadam se da je put nazad prošao fino bez problema i da ako budeš u mogućnosti opet da opet dođeš za vikend na Koševo, živ nam bio brate![]()
![]()

Bude svega u putu, protiv Celtica kad smo igrali prvi put kiša padala pljusak i pukla nam guma u Visokom a ostalo možda 20min do tekme mjenjali smo gumu brže od onih u F1

Joj Pejovića što se udara po Srbiji 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bolesnik si pravi, ali u pozitivnom smislu. Svaka čast brate, svi trebaju da se ugledaju na takve kao ti

Pogotovo jučer, ti kad si kretao pljuštala je kiša

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma ovo sam rekao samo za ove sto kukaju valja u Zenicu ic gledat, da klub plaća karte i putovanja u Zenicu, yebem ti navijača kad mu klub treba placat ulaznice i putovanje na utakmicu. Al’ eto…GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:44Bolesnik si pravi, ali u pozitivnom smislu. Svaka čast brate, svi trebaju da se ugledaju na takve kao ti![]()
Pogotovo jučer, ti kad si kretao pljuštala je kiša![]()
I ovo sto klub stavi besplatan ulaz za neku od tribina je najveća glupost, kakav ba besplatan ulaz pa nije FK Sarajevo korida u Ceviljnovicu(a i tu se plaća ulaz), klub sa preko 80 godina tradicije treba mnogim da bude čast i privilegija da su tu i navijaju za taj klub, a ulaznica nešto najmanje sto mu mi kao navijači možemo dati.
SVI NA SJEVER!
SVI NA SJEVER!
Pa i nije bas preko 80 godina
. Fin potez kluba u svakom slucaju, na nama je da im vratimo na jos bolji nacin na sljedecoj utakmici. Svi na Kosevo 

1946
-
- Kontakt:
Bolje bi bilo petak oko 20/21h ako je moguca ta opcija.
Ide Mujakić za 500.000 EUR-a u Tursku, predstavljanje Gare, a za ostalo ne znamFCUM je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:19Realno samo stadion ostajeObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 22:07Ide ovo baš na dobro, samo se pitam kakva nam je iznenađenja Mirvić i co. sredio za ovu sedmicu![]()
Idemo dalje...
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Lecler, napoleon72, SHZ82, skoJaa, Tatamata1946, Zagor i 72 gosta.