djipke da li znas mozda da je to poenta svega i ono sto delegati upravo rade?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ja ne vjerujem dokle ta laž moze ici..
sada iz savez yebe sa posjetom, ono kao nesto ce savez dobiti tim.. pa yebemu majku priznaj jednom da se nisi nadao sinoc 8500, a danas je kojtao prekucat posjetu..
sve u svemu kontao sam vise raje na jugu manje na istoku..
I pored svega sto imaju natkrivenihi stadion koji nema atletsku stazu ti dodje komsija i pokaze ti po kiši par stvari ..
Zivim za to da nam se natkriju bar 2 tribine da vide sta je posjeta.
Tek protiv posušja ce plava suza da kapne kad vidi Koševo !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
ode i ovaj zadnji dobar igrac iz Simin Hana
Otiso si Migi ostala je tuga.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta vam je pitice, nahajcali raju i doslo 7-8k ljudi, potrosili puno love, puno igraca doveli, pa normalno je da ce biti naroda.. Uskoro ce vas standardno biti 3k, citirajte me za koje kolo, jedan kiks samo

Ali je trkacki velika razlika kad pogledas nasu utakmicu i ovu.Stilic fulio priliku za pobjedu i to je to..al sto je odvratan onaj Beganovic.Ajd sto ono lopte veze nema i sto ne bi mogao kod mene u Pofalickom igrati ali sto he prznica i zvaljo zvaljavi pravi onaj.Nesta sere Sablja o promasenim sansama a imali 4 sanse pored gola,covjek bi rekao to sjevalo jbt zivot.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Strasan tim, odlicna igra, stadion u centru ruznijeg dijela Mostara, okupilo se "cak" 1,500 gledatelja. Sad ce izborni 
Realno svi trebaju njegovim stopama krenuti, a Aza dobri prepošteni neka zadnji ugasi svjetlo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Kockoglavi
- Kontakt:
Klix objavio da Ervin Zukanovic ima ponudu Zelje, mlad perspektivan poletan samo 35 godina. Haahaha bolesnika
- Ferrante071
- Kontakt:
Sramota šta rade, ulažu u ekipu, pobjeđuju, grade pozitivnu atmosferu ma fuj.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:17Sta vam je pitice, nahajcali raju i doslo 7-8k ljudi, potrosili puno love, puno igraca doveli, pa normalno je da ce biti naroda.. Uskoro ce vas standardno biti 3k, citirajte me za koje kolo, jedan kiks samo![]()
![]()
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
samo se nadam da kad se to desi niko od onih ku.rtona kako ih ti nazva nece preci da navija za nas klub
- Meraak1921
- Kontakt:
Demagog, trebas na pregled glave al fakat ..ulagali ste vi i mnogo vise, nije vas nigdje bilo, nemojte visoko letiti, jedan kiks je dovoljan da dobijemo saopstenje od fgr da bojkotujuFerrante071 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:23Sramota šta rade, ulažu u ekipu, pobjeđuju, grade pozitivnu atmosferu ma fuj.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:17Sta vam je pitice, nahajcali raju i doslo 7-8k ljudi, potrosili puno love, puno igraca doveli, pa normalno je da ce biti naroda.. Uskoro ce vas standardno biti 3k, citirajte me za koje kolo, jedan kiks samo![]()
![]()
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 31 jul 2022, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Šta je ovo, kao da Zrinja nije ni igrao.
Melje ovaj Zrinjski i što je dobro za njih, imaju širinu među strijelcima. Ne zavise toliko o Bilbiji. To im je vjerovatno najveće pojačanje i napredak.
Melje ovaj Zrinjski i što je dobro za njih, imaju širinu među strijelcima. Ne zavise toliko o Bilbiji. To im je vjerovatno najveće pojačanje i napredak.
Pa oni i sad latentno za Slobodu navijaju
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
ako vam je sinoc bilo toliko, kako je onda na zadnjem derbiju na kosevu bilo 7ooo a vise raje bilo na tribinama nego sinoc. Molim odgovorSedrenikHz je napisao/la: ↑31 jul 2022, 23:11Ja ne vjerujem dokle ta laž moze ici..
sada iz savez yebe sa posjetom, ono kao nesto ce savez dobiti tim.. pa yebemu majku priznaj jednom da se nisi nadao sinoc 8500, a danas je kojtao prekucat posjetu..
sve u svemu kontao sam vise raje na jugu manje na istoku..
I pored svega sto imaju natkrivenihi stadion koji nema atletsku stazu ti dodje komsija i pokaze ti po kiši par stvari ..
Zivim za to da nam se natkriju bar 2 tribine da vide sta je posjeta.
Tek protiv posušja ce plava suza da kapne kad vidi Koševo !
@osma javi se
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.