FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Još kršten lijevi bek da bude zamjena Rodiću i kršten desni bek da mu Gobeljić bude zamjena (kad već ni puškom ne može da bude istjeran iz Zvezde), napadač može, a i ne mora. To bi bio vrh tim, najjači naš tim unazad 30 godina. A i ovako je, vjerovatno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Cuo sam da Gobeljic ima neke komprimitujuce snimke Terzica i da ga ucenjuje, zato i ne mogu da ga se rese. Ne znam sad koliko je to istina, nije provereno da ne bude da sirim svasta ali ja stvarno drugi razlog bitisanja #77 u klubu ne vidim. Jedino ako onu njegovu ne **** ceo klub pa nece da ga sklone jer bi se i nje resile, eto, stvarno, strasno je sta se radi.
Mogao bi Real lagano na drugo mjesto...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Apolon Limasol ili Makabi Haifa! U PO. Ispunila mi se zelja...
Zex Pumaaa, to je Zex Pumaaa, Zex Pumaaa, to je smraaaaaad (Vuletic dr. Vladimir, bivsi funkcioner Partizaija o bivsem zaposlenom potrcku Partizaija)
Pantić je ****, drugovi! (pokojni Sretjko Šojitj)
Prvo Pyunik da se rijesi...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Pjunik prije svega! Žrijeb za PO jeste dobar za nas, imali smo sreće, ali prvo Jermeni treba da se preskoče. Drago mi je što vidim da je Stanković čvrsto na zemlji i da prevashodno gleda Pjunik, o svemu drugom ne želi da priča.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma kakav Pjunik... Zvezda sa dvije pobjede to rjesava, namucit nas moze samo Makabi Haifa. S tim sto Izraelce (ako prodju Apolona) niko nece uzet vise olako kao grcki Olimpijakos, koji je rano dao vodeci gol u Izraelu, pa onda otaljavao utakmicu, izgubili su inicijativu, dali Makabiju loptu i krila, nabili im samopouzdanje. U Pireju je gostima sve uslo. Zvezda ce se u plej-ofu ako naleti na Makabi spremati sa 120% fokusa za taj dvomec.
Zex Pumaaa, to je Zex Pumaaa, Zex Pumaaa, to je smraaaaaad (Vuletic dr. Vladimir, bivsi funkcioner Partizaija o bivsem zaposlenom potrcku Partizaija)
Utisci veceri:
Publika 10! Na Pjunik sa dodje 40.000 + gledalaca
Ivanic 2 asistencije, Pesic i Kangva po 1. Timski igraci sva tri, i kad nisu zvjezde veceri, daju veliki doprinos.
Silja Pesic pojacanje. Fale golovi, ali doce i oni. Pavkov se ocekivano nije snasao, on je spic da razbije bunker i brutalno koristan kad nemamo posjed. Veceras su Jermeni poginuli, htjeli su da se nadigravaju, stalno je bilo gore-dole, a Pavkov nije taj tip igraca koji ce spartat u oba smjera neprekidno.
Svi hvale Bukarija, zasluzeno, ali u nastavku je upropastio 5-6 kontri nepotrebnim pasom unazad. Daj je brate Ivanicu poprecno ili naprijed, Mica igra odlicno 1 na 1 i ulazi u duele/driblinge, cak i Katai koji je doduse sporiji od Ivanica ali ima uvijek u nozi dobar pas, lucidan potez, sut.
Mali Mitrovic sjajan, odmah udje i dade ga, trazi sut, gura loptu naprijed, veliki potencijal i pojacanje.
Deda igra malo iza Dragovica, kao da je libero. Ne izlazi visoko, dok Dragovic ide naprijed i ucestvuje u kreaciji, odlicno su procijenili brzinske sposobnosti i karakteristike igraca u klubu.
Falu bekovi. Znamo svi.
Kanga diskretni heroj. Koliko taj lik radi u defanzivi, a uvijek je naprijed ukljucen u pas-igri.
Pjunik na nivou Kolubare i Surdulice. Igraju bivsi igraci Pazara, Napretka, BSK Borce koje ni u Srbiji izuzev porodice niko poznavao nije, neki Juricici takodje, ukratko nedorastao protivnik.
Sustinski je svejedno koga samo dobili u PO. Gledao sam danas Bode/Glimt i Makabi iz Haife. Bode, Haifa, Trabzonspor, sve je to u 5 deka, podjednako teski i zahtjevni rivali. Za plasman u LS trebaju nam dvije dobre utakmice.
Nadam se da ce Stankela u Jerevanu pruziti priliku otpocetka Benu, Srnicu, Gobeljicu, Mustafi, Ohiju i slicnima. Razigravaj to koliko mozes kad mozes.
Publika 10! Na Pjunik sa dodje 40.000 + gledalaca

Ivanic 2 asistencije, Pesic i Kangva po 1. Timski igraci sva tri, i kad nisu zvjezde veceri, daju veliki doprinos.
Silja Pesic pojacanje. Fale golovi, ali doce i oni. Pavkov se ocekivano nije snasao, on je spic da razbije bunker i brutalno koristan kad nemamo posjed. Veceras su Jermeni poginuli, htjeli su da se nadigravaju, stalno je bilo gore-dole, a Pavkov nije taj tip igraca koji ce spartat u oba smjera neprekidno.
Svi hvale Bukarija, zasluzeno, ali u nastavku je upropastio 5-6 kontri nepotrebnim pasom unazad. Daj je brate Ivanicu poprecno ili naprijed, Mica igra odlicno 1 na 1 i ulazi u duele/driblinge, cak i Katai koji je doduse sporiji od Ivanica ali ima uvijek u nozi dobar pas, lucidan potez, sut.
Mali Mitrovic sjajan, odmah udje i dade ga, trazi sut, gura loptu naprijed, veliki potencijal i pojacanje.
Deda igra malo iza Dragovica, kao da je libero. Ne izlazi visoko, dok Dragovic ide naprijed i ucestvuje u kreaciji, odlicno su procijenili brzinske sposobnosti i karakteristike igraca u klubu.
Falu bekovi. Znamo svi.
Kanga diskretni heroj. Koliko taj lik radi u defanzivi, a uvijek je naprijed ukljucen u pas-igri.
Pjunik na nivou Kolubare i Surdulice. Igraju bivsi igraci Pazara, Napretka, BSK Borce koje ni u Srbiji izuzev porodice niko poznavao nije, neki Juricici takodje, ukratko nedorastao protivnik.
Sustinski je svejedno koga samo dobili u PO. Gledao sam danas Bode/Glimt i Makabi iz Haife. Bode, Haifa, Trabzonspor, sve je to u 5 deka, podjednako teski i zahtjevni rivali. Za plasman u LS trebaju nam dvije dobre utakmice.
Nadam se da ce Stankela u Jerevanu pruziti priliku otpocetka Benu, Srnicu, Gobeljicu, Mustafi, Ohiju i slicnima. Razigravaj to koliko mozes kad mozes.
40.500 navijaca protiv fucking Pjunika

Zasluzeno. Imamo tim koji igra yebacki fudbal...

- alan_kardec
- Kontakt:
ovaj dečko bi lako mogao postati pravo pojačanje. Standardan je bio u šampionu Gruzije Batumiju, za reprezentaciju je upisao već desetak nastupa, a tek mu je 20 godina.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako bude poceo da ide u teretanu i krenuo da jede,jer izgleda kao da bi ga jaci vetar oduvao sa terena a ne neki igrac 

- alan_kardec
- Kontakt:
Stepin vajat mu je tu odmah kod stadiona tako da...

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hajd što je pravoslavac Kangva,nego ja sam čuo da vuče korijene iz SrbijeSektor10 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 08:30Pa u Zambiji je religija pretezno hriscanska, ne bi me cudilo da ima pravoslavna crkva, za africke zemlje to nista nije cudno.Pampur je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:37Kangva pojacanje, nego jel ovo on u Rusiji presao na pravoslavlje, krsti se po pravoslavnom obredu![]()
Inace je ubod samo takav, preti da bude najbolje pojacanje u poslednjih 15ak godina. A sto se tice ove lige, Zvezda je igra peske.

Yebo mater ako ste vi normalni

Ovde si jedino ti nenormalan, u stvari si neobrazovan. Pa kad to uparis dobijes skontaj sta.Srebrenko je napisao/la: ↑08 avg 2022, 19:01Hajd što je pravoslavac Kangva,nego ja sam čuo da vuče korijene iz SrbijeSektor10 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 08:30Pa u Zambiji je religija pretezno hriscanska, ne bi me cudilo da ima pravoslavna crkva, za africke zemlje to nista nije cudno.Pampur je napisao/la: ↑29 jul 2022, 21:37Kangva pojacanje, nego jel ovo on u Rusiji presao na pravoslavlje, krsti se po pravoslavnom obredu![]()
Inace je ubod samo takav, preti da bude najbolje pojacanje u poslednjih 15ak godina. A sto se tice ove lige, Zvezda je igra peske.![]()
Yebo mater ako ste vi normalni![]()
U Egiptu imas preko 10 miliona pravoslavnih hriscana (Kopti, mahom potomci starih Egipcana), u Etiopiji preko 70 miliona stanovnika pripadaju pravoslavnom hriscanstvu. Imas ih i u Eritreji, gdje je pravoslavlje takodje vecinska religija (oko 60% stanovnistva).
U Zambiji pretpostavljam da nema, i vrlo je moguce da je doticni prihvatio pravoslavlje u Rusiji, ni prvi, ni poslednji Afrikanac koji je to uradio. Bivsi nigerijski reprezentativac Piter Odemvingi je pravoslavni hriscanin itd.
Ako si ti bolestan u mozak i ophrvan mrznjom i neobrazovanjem, to ne znaci da su ljudi na drugim kontinentima duzni pratiti tvoje poglede na svijet i odricat se religije koju upraznjavaju punih 17 vijekova.
A Lajger je nepismen. On ni ne zna nac na mapi Egipat i zemlje tzv. africkog roga. Nije makao dalje od Cacka.
Za mnoge je pravoslavlje samo na potezu Balkan-Rusija... 

Uf bas si duhovit jbt,jos kad se na to pridruzi ovaj dusevni bolesnik Lajger...
Nebitno svakako za temu FK Crvena zvezda.
Danas bez Pesica i Ivanica. Nadam se Mitrovicu u prvih 11,mogao bi Katai da odmori ovu utakmicu,ionako je sve reseno u 1.mecu.

Nebitno svakako za temu FK Crvena zvezda.
Danas bez Pesica i Ivanica. Nadam se Mitrovicu u prvih 11,mogao bi Katai da odmori ovu utakmicu,ionako je sve reseno u 1.mecu.
Od velike vaznosti je pobjeda, cak i pored ovih 5:0 iz prvog meca. U redu je to sto ce neki dobiti postedu, ali moramo izaci na teren da pobijedimo i uzmemo te bodove za koeficijent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.